A murit. Tinara, 52 fara un pic.
Era ca si sora mea, ne intelegeam din priviri, simteam la fel, gindeam la fel.Am trait impreuna, la B1 TV, 10 Tv sau Nasul Tv, cele mai frumoase si spectaculoase clipe posibile in viata unor ziaristi curati si demni !Nu ne-a fost rusine niciodata !Nu am cedat niciodata !Am avut zile, saptamini si luni devastatoare si nu s-a zdruncinat nicio molecula din prietenia noastra pe viata !Rar intilnesti un om ca EA ! Aveam incredere in orice vorba blinda sau critica de-a EI ! Nu m-a mintit niciodata si m-a inteles la infinit !Cristina a fost Producator Nasul si Director de Programe Nasul Tv. Si omul cuvintelor maiastre pe site-ul Nasul.Tv ! O sa imi lipseasca o vesnicie, o sa ne lipseasca pe veci !Cristina a fost un om bun, un caracter puternic si am stiut mereu ca nu va trada presa libera !Cristina a facut parte din echipa de sacrificiu, din umbra, care a luptat si lupta pentru o viata mai buna a copiiilor nostri !
Sper ca intr-o buna zi, copiii nostri sa inteleaga ca am fost foarte putini cei care ne-am sacrificat pentru viitorul lor ! Si, daca ei, copiii, o vor duce bine, inseamna ca noi am reusit ! Cristina e din echipa celor care nu ne lasam invinsi nici dupa moarte !Cris, de acolo de sus, esti tot in echipa noastra ! Sacrificiile tale pamintesti sint credit pentru ca noi sa continuam lupta !Iar cei mici, copiii nostri, chiar daca nu vor intelege niciodata, macar vor trai mai bine ! E tot ce am visat impreuna !


Cris, Draga Noastra ! Sa ne pui o vorba buna in Cer, venim si noi, unul cite unul ! Dar vorba ta ne va ajuta la cintarul dintre Sus si Jos !


Sa fii Iubita !

Radu si echipa Nasul Tv

7 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.Condoleante familiei si echipei NASUL TV

  2. Dumnezeu sa o odihneasca in pace ! Drum lin spre Ceruri stimata doamna ! Mare pacat! Exceptional comentariu dle.Radu Moraru!

  3. Regret amarnic pierderea unui suflet bun si devotat Dumnezeu sa o ierte

  4. Doamne oare de ce acesti oameni minunati nu-i mai lasi printre noi sa ne ajute sa ne trezim si sa salvam tara asta minunata,.

  5. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace! Pacat ca mor oameni tineri si buni, iar fosilele, raii si nebunii conduc omenirea! Tinerii mor de suparare si tristete!

Comentariile sunt închise.