Ultima zi din ianuarie 2012, la aproape 4 luni de la lansare, a adus acest bilant interesant, 1 milion de pagini vizualizate de catre cei peste 88.000 de vizitatori unici, potrivit Google Analytics. Daca in decembrie 2011 blogul avea 14.000 de vizitatori si 200.000 de pagini vizualizate, iata ca in ianuarie, datorita lansarii site-ului, vizitatorii au crescut la 26.000 iar numarul de pagini a depasit 420.000, cu mult peste previziunile lui Cristian 777 !

E drept, pentru „veteranii” blogului dar si pentru mine, parca s-a pierdut ceva din atmosfera de la inceput, ne-am mutat din casuta noastra in ditamai mall-ul! Dar cred ca, pe masura ce ne obisnuim, ne vom regasi! Mai ales ca ne pornim si cu emisiunea dar si cu televiziunea! Si eu am dificultati sa navighez pe noul site dar, atunci cind reusesc un tur complet sint aproape multumit. Astept de la colegii mei, actuali si viitori, sa ne dea cele mai bune si curate informatii si analize! Exact cit ne trebuie ca sa luam, zilnic, cele mai bune decizii din viata noastra!

Nu uitati, de acum incepe numaratoarea inversa! Voi pune o mare presiune pe colegii mei de televiziune ca sa fim gata cit mai curind! Pe 16 februarie incepem probele! In mai putin de o luna vom fi fata in fata, sinteti pregatiti?!

Sa fiti iubiti!

P.S. Sintem la Cluj, si, incepind cu ora 14.00, ne intilnim cu fanii si studentii in sala 101 a Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din cadrul Universitatii Babes-Bolyai iar apoi, pe seara, cu oamenii de afaceri. Incepind cu ora 12.10 voi fi in direct, alaturi de Sabin Gherman, pe postul de televiziune TRANSILVANIA LIVE!

680 COMENTARII

  1. Un site cu voturi anonime pe diverse teme …..ia uitati-va la tema „Daca maine ar fi alegeri prezidentiale, pe cine ai vota din nou ca Presedinte al Romaniei? 🙂 🙂 🙂 🙂

  2. Un ascultător: Ce poate face o femeie cu soţul ei care se uită tot timpul după fuste ?
    Radio Erevan : Vă sugerăm să-l trimiteţi într-o vacanţă în …Scoţia.

  3. Un ascultător: Ce este statistica ?
    Radio Erevan : Este ceva asemănător costumului de baie: arată multe, dar ascunde esenţialul !

  4. Un ascultător: Ce poţi face când doctorul îţi interzice să te apropii de votcă ?
    Radio Erevan : Bei votca de la distanţă, cu paiul.

  5. Un ascultător: Prin ce a rămas celebru Războiul de 100 de ani ?
    Radio Erevan : Prin faptul că atunci a apărut centura de castitate şi meseria de lăcătuş mecanic !

  6. Primul copil: Nene, de ce toate magazinele din Bucureşti au gratii la ferestre ?
    Radio Erevan : Ca să se obişnuiască patronii cu puşcăria…

  7. O ascultătoare: Ce este un corp transparent ?
    Radio Erevan : Ceva prin care se poate vedea. Exemplificăm: gaura cheii !

  8. Romania are numai 19 milioane de locuitori!

    E oficial! Potrivit rezultatelor provizorii ale Recensamantului Populatiei si Locuintelor (RPL) din 2011, publicate azi, populatia stabila a Romaniei la 20 octombrie 2011 era de numai :
    19.042.936

    in scadere cu 2.300.000 fata de (supra)estimarile Institutului National de Statistica (INS) din luna noiembrie 2011. Nu 500.000, nu 1 milion, ci peste 2 milioane de romani n-au iesit la catastif! Ce credibilitate mai poate avea pe viitor orice raport sau analiza care vine din partea INS, daca aceasta institutie nu e in stare sa faca o estimare cat de cat corecta a numarului de romani care mai traiesc in tara asta.

    Sursa : camarasdelumini.wordpress.com

  9. Un ascultător: Cine a fost Cristofor Columb ?
    Radio Erevan : Primul socialist: nu ştia unde merge, habar n-avea unde se află şi toate acestea pe banii contribuabililor.

  10. Un ascultător: Acum, in capitalism, mai poate fi actuală vechea deviză leninistă: „Invaţaţi ! Invaţaţi ! Invaţaţi !” ?
    Radio Erevan : Da, dar în forma: „Inhăţaţi ! Inhaţaţi ! Inhăţaţi !

  11. @Bibliotecaru,stimate domn! Va raspund aici ptr. ca astept PREA MULT sa dau reply. In legatura cu „asul-asilor” domnul Cristoiu: iata ce as este dumnealui. Nu mai departe de azi 02.02.2012 in interviul acordat EVZ face dovada ca „stapaneste foooarte bine limba romana”. Vorbind domnia sa despre inceputurile EVZ si legat de gaina care a nascut pui vii(HI, HI, HI) iata ce fraza demna de Caragiale a „fabricat”: „Stirea cu gaina care a nascut doi pui vii nu era adevarata, dar era VERIDICA.” Atentie!, inca odata: NU ERA ADEVARATA, DAR ERA VERIDICA…Si acum sa va spun ce apare in DEX la cuvantul VERIDIC: „care este( sau care pare ca este) conform cu adevarul; adevarat, real; care spune adevarul.” Adicatelea: domnul Cristoiu NU SPUNEA ADEVARUL , DAR TOTUSI IL SPUNEA!!! Cica a acceptat astfel de stiri2ptr. ca se incadra in viziunea mea de tara vesele, de veselie generala” Adica: MINTEA FRUMOS CA SA FIM SI MAI VESELI… hi, hi, hi

    • Il cunosc pe Cristoiu de multisor si il stiu cunoscator al cuvantului. Fitos din alte puncte de vedere dar dpdv cuvant – mai greu de inchis.

      Veridic nu este sinonim cu „conform cu adevarul” – mai mult, folosirea lui este o metoda de a atrage atentia ca nu spui adevarul ci un posibil adevar.

      Cand servesti ceva neadevarat ca adevar – ai grija sa para veridic daca il vrei inghitit 🙂

    • Păi chiar dumneavoastră spuneţi acolo, la definiţie „sau pare că este”. Această ştire era extraordinară (în sensul că o găină care fată pui vii este ceva neîntâlnit), forma în care însă articolul a fost scris te făcea să crezi că ştirea este adevărată. „Pare că este adevărat”=”veridic”. Nu este nici o problemă în exprimare.

      Ba chiar aş spune că este o subtilitate a limbii vorbite… foarte rar întâlnită în viaţa cu zi cu zi. Cu toţii ne-am fi repezit la forma „PARE VERIDICĂ”, or asta ar fi fost deja pleonasm. Este o precizie ce rar se întâlneşte şi în limbajul scris, studiat, nu mai vorbesc de mesajul oral.

  12. Ponta a lasat garda jos, acum se razboieste cu Frunzaverde; nu sunt bani pentru mariri, cica i-ar fi spus cei de la FMI! (pina acum pe unde a umblat, oare?!)

  13. Intr-o zi o sa le fur nick la baietii astia(bibliotecaru,john,timanu)…si atit o sa laud PDL si pe Basescu si o sa injur usl.Asa o sa scapam de ei:)))…vor fi concediati si vor deveni fluturi si ei

      • Daca te iei de dl Radu Moraru da. Putem sa discutam ce vrei cu argumente pro si contra dar pana la dl Radu Moraru. Esti aici il respecti. Pe blogul tau faci ce vrei.

        • Bibliotecaru, eu nu te urasc, cum cred ca nici majoritatea de aici nu este demna de asa sentimente. Sa urasti ceva sau pe cineva ESTE FOARTE OBOSITOR. Cu respect va spun ca, desi uneori ma plictisesc postarile dvs kilometrice( ca de ex. ieri seara-era cam tarziu), am ce informatii utile sa aflu de la dvs. Dar va rog sa nu „apasati pedala” si sa ne comparati, ba cu mucenicii adulatori ai Mantuitorului, ba pe Radu Moraru sa-l confundati cu R. Mazare sau R. Mararu(chiar, asta cine e?).Domnul Moraru merita TOATA stima si respectul atat al prietenilor cat si al neprietenilor. Ati recunoscut chiar dvs ca putini mai sunt jurnalistii care n-au abdicat de la crezul de a fi echidistant, impartial si cu coloana vertebrala.

          • Aşa este, am recunosc că sunt puţini ziarişti care n-au abdicat de la echidistanţă, imparţialitate şi de la coloana vertebrală verticală. Aş mai adăuga că a dispărut jurnalismul de informaţie, peste tot s-a generalizat jurnalismul de opinie. Pe de altă parte, vă cer scuze, dar nu cred nici că domnul Radu Moraru este echidistant. Dacă dumneavoastră credeţi că tratează la fel pe Traian Băsescu şi Ion Iliescu… eu nu cred. Echidistant asta înseamnă, să relatezi ştirea fără nici un fel de opinie preconcepută.

            Dacă spui „Justitia l-a patat pe Adrian Nastase cu o condamnare de 2 ani de inchisoare cu executare! Am putea spune ca, prin comparatie, senatorul PSD Catalin Voicu este imaculat!” nu este deloc acelaşi lucru cu „Adrian Năstase a fost condamnat 2 ani cu executare”.

            Sigur, fiecare om are un stil propriu, fiecare om are simpatii şi antipatii… Nu am nimic împotrivă, este absolut OK… pentru mine nu pot însă să judec asta ca echidistanţă.

            În ziua de astăzi este foarte, foarte greu ca cineva să mai fie echidistant şi asta pentru că, cum am mai explicat, politicienii preferă un cetăţean care îl înjură decât un cetăţean echidistant. Le este frică de echidistanţi pentru că ar putea dezvălui complotul politicienilor împotriva cetăţenilor. În întreaga lumea este aşa.

          • Cand R. Moraru spune ca „politicienii sunt mana in mana, transpartinici”( nu retin exact cuvintele, este aproximativ un citat) inseamna ca vorbeste despre MAJORITATEA POLITICIENILOR, adica si de cei de la PDL, si de cei dein PSD, si de UDMR-isti etc. Cat despre afirmatia ca justitia l-a patat pe A.Nastase, nu cred ca este o dovada ca trateaza „subiectul” diferit de alte subiecte. Ca figura de stil, ar putea, foarte bine sa insemne: A.N- cel despre care nu s-a putut dovedi pana acum nimic compromitator- iata ca i s-a DOVEDIT de tribunal ca are o mica-mare pata la dosar.Adica s-a cautat multi ani cu lupa si cu infrarosii DOVADA. Cam asta inteleg eu

          • Am înţeles. Şi faptul că celălalt politician este promovat ca un fel de etalon al problemelor cu justiţia, deşi nu este încă condamnat… tot cam la fel. 😀

            Haideţi să luăm un alt exemplu:
            „Marele revolutionar Mircea Dinescu, cel care nici macar nu l-a luat de guler pe Iliescu sa-l intrebe despre mortii din decembrie ’89, despre teroristi, era indignat astazi ca un jandarm si-a sters bocancii de steagul unui protestatar!”

            Nu vă întreb de Mircea Dinescu sau Ion Iliescu, că potriviţi iarăşi vorbele… 😀 Vă întreb de ce nu este indignat domnul Moraru că un jandarm ia drapelul României de la un protestatar şi se şterge cu el pe ghete? Nici asta nu are legătură cu lipsa de echidistanţă?

            Şi urmează… „Revolutionari ratati si castrati de beneficiile bugetare, militari cu ochii iesiti din orbite ca li s-au taiat 11 milioane din pensia de, probabil 45, aurolaci si nebuni, pensionari securisti indoctrinati de turnatoriile “Felix”, tineri aventurieri si adolescenti romantici, baietii de cartier din galeriile fotbalului, studenti care descopera ca madam Andronescu este o extraterestra comparativ cu amaritul de Funeriu cu studii si colaborari in Franta, Japonia si Germania!”

            „Madam Andronescu”?

            Sau, încă şi mai echidistant, „Evenimentele de astazi, reflectate schizofrenic de catre mass media si imbratisate de CTP, Hurezeanu, Dinescu sau Tatulici”

            Schizofrenic? Cum s-ar defini schizofrenia… psihoza caracteristică prin dezagregarea personalităţii şi prin pierderea contactului vital cu realitatea. Şi nu se opreşte aici, schizofrenia este caracterizată printr-o disociaţie mintală, ori o „discordantă”, însoţită de o invazie haotică a imaginarului, care se traduce prin tulburări afective, intelectuale şi psihomotorii: sentimente contradictorii dovedite faţă de acelaşi obiect (iubire, ura), incapacitate de a acţiona, autism, sentimentul de a nu se mai recunoaşte, delir, catatonie (totalitatea tulburărilor psihomotorii caracterizată printr-o absenţă de reacţie la stimulii exteriori, o imobilitate absolută, un refuz de a vorbi, de a mânca).

            Grav de tot, nu-i aşa.

            Mă opresc aici pentru că nu vrea să vă conving de nimic. Am încercat să vă spun ce anume mă deranjează. De altfel i-am spus-o şi domnului Moraru, de aceea am scris pe acest blog, dacă vă aduceţi aminte.

      • Nu te urasc pe tine USL mai bine chemam extraterestri cu aia mai avem o speranta la o viata demna

  14. Te salut profa si pe tine,te rog sa ma scuzi ca nu „te-am vazut”la prinz,ii salut si pe ceilalti din nou,nu-i mai amintesc pe toti sa mai omit pe cineva si sa sesupere pe mine.Va doresc in continuare o seara buna,vad ca prafuitul e nerabdator sa-l”vada”pe Nasul.

    • Draga mary, nu se supara nimeni daca este omis 🙂

      Mai bine ii insiri pe toti in doua cuvinte „fluturasii liberi” 🙂

  15. Elena Udrea-Cei care fac politica in Piata Universitatii trimisi de pnl si ped sa treaca la munca.
    Corect,iata cineva indrazneste sa puna lucrurile la punct.Am vazut ca zilele trecute lideri importanti ai pdl:BLaga,Preda au cazut prada cohortelor de bocitoare de la antene si irealitati care au tinut publicul intr-o stare de nervozitate prevestind toata ziua dezastrul sau apocalipasa care va sa fie daca nu pleaca boc si basescu.Cum sa explici altfel declaratia lui blaga,,cu calmul asta ajungem in iad”.Nu domnu blaga eventual ajungeti in opozitie.Asta e democratia uneori te sacrifici pentru binele tarii si nu al tau personal.Sa inteleg domnu blaga ca nu mai suportati opozitia.Si apoi sa nu subestimati inteligenta poporului.Cand vremurile se schimba ,trebuie sa fi pregatit sa te schimbi si tu.Credeti ca majorand salariile la bugetari si pensiile cu 5% cresteti in sondaje,nu va inselati.Vremurile s-au schimbat lumea s-a schimbat.Cum sa vi acum cu o crestere de 5% a salariilor si pensiilor,ce semnal dai,pai comercianti o sa cresca preturile tot cu 5%.Bugetarii trebuie sa uite ce a fost inainte de taire,acum se pleca de la zero,cifrele mari dauneaza,cred ca o crestere de 2.5 ar fi rezonabila.Mizati pe inteligenta alegatorului,pastrati stabilitatea economica nu mai priviti asa mult la televizor,mergeti in colegii ,explicat i ce vreti sa faceti.Aveti o opozitie cu lideri neconfingatori,incapabili sa propuna un program politic mai lung de patru silabe,jos ba-ses-cu.Sa plece boc!!Aveti un alt salvator providential?Culmea prim ministru care a luat masuri de ajustare economica inaintea europei,vezi grecia,italia,spania.Sunt greutati ,sunt lipsuri.Dar ce vrem din nou haos.Nu va speriati poporul este inteligent.unca.

  16. Daca nu intelegi o sa-ti fac un mic rezumat.Este legea care a trcut toata bogatia Romaniei in proprietatea privata a statului,care „stat”(construit de d-l Ilici care a si semnat aceasta lege)a privatizat si vandut totul pe nimic.
    Cuta legea citeste atent si vb dupa.
    Despre legea 245/2011 nu am nimic de zis, nu vad legatura.

    • Dacă spuneam că este vorba despre… Legea nr.245 din 5 decembrie 2011 pentru modificarea art. 13 alin. (3) lit. a) din Legea nr. 15/1990 privind reorganizarea unităţilor economice de stat ca regii autonome şi societăţi comerciale, vă prindeaţi de legătură?

      După cum ştiţi, imediat după revoluţie s-a eliminat sistemul de conducere centralizată a României începând tranziţia spre economia de piaţă. Menirea legii nr.15 din 7 august 1990 a fost, în principal, aceia de a înlocui trei legi pe care le-a abrogat:
      Legea nr.14/1971 cu privire la gospodarirea fondurilor fixe, resurselor materiale şi aprovizionarea tehnico-materiala
      Legea nr.5/1978 cu privire la organizarea şi conducerea unitatilor socialiste de stat, precum şi la functionarea acestora pe baza autoconducerii muncitoresti şi autogestiunii economico-financiare
      Legea nr.3/1988 privind incheierea şi executarea contractelor economice

      Acum, dacă domnia voastră vă referiţi la ceva anume, la un anumit articol, la un anumit aspect al legii… numiţi-l. Am legea şi o pot consulta.

      • Poi acolo este hiba stimabile bibliotecar.Pe vremea impuscatului proprietatea era a intregului popor.Baietii destepti ce au facut.
        Marele „liberal” (actual)Petrica Roman le-a dat prostimii asa doar putin praf in ochi cu acele cupoane ,dar probabil nu cunosti, erai foarte mic.
        Acele cupoane reprezentau vezidoamne impartirea averii poporului.Praf in ochii prostimii,de acolo a pornit jaful stimabile.Daca nu ai cunostinte de economie nu te baga in discutii inutile.Intreaba un economist adevarat care nu a facut facultatea la (ff) si o sa afli acelasi raspuns.Legea sunt sigur ca sti de cine a fost parafata.

  17. Tu chiar crezi ca poti compara pe oricine cu oricine?
    Il poti compara tu Pe Radu M cu mizeriile de asa zisi ziaristi ,care dupa ce au stat ca lipitorile alaturi de toti dubiosii neamului prin hoteluri de 5 stele se dau deontologi si echidistanti?

      • Da dl.Bibliotecaru, asa este pentru noi dl. Radu Moraru este unul din putinii jurnalisti onesti, ce nu s-a lasat cumparat de moguli batandu-si joc de meseria pe care o are.
        Da il urcam pe un piedestal pentru ca la noi in tara este o „piatra pretioasa rara”.

          • Multumesc Dana, dar azi chiar ca m-au infuriat moliile. Pot sa-i contrez cat vor ei , dar totul pana la Dl Radu Moraru, este idolul meu,nu suport sa-l atace nimeni aici pe acest blog. Acest blog este casa noastra iar gazda trebuie respectata cand treci pragul.

      • Da biblio, Radu Moraru este idolul meu.Este un exemplul de om cu care ma mandresc.Este pentru copii mei un exemplu demn de urmat.
        Daca tu ai alti idoli ,poti sa-i sustii cum doresti.E treaba ta cum alegi sa te manifesti si la ce valori te morale raportezi.

        • Pentru o clipă am crezut că Radu M este Radu Mazăre… 😀 Deci Radu Măraru era acolo sus?

          Domnule Octavian,
          Eu nu am nici un fel de idol, cred în nevoia biblică care spune „să nu-ţi faci chip cioplit”.

          Chestiunea pe care vreau să pun degetul este că spuneţi „Il poti compara tu Pe Radu M cu mizeriile de asa zisi ziaristi”. Eu nu contest faptul că domnul Moraru este cinstit, nu contest nici faptul că există ziarişti care scriu mizerii. Sunt păreri şi păreri şi dumneavoastră aveţi o părere pe care o respect.

          Noţiunea de „ziarist” s-a rupt din sfera naturală a ziarului de hârtie şi s-a răspândit şi în televiziune, şi pe internet… Ca ziarist însă (şi aici nu mă refer la calitatea umană despre care vorbeam mai sus) ar trebui să compar pe domnul Moraru cu alţi ziarişti (în interiorul unei bresle). Cum aş putea să pun pe acelaşi palier pe domnul Moraru cu Ion Cristoiu. Domnul Cristoiu este maestru al ziariştilor, a reuşit să producă tot tipul de ziare, şi cartea sa de vizită este impresionantă prin calitatea jurnalismului (şi aici nu mă refer la calitatea ştirii şi editorialului, ci la jurnalism ca formă). Credeţi că e simplu să treci de la revista Teatru la „Găina care naşte puii vii”? Controverse? Fără număr… Credibilitate? Hmmmm… Talent ca ziarist, indiscutabil.

          Dar Cristian Tudor Popescu, Octavian Andronic sau chiar Cătălin Tolontan, primul ziarist care a avut o asemenea persuasiune încât a dus la demiterea şi anchetarea unui ministru al României cu ajutorul actelor? Aveţi idee ce efort este pentru a găsi astfel de acte în carul cu fân?

          Stimate domn,
          Eu vă înţeleg şi vă admir pentru loialitatea cu care sunteţi alături de domnul Radu Moraru. Ceea ce vreau eu să vă transmit, şi mica glumă cu piedestalul vroia să o medieze, este să nu construiţi un cult al personalităţii pentru domnul Moraru, nu-l urcaţi pe un piedestal. Dacă veţi face asta cu siguranţă că va urma momentul în care îl veţi pierde. Oamenii îşi trădează vocaţia când sunt înconjuraţi de… nu ştiu cum să spun să nu jignesc, dar dacă tot aţi folosit cuvântul idol… de adulatori (cuvântul este nepotrivit, dar nu am găsit altul). Domnul Moraru are nevoie de oameni cu o altfel de loialitate, are nevoie de prieteni şi apropiaţi care să-l ferească de greşeală. Dincolo de o televiziune, dincolo de preocupările de zi cu zi, important este să ai aproape un prieten dezinteresat, care să nu vrea nimic de la tine, să nu-ţi ceară bani, să nu-şi ceară nu ştiu ce intervenţie.

          Îmi place să dau acest citat din Sfântul Iona Teologul…

          „să nu se mai închine idolilor de aur şi de argint şi de aramă şi de piatră şi de lemn, care nu pot nici să vadă, nici să audă, nici să umble.”

          Oamenii care sunt idolatrizaţi încetează să mai fie oameni, nu mai pot să vadă, să audă, să umple…

          Nu faceţi din domnul Moraru un om perfect, faceţi din el un prieten căruia îi puteţi ierta şi greşelile.

          Sunt sigur că nu e treaba mea… dar tot am simţit nevoia să vă transmit aceste gânduri ale mele în cel mai pur spirit creştinesc. Cu siguranţă vă veţi supăra şi veţi deveni agresiv, poate însă va veni o vreme când îmi veţi da dreptate. Nu vorbesc cu răutate… Poate că totuşi mă bag unde nu-mi fierbe oala.

          • Dintr-o regretabilă greşeală am scris Măraru şi nu Moraru. Nu a fost ceva intenţionat. Mulţumesc domniţei alice că mi-a atras atenţia.

          • Draga biblio,
            Dupa cum am mai scris pe acest blog, eu sunt un om simplu de la tara,fara prea multa educatie, cu o profesie liberala care presupune foarta multa intuitie si stapanire de sine.
            Daca vrei sa faci” analiza literara” pe textul scris de mine este treaba ta, dar sa stii ca nu merit.Nu merit atata atentie doar pentru faptul ca sustin o cauza dreapta( dupa parerea mea)si un presedinte ,sigurul de altfel care ma facut sa fiu mandru ca sunt Roman.
            Refuz de azi inainte sa-ti mai raspund, pentru ca nu ma ridic la nivelul si cunostintele tale si pentru ca nu ne raportam la acelesi valori
            O.L

      • mài,Bibi ….tu n-ai cum sa deslusesti fatza domnului Moraru ,ca ai ceata pe ochi ….nu-l vezi bine decat pe Varan !!!

        😆 😆

  18. ..decebal..vorbe goale….fara argumente…!!..convingerile politice nu le schimba cineva care incearca sa te convinga cu asa zise argumente…lasa-ne asa cum suntem …!!!

    • Nici nu mi-am pus in gand sa va schimb. Eu nu ma astept ca aceste comentarii sa schimbe parerile bine structurate in capul cuiva. N-am zis ca cineva ar avea dreptate, in detrimentul celuilalt. Evident ca jignirile por sa vina din orice parte. Eu nu va trag de urechi si nu va tin aici lectii de conduita… Spun un singur lucru: se consuma prea multa energie nervoasa inutil! Nu castiga nimeni din asta, indiferent in ce tabara s-ar situa.

  19. De ce colocvii,congrese si”superioritate intelectuala” ai nevoie draga decebal sa-ti dai seama ca ce-i ce se aliaza cu „valori” de genul Iliescu criminalul,Felix turnatorul,Hrebenciuc comunistul combinator,Nastase nu au pic de respect fata de noi ,majoritatea romanilor care am iesit in strada in`´89 pentru a scapa de tipul asta de oameni si realizam dupa atatia ani ,ca visele noastre au fost desarte?
    Ce mai asteptati de la noi?

    • Crezi ca daca te consumi, raspunzi la fel de dur sau si mai dur ( cu argumente, cu sentimente, cu orice), actiunea ta va avea succes?!… ( nu ma refer la tine personal, ci in general). Fiecare are supararile si nemultumirile sale – depinde de experientele avute, de modul de intelegere si afinitatea spre fenomenul politic ( si economic).
      Eu nu-i consider dusmani pe cei care sunt in alta tabara ( de fapt, eu nu ma consider ca facand parte din nici o tabara), nici macar adversari…

  20. Nasule ce e cu dosarul asta 117/p/2002 E pe bune??? Datu un search cu google 117/p/2002

  21. Mi se pare ca pe aici se consuma prea multa energie nervoasa cam fara rost: sunt convins ca cei care acum ii sustin fara rezerve pe guvernanti si pe presedinte ( cea mai mare parte dintre entuziastii care asteapta noua televiziune si are incredere oarba in RM)vor ramane la convingerile lor indiferent de ce vor spune ceilalti. Totodata, cei care critica puterea si pe politicieni(grup din care consider ca fac si eu parte), pot sa aduca oricate si orice argumente logice, tehnice sau de orice natura, ca tot n-au nici o sansa sa le clinteasca 1mm convingerile celorlalti. Nici macar nu se incearca sa se analizeze daca spusele celuilalt au ceva esenta sau sunt vorbe goale, ci se cauta automat anihilarea sau minimizarea spuselor care deranjeaza. Este un razboi al surzilor, n-are cum sa duca la nimic pentru cele doua tabere. Probabil ca e bine pentru cei neutrali, daca exista pe aici asa ceva… Daca nu au nici un fel de partizanat, daca citesc fara prejudecati, simpatii si fara nervi toate comentariile, poate-i ajuta sa se apropie de un adevar sau sa vada oarecum mai obiectiv realitatea.
    Cel mai trist este cand unii se considera singurii detinatori ai adevarului absolut si-si permit sa insulte pe cei care nu le accepta acest „adevar”… Una este ironia, gluma sau expunerea unor idei intr-o maniera mai „lejera” si altceva este cand se ajunge la jigniri, la etichetari si la atacuri sub centura…
    Superioritatea intelectuala, nivelul de pregatire politica, economica, tehnica sau in orice domeniu, se arata la servici, la concursuri, la colocvii, congrese, etc.

    • ca membru in grupul minoritarilor,
      iti marturisesc ca ma amuza teribil ce e pe aici.
      o iau pur si simplu ca pe un sait de umor.
      pt ca asta si este.

      • Meci de cosmar pentru Ronnie, revenit de la 0-4 in decisiv … uf, cum ar fi fost un 147 acum?

        • cine ar fi crezut, lupta pentru 18, hi hi hi – multa incarcatura pe meciul asta 🙂

    • Uite iti dau eu un subiect,poate asa o sa afli cum de a putut sa se faca asa mare jaf in tara asta.
      Studiaza te rog legea 15/1990.Vb dupa.O seara buna fluturi liberi.

      • @ sv_v71

        Vă referiţi la versiunea iniţială din 7 august 1990 sau la ultima variantă (cred că ultima modificare este prin Legea nr.245/2011 din 5 decembrie 2011)?

          • Sunteţi halucinant… Păi eu vă citez ultima lege, din 2011, care modifică legea din 1990 şi dumneavoastră mă puneţi să caut legea şi îmi explicaţi despre ce este vorba din momentu ce vă citez ultima lege care modifică legea iniţială. Este evident că ştiu despre ce lege este vorba… întrebare este însă la ce FORMĂ a legi vă referiţi, că a avut o grămadă de schimbări?

            Întrebarea mea este deci simplă… La ce variantă a legii vă referiţi, la cea din 1990 sau la cea care este în vigoare astăzi, actualizată? De ce aveţi problemă să daţi un răspuns la o întrebare atât de simplă? 😀

            Votaţi A-1990, B-2011.

            A/B

          • eu votez si A si B , doar comparandu-le iti dai seama unde-i furtul 🙂

            scuze,probabil ca nu sti cum se studiaza o lege, in intregul ei. 🙁

          • De συρτάκι am eu timp…? Vine Codul Violet de vreme proastă. Oricum, apreciez oferta şi o întorc şi eu cu un clip.

            Nu am găsit ce vroiam… Era un tată cu copilul său, poate 9 ani, pe terasa unui hotel, udă de la ploaie… Şi tatăl îşi învăţa fiul să danseze. Un clip care m-a emoţionat acum 4 sau 5 ani… dar nu l-am mai găsit.

            http://www.youtube.com/watch?v=sEtSYr3pDpU

            Am găsit însă altul. Dacă priviţi cu atenţie veţi vede că diferă de Zorba Grecu. Acesta este cel real, tradiţional.

          • si eu viiiiiiiin, acum trebuie sa dau jos caloriile prajiturii oferite de night 🙂

        • Ca urmare a legii 15/1990,toti ne-am bucurat ca primim inapoi partile sociale,dar statul a profitat si a transformat intreprinderile socialiste in societati comerciale si regii autonome vinzindu-le aproape pe gratis.

  22. Salutari,Cristian,Octavian,lorelay,Dora,[email protected] interesant editorialul tau,urmarim sa vedem ce se mai intimpla.Citesc comentariile voastre pentru ca am ce citi,le sar pe ale prafuitilor care bat apa-piua de pomana.Timp pierdut cu ei si ochi obositi,nu merita!

Comentariile sunt închise.