proteste victoriei4000 de protestatari cer demisia Guvernului in Piata Victoriei. Se scandeaza „Sa vina elicopterul, sa plece Premierul!” si „Jos Ponta, jos! Esti un ticalos”.

Jandarmii poarta scuturi pe care scrie „Noi vrem respect!”, dupa ce au fost acuzati de societatea civila pentru agresiunile de la Pungesti si de la Bucuresti. Pana acum nu s-au inregistrat niciun fel de incidente, cu exceptia petardelor care au explodat in mijlocul protestatarilor. Acestia manifesteaza pasnic, fara a da motive jandarmilor sa intervina.

2 COMENTARII

  1. „Jandarmii poarta scuturi pe care scrie “Noi vrem respect!”
    I-auzi una, i-auzi doua !
    RESPECTUL SE CASTIGA, NU SE IMPUNE, KKRAILOR !!!
    Circula pe net:
    JANDARMUL, DEFINITIE:
    Un ANIMAL CU CREIER MIC, mandru de sine si de meseria lui.
    DOBITOC PRIN DEFINITIE, exceleaza prin ascultare oarba fara a pune intrebari. Datorita LIPSEI TOTALE DE RATIONAMENT, acesta este ideal pentru a fi folosit ca si caine de paza al politicienilor tradatori.
    FARA DISCERAMANT, neputand intelege ce se intampla in jurul lui, acesta asculta orbeste de ordine care sunt in flagrant delict cu evidenta .
    CRITERIUL DE SELECTIE:
    Pentru a fi un bun jandarm trebuie sa te afli pe CULMILE PROSTIEI, A MANDRIEI SI A EGOISMULUI.
    Si binenteles LIPSA TOTALA DE ONOARE, DE PATRIOTISM, DE MILA, DE EDUCATIE SI PRINCIPII.
    Daca se constata ca exista macar o singura urma a unor elemente de mai sus, animalul va fi concediat , fiind declarat inapt si cu dereglari psihice.
    EXECUTA CU PLACERE TRATAMENTE VIOLENTE impotriva tatalui, a mamei ori a copiilor lui, cand acestia protesteaza in strada pentru drepturi, faradelegi, ori principii .
    PARTICIPA DIN PLACERE LA DISTRUGEREA UNEI TARI, A UNUI POPOR si isi inrobeste cu bucurie proprii copii si nepoti pe vesnicie, doar daca este platit la timp cu salariul cladit pe suferinta celorlalti, ce insumeaza in jur de 1800 lei sau chiar mult mai mult.

  2. Ma intreb daca in acest moment exista o stare revolutionar – insurectionala asa cum era acum 24 de ani.
    As spune ca este o stare de acest fel dar mai degraba prerevolutionara asa cum era in acele zile in Timisoara si in 21 in Bucuresti cand se cerea demisia lui Ceausescu si a guvernului Dascalescu.
    Daca era accepata aceasta cerere schimbarea de regim se putea eventual realiza pe cale pasnica iar azi cererea care este acoperita democratic este:
    Jos Ponta si jos Parlamentul. Calea democratica, pasnica exista asa cum exista si in decembrie 1989 pana cand au aparut primii morti moment din care nu mai era intoarcere adica ori ceusistii ori restul natiunii si a fost sa fie restul natiunii iar despre ce a urmat nu discut acum.
    Asadar daca Ponta pleaca si Parlamentul demisioneaza dar nu dupa ce implineste voia poporului care a cerut prin vot democratic 300 parlamentari printr-o ultima lege inaintea demisiei.
    Sau o alta iesire onorabila si democratica este demisia guvernului urmata de doua investituri esuate si dizolvare urmata de anticipate
    Cred ca la asa ceva s-a gandit dl Presedinte cand a spus ca Parlamentul ar trebui dizolvat.
    Daca calea pasnica nu este posibila atunci poporul poate apela la revolta caci:

    Dreptul la revoltă este un drept fundamental si imprescriptibil Nu ai nevoie de lege şi aprobări! El se revendică de la sine la limita suportabilităţii! societatii Dreptul la revoltă e ca dreptul la viaţă!

    Acest drept fundamental in actiune a determinat căderea regimului comunist în 1989!.
    Deci nimeni nu poate sa-l nege azi 21 decembrie 2013 si niciodata.

Comentariile sunt închise.