Pentru cei care nu receptionati inca Nasul.TV, sunati la operatorul dvs de cablu si solicitati introducerea in grila de programe a postului Nasul.TV a carui retransmisie este GRATUITA.

Acestea sunt coordonatele satelitului de pe care se poate receptiona emisia Nasul Tv:

Satelit: Hellas Sat 2
Pozitie Orbitala: 39 Gr. Est
Frecventa Downlink: 12 688 Mhz
Modulatie: QPSK
Polaritate: Verticala
SR: 30 000 Ks/s
FEC: 7/8

357 COMENTARII

  1. Stimate domnule Sorin Damian

    Va multumim pentru interesul manifestat fata de serviciile UPC Romania si pentru increderea pe care ne-o acordati!

    Referitor la solicitarea dvs, va asiguram ca interesul nostru pentru sugestiile dumneavoastra este deosebit de mare, deoarece misiunea UPC este sa puna clientul in centrul tuturor actiunilor sale.

    Conţinutul grilei de programe a fost construit cu scopul de a oferi mai multe alternative in functie de preferintele fiecarui client si se bazeaza pe rezultatul studiilor efectuate anual.

    Va asiguram ca vom tine cont de sugestia dvs privind introducerea canalului Nasul TV in grila noastra de programe si ca aceasta va fi inclusa in planurile noastre pentru viitor. In masura in care inregistram solicitari in acest sens si din partea altor clienti, speram sa o solutionam favorabil.

    Va multumim pentru intelegere!

    Cu consideratie,


    Delia Marcon
    Consilier Relatii Clienti BackOffice
    UPC ROMANIA

    T :+40 31 1000 872
    F: +40 364 100 129

  2. Prieteni! Nu-i amenintati,faceti-o! Reziliati contractele si mutati-va ”pe bune”la DOLCE(probabil ca unii veti plati daune) dar sa stiti ca,in final,veti fi multumiti. Eu asa am facut acum 4 ani si nu regret nicio clipa.Nasul TV merita orice ”sacrificiu”!!

  3. La cum il cunosc pe R MORARU in spatele acestei taceri de a nu iesi sa ne spuna ce se petrece,care-i motivul pt care Nasul TV nu este bagat in grila de programe ? spune multe ,iar cat de curand vom afla ,nu stiu nu cunosc un lucru ce sa tina la infinit. Si tacerea lui e un raspuns ca pana acum ce a reaparut. Nu renunt la aparitia Nasului TV pe sticla, fiind formata din oameni exceptionali.

  4. Cred ca NASULTV este boicotat de cele doua societati de cablu (UPC si RCS&RDS), altfel nu-mi explic de ce atata rea-vointa din partea lor. De ce nu s-au comportat la fel si cand ne-au bagat pe gat alte posturi TV, de umplutura, cand nu au avut solicitari din partea noastra?

    • Eu am incredere ca se va rezolva in maxim 2 luni cu aceste firme puternice.

  5. abia avem in jurul lu 200 de persoane 🙁 e putin sa speram ca daca ne-om strange in jurul 100.000 poate sa avem sperante asa 🙂

  6. Poate vom vedea si noi cat mai curand Nasul Tv in grila rcs-rds .Poate ca vor tine cont ca Radu Moraru a lucrat in trustul lor La 10 Tv si a facut lucruei ff bune la acest proiect esuat din pacate .

  7. Gabryel, ieri seara erau 63 de semnaturi, astazi..inca 100, deci trebuie sa reusim!

    „Naşul TV pe reţelele de cablu şi DTH.

    160 persoane au semnat această petiție. Semnăturile provin de la 116 adresa IP diferite.”

  8. am impresia ca va chinuiti cu morile de vant , ieri am reziliat contractul cu rds , si in cererea de deconectare este o rubrica unde trebuie specificat de ce soliciti acest lucru, am scris exact ce am simtit in acel moment ba chiar mai mult am rugat pe doamna care a intocmit actele sa transmita celor mai ” mari ” ca traim intr-o Romanie care este a tuturor romanilor nu doar a lor si ca nu se face asa ceva noi suntem parteneri cu ei nici decum supusii lor , nu am avut nici o cheltuiala suplimentara ba mai mult aici la Next gen preturile sunt mai mici, va doresc succes in ceea ce faceti dar am indoielile mele, acum ma uit la nasul linistita.

  9. multumesc,gabryel. am semnat petitia si sper ca acest lucru sa fie facut de cati mai multi abonati ai operatorilor de cablu .

  10. Multumesc,Gabryel.Cunosc mai multe persoane care doresc sa semneze petitia,dar nu au computer.Te rog sa-mi confirmi daca pot completa eu campurile de identificare a persoanelor respective,trecand adresa mea de e-mail.

    • Da, de acuma se poate semna petitia si fara adresa de email, am pus emailul la optional, asadar poti semna si pentru persoanele care nu au acces la internet. Dar atentie, nu vei mai putea modifica daca gresesti ceva daca nu introduci adresa de email.

    • Pai nu este camp pentru introducerea firmei de cablu. Este o petitie generala, care se adreseaza tuturor operatorilor de cablu si DTH.
      Dar se poate specifica in campul orasului si operatorul, de exemplu „Arad RDS”.

    • Am introdus si campul cu firma de cablu.
      Pentru a putea modifica, trebuie sa intrati pe email si sa dati click pe linkul de la „Pentru a confirma semnătura dvs. sau pentru a elimina semnătura, vă rugăm accesați următoarea pagină:” , apoi mergeti in dreptul semnaturii dvs si apasati pe „Editeaza”. Acolo introduceti numele operatorului dvs.

    • Gabryel,am mai scris vro doua comment-uri dupa ce a-i lansat petitia,dar vad ca numai sint.Am semnat in numele meu si a mai multor prieteni chiar pe 14.05 si am continuat in fiecare zi cu cite 5-6 semnaturi pentru rude,cunostinte si prieteni care n-au internet.Important este ca,pe 15.05 ,am primit un telefon de la o angajata a rcs-rds,care-mi spune ca „a luat cunastinta de sesizarile mele si bla,bla, bla,ceea ce-mi mai spusesera,dar in momentul in care am ridicat tonul la ea si i-am spus ca le mai dau termen pina pe 25.05,sa introduca pe Nasul tv in grila,ca dupa aceasta data plec de la ei,a schimbat placa,mi-a zis ca au trimis la Bucuresti in regim de urgenta solicitarile noastre,spre rezolvare,ca sint multe,a tinut sa-mi spuna ca n-o sa mai fie cazul sa plec de la ei,ca se rezolve cit mai repede,daca ea m-a mintit,nu stiu,dar aseara,am primit raspuns online, la multele sesizari facute de mine,online,unde mi-a dat si un numar de inregistrare 2268595193.Cred,dupa cum mi-a vorbit angajata rcs-rds,c-o sa se rezolve,de nu, trec la fapte,plecccc!!!!de la ei. Acum,felicitari pentru initiativa si cit mai multe semnaturi.Sa fim iubiti si uniti!Ma grabesc sa mai aduc niste semnaturi,petitiei!Doamne,ajuta-ne! 🙂 🙂 🙂

      • Sa speram ca le-am dat de gandit la operatorii de cablu. Din pacate la noi in tara trebuie sa ii ameninti, ca de vorba buna nu se prea prinde de ei 🙂 Oricum, trebuiau sa dea si ei un raspuns mai clar, nu prin limbaj de lemn si bla bla. Trebuiau sa spuna clar prin raspunsul la sesizari daca au de gand sau nu sa introduca Nasul pe cablu. Sau motive pentru care nu se poate introduce. Sa speram ca isi dau seama acuma de situatie.

  11. oameni buni , daca fiecare dintre noi cei interesati de nasul.tv,depunem cereri on line ori direct la punctele de lucru ale operatorilor de cablu , nu cred ca vom rezolva nimic in demersul de a sprijini aceasta televiziune in a aparea pe sticla . in primul rand pentru ca , asa cum spunea cineva pe forum , nu ai cum sa monitorizezi numarul de solicitari depuse si , in al doilea randpe pentru faptul ca suntem voci care se aud separat si nu fac prea mult zgomot incat sa-i trezeasca pe acesti operatori ce ar trebui sa inteleaga ca intre noi si ei este o relatie de parteneriat , nu de subordonare .
    eu cred ca ar trebui facuta o actiune comuna , ceva de genul unei petitii on line care sa fie semnata de toti cei care isi doresc accesul la aceasta televiziune , o petitie in care sa fie solicitat un termen limita pentru aparitia nasul.tv pe grila noastra de programe ( desigur , petitia ar trebui facuta separat pentru rds-rcs si separat pentru upc pentru a putea fi constatat nr-ul de solicitari pe fiecare societate in parte ), iar daca pana la expirarea acestui termen-limita respectivele societati nu tin cont de solicitarea noastra ,renuntarea la serviciile acestor societati sa se faca in bloc . in acest fel , in loc de pierderea catorva abonati care nu-i afecteaza prea mult , plecarea celor ce vor renunta la serviciile rds-rcs si upc intrun numar cu mai multe zerouri mai multe zerouri le va reaminti acestor societati ca nefurnizarea de servicii solicitate de un numar atat e mare de abonati poate duce serios la diminuarea profitului .

    parerea mea :))

Comentariile sunt închise.