Incearca de ani de zile sa ne inchida. Stiti bine cite batalii am dus ! Le-am cistigat pe toate ! 

Acum au intrecut toate limitele posibile. Folosind smecherii ieftine si citiva complici din Institutii ale Statului.

Public mai jos Documentul din Monitorul Oficial care atesta AGA tinuta de mine, ca Presedinte al Consiliului de Administratie al SC NASUL TV ! Documentul este din 6 Septembrie 2017. Paul Alxandru Moraru nu a reusit sa isi publice falsul in Monitorul Oficial nici pina astazi ! Si sper ca Monitorul Oficial sa nu devina si el penal !

Fiindca Escrocul nu avea cum sa tina o AGA legala prin care sa fiu schimbat ! E imposibil ! E ilegal ! E penal ! Doar eu singur ma puteam schimba ! Dar nu am innebunit! Sa votez impotriva mea ! Si impotriva colegilor mei si a realizatorilor !

Iata Documentul mai jos. E AGA ordinara care nu avea pe Ordinea de zi si nici in Convocator Schimbarea Consiliului de Administratie ! Nu avea rostul. Eu am mandat de Presedinte al CA pina in 2018, simplu !

Si, ca sa inchei, aberatiile acestui monstru escroc sint uriase : repet, aveam o Datorie de 79.000 de lei pe care i-am remis-o saptamina trecuta prin executor judecatoresc !

Atunci au innebunit! Si, in citeva zile, grabiti rau ca li se naruie Planul Mafiot, au facut multe greseli ! Si multi au fost complici ! Si vor plati ! Astept toate Institutiile Statului sa inceapa urgent investigatiile, in frunte cu SRI ! In paralel, voi continua dezvaluirile !

Deci aveti Documentul. Ei nu au asa ceva ! Urmeaza zile si nopti fierbinti !

Document

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Hot 02 Iunie legala NPPA (1)