In datele de 12, 15, 18 si 25 noiembrie,  va invitam pe toti, cu mic, cu mare la cea de-a II-a editie a celui mai nou si mai neconventional  festival-concurs –  I fest, in barul The Blu’zz din Bucuresti incepand cu ora 19:30 in fiecare seara.

I fest este un festival – concurs de one man/woman show si are ca scop redescoperirea actorului si a mijloacelor sale de expresie intr-un spatiu neconventional.

Acest festival laborator a pornit in primul rand ca o provocare pe care o lansam, atat studentilor la arta actorului, cat si tinerilor absolventi. Pentru ca in scoala sunt invatati sa lucreze numai in echipa si se pune foarte putin accent, spre deloc, pe individualitate, noi le dam prilejul de a se descoperi atat pe ei insisi, cat si mijloacele prin care ei singuri pe scena sa capteze atentia publicului timp de 30min. Publicul este din start unul dificil, tinand cont de faptul ca se desfasoara intr-un spatiu neconventional, intr-un bar.

In al doilea rand, am stat si am cercetat perspectivele pe care le au acesti tineri in societatea actuala din punct de vedere teatral si am ajuns la concluzia ca nu li se ofera nimic, nici macar o idee despre viitor.

La preselectiile I fest, din data de 6 noiembrie, a fost prezenta Florentina Bratfanof de la ProMedia Pictures, care a filmat toti concurentii si i-a introdus in baza de date. Premiul cel mare al concursului este de 1000 lei, iar finalistii vor avea sansa de a da reprezentatii  remunerate, in bar, si dupa terminarea festivalului-concurs.

Juriul I fest este unul pe cat de divers, pe atat de interesant. Din el fac parte: actrita Ana Ciontea, criticul de teatru Maria Zarnescu si regizorul Alexandru Mazgareanu.

Pe parcursul festivalului mai avem cateva surprize pentru concurenti, pe care insa nu le divulgam acum.

Va asteptam cu mare drag!

 

Pentru mai multe detalii intrati pe pagina de Facebook I fest

Comentariile sunt închise.