Presedintele Partidului Democrat-Liberal, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca partidul pe care il conduce ii va retrage sprijinul deputatului Alin Trasculescu, urmand sa fie inlocuit si la sefia PDL Vrancea. In plus, Blaga a precizat ca daca instanta va decide arestarea lui Trasculescu, „pe loc il vom da afara din partid”.

„Listele electorale sunt deja definitive prin decizia BEC, nu mai pot fi modificate, dar PDL si ARD inceteaza astazi sustinerea politica pentru deputatul Trasculescu. (…) Inca de ieri am dat dispozitie liderului deputatilor PDL, Mircea Toader, ca parlamentarii PDL sa fie prezenti si sa voteze solicitarea, daca va exista, a procurorului general de ridicare a imunitatii deputatului Trasculescu”, a completat Vasile Blaga.

Alin Trasculescu a fost retinut, sambata noapte spre duminica, de procurorii anticoruptie, fiind cercetat pentru trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la spalare de bani, cunoscand ca acestia provin din savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine ca i-se retrage sprijinul politic, cred ca si altor politicieni din alte partide functioneaza aceeasi lege, sau nu ?
    Fiecare sa raspundem pentru ceea ce facem !

Comentariile sunt închise.