Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni in cadrul unei conferinte de presa, ca isi doreste ca presedintele PDL, Vasile Blaga, sa prinda ul loc in Parlament.

„Eu imi doresc ca Vasile Blaga sa intre in Parlament. Pentru ca, opinia mea personala, este ca Vasile Blaga este un om cu care poti comunica. Pe noi ne intereseaza sa avem o coabitare si colaborare corecta cu presedintele Traian Basescu, dar pe de alta parte sa incercam, noi, ca dupa 20 si ceva de ani de la revolutie, sa construim o relatie normala si fireasca intre putere si opozitie”, a precizat Dragnea.

In ceea ce priveste o viitoare colaborare cu UDMR, Dragnea a afirmat ca este de acord cu inceperea negocierilor.

„Astazi, cel mai tarziu maine, vom avea intalnirea cu UDMR. Pana nu vedem nominalizarea presedintelui Basescu pentru Victor Ponta nu incepem discutii despre structura noului guvern”, a mai spus secretarul general al PSD.

5 COMENTARII

  1. si dragnea asta e un tovaras de suflet a lui iliescu .de-l injuri pe iliescu se face foc si para dragnea;de-l injuri pe el nu se supara.
    -secretara lui ceo fi facind acolo in parlament?
    -stiti ca aia vizionau film porno ?si ce sau gindit baietii:decit sa ramana cu privitul sa si puna in aplicare.secretara lui dragnea are rolul principal

  2. eu cred asa:pdl sa-si dea demisia in masa ca tot au pierdut.ramanem la 300 de parlamentari.usl i-si va arata adevaratele capacitati manageriale.care cred eu sint sub nota de trecere .si asa poate intelege romanul pe cine a votat

  3. pe dragnea il cred atunci cand imensa lui avere se intoarce din nou in bugetul statului de unde a plecat ….

  4. Pài ,normal ca-l vrei … fara ajutorul eternului perdant ,nu avea USL scorul asta

    daca ar avea un dram de onoare ,onoare la care facea apel cind era Boc presedinte ,si-ar da DEMISIA

  5. Eu cred ca blaga , trebuie sa-si dea demisia de onoare , nu a adus nimic bun partidului de cand e la conducere.Si aceasta amicitie pe care o are cu dragnea m-i se pare suspecta.pdl-ul trebuie reconstruit din temelii , altfel va deveni istorie ca pnt-ul apr-ul si altele.

Comentariile sunt închise.