Liderul ARD a declarat luni ca USL va avea cea mai mare responsabilitate in ceea ce priveste soarta societatii romanesti.

„ARD respecta votul romanilor, un vot al romanilor nu poate fi catalogat ca un esec cel mult poate fi catalogat, din punctul nostru de vedere, ca un moment de reflectie interna a activitatii noastre in ansamblu. Din acest punct de vedere, USL incepand de astazi poarta cea mai mare responsabilitate fata de evolutia societatii romanesti. Guvernul USL2 nu mai poate da vina pe guvernul USL1”, a spus Videanu intr-o conferinta de presa.

Intrebat daca vede ca un esec acest rezultat, Videanu a raspuns ca USL ar trebui sa rezolve asteptarile romanilor.

„Ca principal partid de opozitie, vom face o opozitie constructiva, pentru a apara statul de drept, pentru a apara o Romanie europeana, pentru a apara stabilitatea economica a Romaniei, atat de necesara intr-un moment destul de greu”, a completat Videanu.

4 COMENTARII

 1. asa ca pdl a ales sa nu se zbata ptr a cistiga alegerile.
  -toti romanii cel putin cu virsta intre 18 si…ani stiu si au inteles ce cine si cum ne conduc.
  asa ca acesta campanieelectorala de multe ori nu arata mai nimic nou.nou ar fi cheltuielile mai mari de la campanie la campanie.
  -se pdl a ales aceasta stradacred ca au ales stiind ca oricum pierdeau.asa ca lasam pe usl la guvernare si vedeti voi ce o sa fie.o sa se sparca toate in capul lui basescu .pdl stie asta ,basescu oricum nu mai are scapare.va fi tot timpul calul de bataie al usl sa distraga atentia la prosti.
  -asta ar fi salvarea romanie:toti in frunte cu base sa plece si sa-i lase pe usl sa munceasca .de reusesc bimne si le facem statuie de nu ii executam .sg solutie.
  – de nu o sa fie ca si inainte:e vina opozitiei ca nu face ce trebuie ,ba e vina guvernarii ,ba e ghinionul ,ba e aia ,ba e ailalta.

  usl si gata.pe urma vedem noi.oricum romanii ub pdl sau sub usl tot in mocirla au stat

 2. Sa demisioneze toti si inapoi la partidul unic !pe cei din ard ii vreti imaculati ,iar pe cei din usl REPETENTI ,HOTI,MINCINOSI ,TUPEISTI ,TRADATORI ETC ii mangaiati pe crestet!

  • Nici macar Iliescu insusi nu a facut ce au facut astia. De aia au si luat asa scor . Dar , da , ei de fapt au facut totul bine dar a fost o eroare de comunicare . :

Comentariile sunt închise.