Partidul National Liberal a decis, sambata, excluderea Adrianei Saftoiu din partid, motivul fiind „contradictia” dintre ideile exprimate public de Adriana Saftoiu si principiile dupa care se ghideaza PNL, informeaza Mediafax. Adriana Saftoiu a fost deputat in legislatura 2008-2012 si membra a PNL Ploiesti.

Presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca, a declarat ca Delegatia Permanenta a filialei judetene pe care o conduce a decis excluderea Adrianei Saftoiu din partid. Motivul a fost enuntat clar de Rosca, care a precizat ca reprezentantii liberali au fost deranjati de iesirile publice ale fostei lor colege.

„Cel mai mult ne-a deranjat ca (n.r. Adriana Saftoiu ) merge la anumite televiziuni in numele PNL si exprima idei in contrast cu cele ale partidului. Nu suntem de acord sa vorbeasca in numele PNL in conditiile in care nu are nicio legatura si niciun contact cu acest partid”, a declarat liderul PNL Prahova, Mircea Rosca.

In plus, Rosca a precizat ca Adriana Saftoiu nu a mai luat legatura cu filiala PNL Prahova de ani de zile si a tinut sa sublinieze ca excluderea fostei deputate nu trebuie validata de conducerea centrala a partidului.

Adriana Saftoiu a declarat, pentru Mediafax, ca nu a stiut despre excludere, ci a aflat de la televizor, Ea a tinut sa precizeze ca si in Partidul Comunist membrii ce riscau excluderea erau chemati la sedinta.

„Am aflat despre aceasta excludere de la televizor si nu-mi ramane decat sa constat ca e mai rau decat daca as fi fost membru al Partidului Comunist, unde acolo inţeleg ca totusi te chemau in sedinta in care erai exlcus macar sa te infiereze de fata cu oamenii muncii si sa mimeze cat decat democratia, lasandu-te, vezi Doamne, sa spui ceva in apararea ta”, a declarat Saftoiu.

11 COMENTARII

  1. TREBUIE SA VINA JIJI LA CONDUCEREA PNL, SE DESTRAMA TURMA, LA PASTE MIEII VOR FI MAI SCUMPI.

  2. Abia acum vede d-na, pe propria-i piele cum e cu dictatura…si cu dictatorii, tiranii…

  3. Sa inteleg ca tov saftoiu,mai este inca sef pe la tv-ul national fsn-ist?!!!

  4. Madam Saftoiu nu este de compatimit..
    Sa nu uitam ce relata pe la tv-uri acum cateva luni!

  5. Daca a incalcaty regulile sa plateasca!
    Oricum o persoana care nu face istericale la TV nu prea folosea PNL-ului, era din alt film

  6. Doamna Pufulete a gasit ce a cautat 🙂 . Mirare ca n-a fost exclusa inca din februarie, cand a fost singura din partid ce n-a revenit asupra demisiei din Parlament.

    Si apoi, nu spuse ieri-alaltaieri nea Jiji ca vrea la conducere? A inceput si la ei restauratia. Ca nu poti sa fii si cu PSD-ul si, mai ales, cu PC-ul in coalitie si sa le permiti membrilor sa vorbeasca in contra directiei ce-o urmezi. Astept cu interes excluderea din partid a Domnului Djuvara, pentru declaratii ce contravin ideologiei liberale (glumesc, desigur) 🙂

    • Salut! Mai stim pe cineva care parasind PSD-ul, de asta data, a criticat dur aonducerea partidului, metodele ei de a-l gestiona, mai mult, facea aluzie la o oarecare atmosfera de infractionalitate in jurul ei. Acum il gasim bine mersi in acelasi partid, cu aceiasi conducere, dar si parlamentar al sau- este vorba de dl. Geoana. Sa-l mai adaugam si pe Oprea? Mai sunt? Sa fie vreo functie pentru sotul? S-or impaca ei, ca de, doctrina-i doctrina, asta-i cei uneste si nu interesele personale sau de grup (!).

Comentariile sunt închise.