Intrați în spiritul Crăciunului alături de Nașul TV! Pe 24, 25 și 26 decembrie, v-am pregătit trei zile magice, cu un program special. La Nașul TV, de Crăciun aveți întâlnire cu mari personalități ale culturii românești, dar și spectacole de excepție.

Luni, 24 decembrie, de la ora 19:00, Nicoleta Savin vă așteaptă la Ora de veghe, alături de actorul Dan Puric. Un interviu în exclusivitate, într-o ediție de excelență despe Dumnezeu și puterea iubirii. Îl puteți urmări în reluare marți, 25 decembrie, de la ora 8:00.

De la ora 21:00, puteți urmări în exclusivitate un spectacol de Crăciun de excepție, „Răsună blând spre seară” – un eveniment caritabil dedicat copiilor de la Valea Plopului și Valea Screzii – organizat de Compania de Teatru Passe-Partout Dan Puric. Îl puteți vedea și în reluare, marți, 25 decembrie, de la ora 10:00.

 

Marți, 25 decembrie, de la ora 12.00, puteți urmări documentarul „Dezvăluiri despre Crăciun”.

De la ora 17.00, Alice Năstase Buciuta vă invită la un Damen Tango special, împreună cu marele regizor Andrei Șerban.

De la ora 19:00, Nicoleta Savin vă propune o nouă ediție de excelență Ora de veghe, cu preotul profesor Ion Buga.

La 22.30, Grigore Cartianu vă așteapă la Cronica de noapte, alături de scriitorul Radu Sergiu Ruba.

La miezul nopții, Alexa Ionescu vă prezintă o discuție interesantă cu Vladimir Tismăneanu, la By Alexa.

 

Pe 26 decembrie, la ora 17:00, Alice Năstase Buciuta vă dă întâlnire cu Mony Bordeianu, primul solist al trupei Phoenix.

De la ora 19:00, Nicoleta Savin v-a pregătit un interviu de colecție cu marele istoric Neagu Djuvara, marca Ora de veghe.

La 22.30, Grigore Cartianu îl are ca invitat pe cunoscutul regizor Tudor Giurgiu, la Cronica de noapte.

La miezul nopții, Alexa Ionescu vă dă întâlnire cu cunoscutul jurnalist german Karl Peter Schwarz, într-un interviu exclusiv By Alexa.

19 COMENTARII

 1. Urmaresc cu mare placere emisiunea Ora de Veghe.
  Este Dumnezeesc de Frumos!Din suflet va multumesc ptr.aceasta !
  La multi ani cu bine!

  • Am ramas sa vad spectacolul (am lasat totul)-s-a meritat ,felicitari celor care au participat in realizarea acestuia.Am simtit bucuria tuturor, a strabatut ecranul direct in suflet .Nasul Tv Multumm!
   Am ascultat pe domnul Parinte ,sper ca la anul copii de la aceste case sa se bucure cel putin de sarbatori in case crestine. si de ce nu poate vor ajunge in case de crestini ptr. totdeauna.
   Contul bancar a fost dat prea repede pe ecran nu s-a putut retine.

 2. Si azi in Ajunul Nasterii LA MULTI ANI! tuturor celor care-I poarta Numele.

 3. Aproappe de nori, dar totusi aproape de Soarele,din Balgrad va ureaza :”Sarbatori Fericite”…”3Bg-Melcul Reactiv

  ‘CRACIUN FERICIT TUTUROR”!

 4. Multumesc pentru cadoul din aceasta seara de CRACIUN(Dan Puric).Echipei NASULTV,sarbatori cu sanatate,bucurii si un nou an cu multe realizari.LA MULTI ANI!

 5. Multumim pentru urarile venite de „ACASA”prin intermediul echipei NASUL TV!!!
  SARBATORI FERICITE TUTUROR ROMANILOR ORIUNDE SE AFLA!!!MULTA, MULTA SANATATE, UN AN MAI BUN SI MAI PROSPER SA FIE ANUL 2013 PENTRU TOTI OAMENII PLANETEI TERRA!!!
  LA MULTI,MULTI ANI!!!

 6. De Sfintele Sarbatori, va urez tuturor sa va vina colindatori in prag, masa sa va fie imbelsugata, si mai ales, sa aveti parte de bucurie, sanatate si senin in suflet, alaturi de toti cei dragi.

 7. La multi ani echipei Nasul tV !

  Sarbatori fericite cu inima usoara si suflet luminat !

  Viata frumoasa, pe masura nazuintei, dragoste si impliniri !

  Sa va pastrati bucuria de a trai si de a face ceva pentru dumneavoastra si pentru romani !

  Va suntem alaturi ; impreuna am inchegat o
  casa frumoasa. „Ma toata casa-i lumina” spune colinda :
  http://www.youtube.com/watch?v=K5wU-j09sb8

  P.S. Multumesc pentru urarile pe care le-am primit din partea echipei Nasul TV. Imi sunt pretioase. Le voi pastra cu drag si speranta.

 8. Minunat, invitat pe masura evenimentului ce-l sarbatorim.
  Sarbatoarea Nasterii lui Isus sa aduca in casa Nasului TV si tuturor oamenilor BUCURIA din toate punctele de vedere !

  Craciun Fericit !

 9. Surpriza nu sta nici in invitat si nici in gazda acestuia, surpriza sta in chimia care face ca prezenta acestora in acelasi spatiu sa devina atat de suficienta incat veti constata ca, intre timp, studioul si decorul in care se desfasoara emisiunea dispar dupa cateva minute si revin la finalul emisiunii, atunci cand se sting luminile.

 10. Multumim de surpriza, Nasule! Da’ nu era si MAI SURPRIZA daca nu se dezvaluia invitatul? Asa ca sa stam cu sulfetul la gura trebuia sa avem titlul articolului: In atentia prietenilor de pretutindeni si actionarilor NasulTV, in 24.12.20122 UN COMUNICAT IMPORTANT Glumesc! 😀

  LA MULTI ANI si tot binele pentru toata lumea!

 11. Dan Puric? Ce surpriza frumoasa, Mosule! Pentru intreaga echipa Nasul Tv – un Craciun binecuvantat, imbelsugat si care sa aduca un sac plin de realizari frumoase!

Comments are closed.