Fostul premieri, Emil Boc a declarat, joi, la finalul sedintei Consiliului local, ca scopul sau este de a fi un bun primar si nu de a fi un potential candidat la Presedintie, potrivit afirmatiilor facute de Traian Igas.

„Am spus clar si raspicat ca obiectivul meu este sa fiu un bun primar, sa imi pot onora obligatiile fata de clujenii care mi-au dat al treilea vot de incredere si, din aceasta perspectiva, dreapta trebuie sa gaseasca un candidat care sa poata castiga alegerile in 2014. Din punctul meu de vedere, preocuparea mea de baza este si ramane Primaria Cluj-Napoca si va trebui sa mai asteptam inca o perioada de timp ca oamenii sa inteleaga masurile pe care am fost nevoit sa le iau atunci cand am fost prim-ministru”, a afirmat Boc.

Boc a tinut sa precizeze ca discutiile privind un candidat al PDL la Presedintie, ar trebui sa aiba loc in interiorul partidului.

„Exista foarte multe solutii care trebuie analizate fiecare. Mai astept si o clarificare in USL, unde exista doua puncte de vedere, unul potrivit caruia presedintele sa fie ales de Parlament, iar celalalt ca presedintele sa fie ales in continuare de popor. Daca are castig de cauza tabara care decide la revizuirea Constitutiei ca presedintele sa fie ales de Parlament, s-a inchis discutia. USL va avea un presedinte de paie”, a completat fostul presedinte al PDL, Emil Boc.

In opinia lui Traian Igas, Romania are nevoie de un presedinte care sa reprezinte tara pe principii de dreapta mai ales ca in viitorul apropiat, considera el, Europa va fi condusa de oameni de dreapta.

„Un om de o integritate morala deosebita, care se bucura si de apreciere la nivelul Europei si in PPE”, a declarat Igas, miercuri, pentru Mediafax in legatura cu candidatura lui Boc la presedintie.

„Dati-mi voie sa cred ca un potential candidat in interiorul partidelor de dreapta eu il vad pe Emil Boc, un om care este de o integritate morala cum putini oameni din Romania sunt dupa ce au trecut prin functii importante si au ramas neatinsi si nepatati, cum a ramas Emil Boc. El se bucura si de apreciere la nivelul Europei si in Partidul Popular European. Este o parere personala a mea, acum, la inceput de 2013”, a spus vicepresedintele PDL.

3 COMENTARII

  1. …pacat,PDL nu trebuie sa spele rufele in public sau la tv ,are dreptate BOC.

    • Pe mine ma supara cumplit reactiile publice ale lui Cristian Preda. Si-a atacat propriul partid mai mult decat il ataca PSD-ul , uneori. Si asta la tv sau pe blog, in conditiile in care in ograda partiduluil Cristian Preda tacea mâlc. Si nu e singurul.

Comentariile sunt închise.