In emisiunea Nasul de miercuri seara, jurnalistul Ion Cristoiu a declarat ca Elena Udrea nu vorbeste fara acceptul Presedintelui Traian Basescu. Intrebat de Radu Moraru daca Presedintele vrea s-o legitimeze pe Udrea drept lider al Opozitiei, Ion Cristoiu a spus ca Basescu este, ca si el, la fel, lipsit de naivitate ca sa admita acest lucru. „Elena Udrea nu va fi presedintele PDL”, a adaugat Cristoiu.
[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”30223″]

10 COMENTARII

  1. Cristoiu are elemente de teribilism din cauze care se pot explica psihanalitic.
    Se poate spune insa fara teama de a gresi, ca dna Udrea stiind cum gandeste Presedintele si rezonand cam pe aceiasi lungime de unda, vorbeste liber si fara teama de a- fi contrazisa sau de a-l contraria pe acesta. 🙂

  2. …excelent punctat ….o analiza pertinenta …cu placere si interes urmaresc astfel de discutii pline de talc si inteligenta ….multumim ‘NASU”-le,multumim domnule Cristoiu !…asteplam noi analize !

  3. deh ce sa zic, nici rata nu mai macane fara domnul Traian Basescu….asta e ca si cu USL, daca zboara cioara invers, cu burta spre soare Base e vinovat….

  4. De unde o fi stiind domnul Cristoiu ca „Elena Udrea nu vorbeste fara acceptul Presedintelui Traian Basescu” ? Daca este o presupunere, cred ca pentru un jurnalist resios si responsabil este hazardat s-o exprime drept certitudine.

    • …UTC-istul si actualul Cristoiu este urmasul „oracolului de la Damaroia”; l-am numit pe Brucan (Marele Khazar).
      A terminat filosofia dar este la „ani lumina” de maestrii Liiceanu,Plesu, etc. si tot atit de departe de mai tinerii mari intelectuali: Papahagi, Neamtu si multi altii…
      Nu degeaba WC Tudor l-a numit „ardei umplut”!

Comentariile sunt închise.