[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”30227″]

4 COMENTARII

 1. Tovarase Ion Cristoiu,

  In „calitatea” dumitale de fost si actual comunist (desi citindu-l pe filosful P. Tutea: „…orice tinar pina la 30 de ani NU poate sa nu fie comunist…”), iti sugerez sa incetezi cu acest ENERVANT tic verbal: „nu stiu daca m-ati inteles, inca o data!” Si de ce!? Sint EXACT doua posibilitati:
  1- Ori dumneata crezi mereu ca ai in fata ca interlocutor un / niste isiot / idioti…
  2- Ori dumneata (ca mare filosof si senior editorialist; mediocru de altfel) stii ca NU stii sa te exprimi, sau sa-ti exprimi ideile / parerile si atunci simti nevoia sa REPETI acelasi lucru!
  Apoi: „…ca sa inteleaga si telespectatorii NOSTRI!” Telespectatorii care NU inteleg simlitatile dumitale, NICI macar nu se uita la televizor!

 2. De citit:
  Guvernul USL triplează impozitul agricol

  O primă observație: aceste impozite nu se aplică „tuturor” și nici „fiecăruia”, ci se aplică exact fermierilor care sunt orientați să producă pentru economia de piață, guvernul Ponta exceptându-i pe aceia care posedă suprafețe foarte mici pe care consideră că se face așa-numita agricultură de subzistență. O a doua observație vine din faptul că noul impozit nu face diferența între zonele de producție agricole sau între niveluri ale producției determinate de condițiile climatice. Una este să cultivi cereale în Balta Brăilei sau în Bărăgan, alta este cultura acelorași plante în Podisul Transilvaniei, ca să nu mai vorbim despre posibilitatea unor condiții vitrege din punct de vedere climatic, așa cum a fost anul trecut când din cauza secetei producția agricolă a suferit pierderi foarte mari.

  http://inliniedreapta.net/guvernul-usl-tripleaza-impozitul-agricol/

 3. Sînt foarte multe nereguli în ţara asta, acum dacă veţi difuza prin toate cablurile, sper să iasă la iveală şi oficial aceste nereguli, însă eu, să fiu sinceră, mă tem de un lucru: datorită, sau din cauza, unei false democraţii ce stăpîneşte ţărişoara asta, să nu ne trezim odată că vă vor interzice emisia şi chestia asta cu „must carry” să fie, doar pentru început, doar praf în ochi… pentru că, cui îi place să-i spui tot timpul adevărul în faţă? Adevărul supără (v. zicala) pe cei mai marii puternici şi vă vor căuta (sper din tot sufletul să greşesc) nod în papură ca să nu mai spuneţi poporului, prostimii, ceea, ce de fapt, aceasta nu ar trebui să ştie. Părerea mea: este praf în ochi. Totuşi, atîta vreme cît (mai) aveţi la dispoziţie această posibilitate, de a spune măcar 10% din adevărurile pe care poporul nu le-a aflat, profitaţi de ea!!! Vă doresc succes (nu „succesuri”)!
  Mulţumesc că existaţi!

 4. Radu draga,
  trebuie sa plateasca amaritii doar au primit un mic si o bere ca sa-i voteze, lasind gluma la o parte consider ca e bine, ne impovareaza cu impozite peste taxe si asta va duce la trezirea acestui popor……..sper ca asa va fi…

Comentariile sunt închise.