NASUL TV va propune, in premiera, un demers jurnalistic inedit: Jurnalul unui grevist al foamei. In fiecare zi, veti putea afla de la Nea Sandu, intrat in greva foamei pe 21 decembrie, care sunt motivele protestului sau, in ce stare de sanatate se afla si pana unde este dispus sa mearga.

Ma numesc Alexandru Popescu, am 45 de ani si de 21 de zile ma aflu in greva foamei din solidaritate cu Pungestiul. Ma simt destul de obosit, din ce in ce mai obosit. Nu stiu cat mai rezist! A venit ambulanta pentru unul dintre sustinatorii mei, care avea probleme cu inima si l-au dus la spital. Cei care ma ignora isi ignora, de fapt, proprii lor copii, propriile generatii viitoare. Oamenii trebuie sa se informeze si atunci vor vedea nocivitatea fracturarii hidraulice.

[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”53662″]

Pentru noutati, urmariti in fiecare zi Jurnalul unui grevist al foamei, pe NASUL TV si www.nasul.tv

2 COMENTARII

  1. Sandule! Nu te mai sacrifica pentru masoni! SOBO este un mason si tu faci parte din ritualul lui. Daca vrei cu adevarat sa te purifici fizic si spiritual, aceasta actiune o intreprinzi pentru tine insuti si se numeste post negru. Nu intelegi ca SOBO joaca la mai multe capete : te sustine pe tine ca sa poata da in Ponta&co dar in acelasi timp il linge-n DOS pe BASE, BASE care si el sustine Chevron-ul si RMGC-ul. Daca inca nu ti-ai dat seama, esti la mijloc, esti marioneta lor!
    Te rog sa te opresti din aceasta incercare, sa te intorci la matale acasa si sa reflectezi la tot ce se intampla. Ca sa intelegi mai bine cum functioneaza acest sistem satanic, iti las un link pentru a te convinge. Sa fii indracit!

    ’’Roșia Montană, între maidanezi și viituri’’
    http://secretelezeilor.wordpress.com/2013/09/25/rosia-montana-intre-maidanezi-si-viituri/

Comentariile sunt închise.