Victoria NASUL TV, prin care HOTII care au incercat sa fure NASUL TV in Octombrie 2017 au fost SPULBERATI definitiv si irevocabil de catre Curtea de Apel, este o MARE VICTORIE ! Rar se intimpla in Romania ca ADEVARUL SA TRIUMFE !

Aceasta VICTORIE a Televiziunii Libere a scos insa la iveala si un plan pervers al HOTILOR ! Care arata ca in spatele lor se afla forte importante !

HOTII, care s-au crezut mari si tari, au facut o intelegere secreta cu sefa CNA si cu avocata ei, Alice Draghici, omul Sistemului !

HOTII au depus in secret, in Instanta Penala care o judeca pe Laura Georgescu de aproape 4 ani, Dosar DNA, o ADRESA PENALA !!!

Cum ca NASUL TV se retrage din DOSAR si nu mai solicita DAUNE din partea Laurei Georgescu, sefa DNA !!!

Adica brusc, dupa aproape 4 ani de Procese penale, NASUL TV o ia razna si o iarta pe Laura Georgescu, femeia care a dorit LICHIDAREA NASUL TV !!! Cit tupeu !

Intelegerea obscena a fost facuta de avocata Aura Speranta Ungureanu, in numele escrocului Paul Alexandru Moraru (nu sintem rude !), desi la momentul faptelor penale escrocul nici macar nu facea parte din echipa NASUL !

Poate intelegeti mai bine acum ce miza suplimentara a avut furtul esuat al Televiziunii Libere, NASUL TV !

S-a incercat eliminarea NASUL TV din dosarul penal al Laurei Georgescu !!!

Stiti de ce ?!

E foarte simplu. Probele noastre sint foarte tari si prejudiciile sint foarte mari ! Peste 20.000 de lei, adica acel prag pe care Dragnea vrea sa il introduca in mod abject !

In plus, mandatul Penalei Laura Georgescu expira la sfirsitul anului si CINEVA doreste sa o salveze ca sa ia un al doilea mandat de Presedinte CNA ! E anul 2018 si urmeaza anul electoral 2019 ! Alegeri europarlamentare si PREZIDENTIALE !!!

Televiziunile trebuie sa stea DREPTI in fata CNA sau vor risca amenzi uriase sau chiar inchiderea !

Deci HOTII care au incercat sa fure NASUL TV au avut ca „misiune” si sa o salveze pe Inculpata DNA Laura Georgescu ! Total in detrimentul NASUL TV, care isi cauta Dreptatea si Banii inapoi de peste 4 ani !!!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru
Bucuresti, 25 Iunie 2018

1 COMENTARIU

 1. Bună seara !
  Cuvintele sunt prea sărace si prea putine pt a exprima admiratia față de tenacitatea dvs in lupta cu cei care vor cu orice pret să vă închidă postul tv .
  La fiecare tentativă de închidere / lichidare / falimentare a postului „Nasul tv” , urmată de lupta dvs pentru dreptate si adevăr cu probele adecvate, ma rugam pt izbanda adevărului si a dvs.
  Când treceau zile si nu va vedeam pe post, stiam ca dincolo de ecran era o luptă acerbă pt adevar, dreptate si dreptul de supraviețuire. Îmi era si frică să mă gândesc prin ce încercări treceți …
  Nu pot decat să vă multumesc pt că existați ! … Sunteti singura televiziune care informează, mai mult decât corect, realitatea socio-politică românească.
  Succes ! … Succes ! … Succes ! …
  Si multă sănătate ! …

Comentariile sunt închise.