Intrebarea e numai una :

Daca Presedintele Romaniei nu respecta Sentinta Curtii Constitutionale atunci de ce ar demisiona Dragnea in fata unei Sentinte ICCJ care nu e definitiva ?!

Daca Iohannis o va revoca pe Kovesi atunci rezulta ca Presedintia respecta Decizia CCR si scapa si de Suspendare Mr. Iohannis, fiindca PSD ramine fara „minge” !

Dupa aceasta mutare a lui Iohannis, Dragnea va fi obligat sa demisioneze si sa cedeze puterea in PSD. Probabil, in schimb, Dragnea va fi „iertat” de alte condamnari, asa cum a fost „iertat” Ponta fiindca a demisionat cind a trebuit ! Sova, in schimb, a primit pijamale vargate, pentru 3 ani ! Ca fapt divers… In atentia fraierilor care se cred smecheri fiindca beau cafeaua cu alde Ponta sau alde Dragnea…

As paria pe faptul ca Dragnea va iesi de pe scena publica si va fi „uitat” de alte condamnari fiindca a fost un elev disciplinat al Sistemului. La pachet cu Kovesi.

Scoaterea lui Dragnea din joc are legatura si cu ce scriam acum citeva saptamini. Lasarea Israelului cu buzele umflate.

Acum toate cartile sint la Iohannis. Daca Dragnea e „out”, atit Israelul cit si USA vor trebui sa negocieze direct cu el si sa pluseze mai mult decit a facut-o Merkel !

In plus, Iohannis va scapa de un alt adversar puternic, Kovesi. Pe care o va trage definitiv in tabara sa numind-o, probabil, consilier la Cotroceni.

Periculos sasul ! Dar a jucat foarte bine ! A devenit, din nou, Stapinul Inelelor ! Sint curios acum pe ce linie va aseza Romania ! E chestiune de citeva luni…

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Bucuresti, 21 Iunie 2018

3 COMENTARII

 1. este cam complicta treaba, dar pe mine ma interesiaza cine este acel om in conducere care este corect fara hatii sau smecherii???

 2. Presedintele a constatat deocamdata din citit ca exista un conflict de interese si nu un conflict constitutional asa ca S-ar putea ca CIORDACHE SI TONTONEL sa o ia la pas marunt dupa DRAGUL lor DRAGNEA. pentru subminarea puteri in statul de drept prin actiuni concertante la puterea justitiei si a sefului statului .Dar nu sa pus nimeni deocamdata cu JALBA IN PROTAP La mai marii…….

 3. 1.Nu uita, kovesi la Cotroceni nu are imunitate și o vor omori ăștia cu plângeri penale
  2.DNA, conform Constituției și hotărârilor CCR este la ALDE, respectiv PSD
  Fără cătușe, degeaba are johanis inele, poate doar sa și le bage in nas
  3. Nu se poate anticipa reacția americanilor și Israelului
  Nu uitați, gafele sasului
  4.Si poate au gustat judecătoare din prăjitura dulce a libertății
  Cu stima Eugen
  Sa auzim de bine

Comentariile sunt închise.