Din 5 Septembrie 2009, ICCJ a devenit oficial, dar in secret, “femeia de serviciu” a SRI-ului “privatizat” de Maior si Coldea. Nici in tarile bananiere nu a existat asa ceva, vreodata ! Daramite intr-o tara NATO si UE ?!

Daca ne uitam atent pe Documentul desecretizat de Eduard Hellwig, gasim intreaga dezlegare a Misterului !

Dar sa ne amintim ceva important inainte sa dezlegam Misterul. Judecatorii care emiteau mandate de siguranta nationala (au emis 26.000 de mandate si au respins doar doua timp de aproape 9 ani, in perioada 2009-2018) au fost numiti, cu sprijinul SRI, inca din perioada 2007-2008 !!!

Dar sa dezlegam Misterul, de fapt misterele, celei mai mari Smecherii Judiciare din Istoria Romaniei si a Lumii !

1. Documentul nu a fost semnat niciodata de ICCJ !!! Bomba urmeaza la finalul articolului !
2. Presedintele ICCJ, Nicolae Popa, s-a pensionat pe 1 Septembrie, deci nu mai putea semna nimic pe 2 Septembrie, cum apare data semnaturii, vedeti facsimil.

1. Semnatura Presedintelui Nicolae Popa pare un fals. Si asa declara insusi Nicolae Popa !

1. Urmatorii Presedinti ai ICCJ, Lidia Barbulescu, Adrian Bordea, Livia Doina Stanciu si Iulia Cristina Tarcea, declara ca nu au stiut de Protocolul Secret sau nu declara nimic ! E posibil sa fi stiut dar e posibil sa nu fi stiut ! Desi cred ca, pentru a fi ditamai Presedintii de ICCJ au stiut dar au inchis ochii ! Ce nu face omul pentru o functie barosana, pentru un salariu de mii de euro pe luna si pentru o pensie senzationala ?!

1. Singurul care nu a stiut, in mod sigur, este Presedintele Nicolae Popa, pensionat fortat de catre SRI si Basescu, pe data de 1 Septembrie 2009 !!! Urmatorilor Presedinti ai ICCJ li s-a fluturat, probabil, acest Document Secret, si probabil ca au respirat usurati, nu era semnat de ei !

Concluzii :

1. SRI Maior & Coldea aveau nevoie doar de cadrul “contractual” fiindca, de fapt, SRI trebuia sa dea o legitimitate si o “acoperire” Judecatorilor deja plantati in ICCJ, din 2007-2008, e vorba de cei care urmau sa semneze 26.000 de mandate pe siguranta nationala !!!

1. Judecatorii colaboratori ai SRI-ului privatizat de catre Maior & Coldea au avut astfel o scuza si o eliberare de fapte penale !

Bomba Bombelor !

Si acum vine BOMBA ! Protocolul Secret SRI – ICCJ nu a avut niciodata nicio valoare juridica ! A fost o Maxima Smecherie a cuplului Maior-Coldea sub privirea blinda si strimba a lui Basescu !

Toate Procesele de la ICCJ in care s-au dat cele 26.000 de mandate de siguranta nationala sint NULE DE DREPT !!! Toate SENTINTELE sint NULE DE DREPT !!!

Si uite cum, toti MARI INFRACTORI ai Romaniei, fiindca in toate aceste Dosare avem HOTI, cu foarte mici exceptii, VOR SCAPA si VOR CERE DAUNE URIASE ! Pe care le va plati tot POPORUL ROMAN !

Singurele semnaturi valabile pe acest Protocol Secret apartin lui Maior-SRI si Kovesi, pe atunci Procuror General al Romaniei dar de fapt “prizoniera” din sufrageria lui Oprea a cuplului Maior-Coldea !!! Kovesi nu a avut de ales…

Insa Maior trebuie arestat de urgenta pentru transformarea Statului Roman Democratic intr-o DICTATURA MILITARA a pulanului SRI PRIVATIZAT, condus de Maior & Coldea ! QED

Acum veti intelege si mai bine de ce, in 2014, Maior & Coldea ordona “asasinatul” Televiziunii Libere NASUL TV ! Fiindca eu de atunci vorbesc de Statul Roman Mafiot !
Nu le-a iesit si nici nu o sa le iasa ! Insa Maior si Coldea sint rau pe farasul puscariei !!!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru
Bucuresti, 20 Iunie 2018

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here