In atentia Presedintelui Romaniei,
In atentia Membrilor CSAT,
Domnule Presedinte Klauss Werner Iohannis,
Doamna si Domnilor Membri CSAT,

Va scrie un Cetatean, un Ziarist cu vechime de peste 25 de ani si un Investitor Roman, in tripla Calitate pe care o aveti : Cel mai votat Roman, Presedinte al Romaniei si Presedinte al CSAT !

De peste 1 an de zile ma lupt SINGUR cu un Grup Infractional Organizat care are conexiuni puternice in Institutiile Statului Roman, Grup care urmareste CONFISCAREA PROPRIETATII mele asupra NASUL TV-Televiziunea Libera sau pur si simplu LICHIDAREA Televiziunii unde familia mea este Actionar Majoritar.

Potrivit Constitutiei Romaniei, articolul 44 aliniatele 1 si 2, ar trebui sa fiu protejat. Potrivit articolului 80, aliniatul 2, Presedintele Romaniei vegheaza la respectarea Constitutiei si la buna functionare a autoritatilor publice.

Acest Grup Infractional Organizat a reusit, cu o Hotarire Nelegala a Tribunalului Bucuresti, conform Sentintei Definitive si Irevocabile a Curtii de Apel Bucuresti, sa fure Televiziunea Libera, timp de 3 saptamini, in Octombrie 2017, si sa interzica accesul in Televiziune tuturor celor aproximativ 500 de Actionari si intregului personal plus toti ziaristii si realizatorii de emisiuni ! Cel mai grav act de cenzura din ultimii 28 de ani ! Cea mai grava confiscare de Proprietate, la vedere, in vazul a peste 6 milioane de romani, din Tara si Diaspora, care urmaresc NASUL TV (conform Qantar Media, compania americana care masoara Televiziunile din Romania).

Articolul 30, aliniatele 1,2,3 si 4 NU PERMITE asemenea monstruozitate dar iata ca s-a intimplat, sub „aparenta de legalitate” !

Oare cine sta in spatele acestui Grup Infractional Organizat atit de „curajos” in fapte penale ?! Oare cine poate din umbra sa ordone CNA sa nu tina sedinte publice in exact acele 3 saptamini si sa nu ia in considerare NICIODATA de atunci, desi au trecut 8 luni, GRAVUL ABUZ din AUDIOVIZUAL ?!

Domnule Presedinte al Romaniei, in 2010, CSAT, al carui Presdinte sinteti, a hotarit ca PRESA este o VULNERABILITATE la adresa SIGURANTEI NATIONALE ! Hotarirea CSAT nu a fost anulata si este in vigoare si astazi !

Domnule Presedinte al Romaniei si al CSAT, va cer sa analizati de urgenta in CSAT, alaturi de Primul Ministru, Ministrul Apararii, Ministrul Afacerilor Interne, Ministrul Afacerilor Externe, Ministrul Justitiei, Ministrul Economiei, Ministrul Finantelor Publice, Directorul SRI, Directorul SIE, Seful Statului Major al Apararii, Consilierului prezidential pentru securitate nationala si Secretarului CSAT, cine coordoneaza din UMBRA acest Grup Infractional Organizat care are conexiuni in Justitie, Registrul Comertului, CNA, Politie, etc.

Cred ca intr-o Tara membru NATO si UE trebuie sa stim cine sint cei care au avut „curajul” sa fure in direct o Televiziune Libera, sub privirile consternate a peste 6 milioane de romani dar sub privirile „blinde” ale anumitor Institutii !

Si oare care sa fie „coincidenta” ca singura Televiziune din Romania care l-a sustinut pe Donald J. Trump in campania electorala, atit prin NASUL TV cit si prin NASUL TV USA, sa fie FURATA timp de 3 saptamini si NIMENI sa nu reactioneze ?! Nicio Institutie ?! In conditiile in care Romania declara si astazi ca USA este Partenerul Strategic al Romaniei !

In cazul agresiunii extreme asupra sotiei lui Rares Bogdan, un simplu realizator de televiziune, atacatorii au fost prinsi in citeva ore !!!

In schimb, in cazul Investitorului Radu Moraru, caruia i s-a furat Televiziunea timp de 3 saptamini, NASUL TV, un Brand la care am muncit o treime din viata mea, NU A MISCAT NIMENI NICIUN DEGET !

Ca fapt divers, toata presa de pe cele doua „baricade”, adica si cea care va sustine dar si cea care va injura, a relatat pe larg cum ca gata, nu mai am Televiziune dar, atunci cind mi-am recuperat Televiziunea, dupa 3 saptamini, toata aceeasi presa a celor doua „baricade” a tacut milc ! Oare cine se afla in UMBRA, atit de puternic incit sa controleze presa ?! Cred ca e tot o chestiune de CSAT, potrivit Legii privind organizarea si functionarea CSAT, Capitolul 1, articolul 1.

Domnule Presedinte, optiunile unui ziarist liber ca mine sint libere intr-o Democratie. Daca va mai amintiti, eu v-am sustinut sa cistigati Presedintia Romaniei. Din pura convingere si din calcul democratic, nu am avut nevoie de ordine de la Coldea care stiu ca v-a sustinut fiindca ii pasa de tresele lui de general si sa-si pastreze puterea.

Din cite imi amintesc doar Rares Bogdan v-a mai sustinut, in rest v-au faultat cu totii ! Si colegii mei v-au sustinut desi eu nu le-am indicat NICIODATA ce sa faca in actul lor editorial ! De aceea sintem Televiziunea Libera !

Faptul ca eu ca ziarist sustin Administratia Crestina de la Washington, faptul ca sustin Mutarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim (fara sa am nicio legatura cu abramburicii de Dragnea si Dancila), nu cred ca ar trebui sa constituie un motiv sa imi pierd Proprietatea, Libertatea de Exprimare, Libertatea fizica sau chiar Viata ! Inca mai cred ca asa ceva NU POATE FI POSIBIL in ROMANIA !

Oare sint naiv, Domnule Presedinte ?! Oare sint naiv fiindca sint Crestin, fiindca sint Patriot, fiindca sint Ziarist Liber, fiindca sint Investitor curat ?! Fiindca sint Cetateanul care mai crede in Salvarea Romaniei ?!

Domnule Presedinte, eu spun de citiva ani ca avem un Stat Mafiot care DISTRUGE Romania ! Dumneavoastra m-ati contrazis si ati declarat ca exista UN SINGUR STAT ! Si ca NU EXISTA UN STAT PARALEL !

E adevarat, NU ati declarat niciodata ca NU exista UN STAT MAFIOT ! Si atunci va intreb oficial, EXISTA UN STAT MAFIOT ?! Sau Statul Roman este atit de slab incit un Grup Infractional Organizat, coordonat din UMBRA, poate fura O TELEVIZIUNE ?!?!?

Daca mi se fura un portofel, nu va scriam. Culmea este ca mie nu mi s-a furat nimic niciodata in Romania, pina la funebrul furt din Octombrie 2017 ! Si nici Televiziunile din Canada si USA nu mi s-au furat !

Domnule Presedinte al Romaniei, avind in vedere PREOCUPAREA Dumneavoastra fata de TVR, prin retrimiterea in Parlament a Proiectului de modificare a Legii de organizare si functionare, inainte de Promulgare, va rog sa acordati aceeasi atentie Televiziunii Private NASUL TV, avind in vedere ca potrivit Consiliului Concurentei si Legii, TVR si NASUL TV sint competitoare pe Piata de Publicitate si de Audienta !

Dumneavoastra si Statul Roman nu puteti fi „pentru unii muma, pentru altii ciuma”.

In plus, TVR a fost scutita de peste 100.000.000 de euro taxe la Bugetul Consolidat, in timp ce NASUL TV nu are Datorii la Stat, Banci sau Terti si plateste lunar aproximativ 50.000 de lei taxe la Bugetul Consolidat ! De peste 6 ani contribuim temeinic la Buget, am investit in Romania, am creeat locuri de munca si am reusit sa construim o audienta credibila si sanatoasa de peste 6 milioane de Romani de Pretutindeni ! Anul acesta, NASUL TV intra pe Profit ! Deci si un Business SANATOS !

Cu actionariat divers, inclusiv din Statele Unite !

Domnule Presedinte al Romaniei, si salariul Dumneavoastra este platit din banii celor care contribuie la Bugetul Consolidat ! Citiva lei de la NASUL TV ajung si la Administratia Prezidentiala ! Sa nu va suparati ca mentionez acest fapt dar eu sint un om de Dreapta !

Domnule Presedinte al Romaniei si al CSAT, ati anuntat recent ca doriti sa candidati pentru un al doilea mandat ! Asadar, va scriu si in aceasta a 4-a calitate, de CANDIDAT !

Puteti ignora complet aceasta Solicitare Publica de Urgenta ! Ceea ce ar fi un lucru de o gravitate maxima !

Puteti lasa un Consilier sa incerce un raspuns cu bla-bla, desi eu astept FAPTE, NU VORBE ! Acest Scenariu ar fi si mai grav fiindca presupune ca ati stiut si ati raspuns cu bla-bla !

Sau puteti sa va indepliniti INDATORIRILE CONSTITUTIONALE si CSAT ! E atit de simplu ! Romania are tot ceea ce ii trebuie unui Stat Puternic, ma refer inclusiv la tehnica, pentru a „descoperi” de urgenta cine este UMBRA care sustine acest Grup Infractional Organizat !

Din moment ce nu exista Stat Paralel, Stat Mafiot, ci doar Statul Roman, asa cum v-ati asumat, inteleg ca m-am adresat cui trebuie : Presedintelui Romaniei si Presedintelui CSAT ! Iar in CSAT se afla REPREZENTAT intreg STATUL ROMAN ! Prin Lista enumerata mai sus !

Si in virtutea Articolului 8 din Regulamentul de Functionare al CSAT doresc sa fiu invitat la Sedinta CSAT urmatoare. Avind in vedere GRAVITATEA faptelor expuse mai sus dar si DEZVALUIREA pe care o voi face mai jos, ma gindesc ca CSAT poate fi convocat, potrivit Legii, in urmatoarele 15-20 de zile. Sugerez, potrivit Legii si Sigurantei Nationale si conform CSAT, nu impun nimic, sint un simplu Cetatean.

Domnule Presedinte al Romaniei, al CSAT si Candidat, Grupul din UMBRA si Grupul Infractional Organizat NU S-AU OPRIT ! Au apelat la si mai multa FORTA din UMBRA si deja eu cred ca SINT MAI PUTERNICI decit STATUL ROMAN ! Mai puternici si decit Presedintele Romaniei, care declara ca nu exista un STAT PARALEL !

Daca nu eram un ziarist bun si nu ii prindeam, din nou, UMBRA si Grupul Infractional Organizat ar fi reusit sa fure, din nou, Televiziunea Libera NASUL TV ! Ba chiar ar fi bagat-o in FALIMENT, cu sprijinul Justitiei !!! In conditiile in care nici firma in care am Actiunile si nici NASUL TV S.A. NU au niciun leu datorie catre Stat, Banci sau Terti ! Potrivit unor DOCUMENTE emise de STATUL ROMAN ! Nu stat mafiot, nu stat paralel ! Si totusi, sub „aparenta de legalitate”, Grupul Infractional Organizat, sprijinit din UMBRA, cere Falimentul ! Un altfel de „nationalizare”, mai soft nu ca in 1946, cu toate ca este interzisa prin Constitutie, articolul 44, aliniatul 4 !

Domnule Presedinte al Romaniei, CSAT si Candidat, cine se afla in spatele Grupului Infractional Organizat ?! Aveti CSAT ca sa verifice ! Daca nici CSAT nu e in stare atunci ce SPERANTA mai are Romania ?! Si Democratia ?! Si Dreptul la Proprietate si Dreptul la Libera Exprimare ?! Si DREPTUL LA RESPECT fata de un Crestin, Patriot, Ziarist si Investitor ?!

Va reamintesc ca NASUL TV S.A. este o Societate pe Actiuni, cu un Capital Social de 8.000.000 de euro, fara DATORII la Stat, Banci sau Terti si este TELEVIZIUNEA LIBERA ! Libera inclusiv sa va critice, Domnule Presedinte !

Domnule Presedinte, eu nu am nici macar card de credit si nicio datorie dar reusesc, de peste 6 ani, sa asigur INDEPENDENTA si LIBERA EXPRIMARE COLEGILOR MEI ! Sint un amarit de mogul, oprimat de Statul Roman !

Domnule Presedinte, ca sa stiti, salariul meu e cel minim pe Economie, nu imi permit, din respect fata de toti Actionarii, sa imi platesc mai mult ! Deci va scrie un Cetatean cu salariul minim pe economie, sa retineti va rog !

Domnule Presedinte al Romaniei, al CSAT si Candidat

Va intreb : La ce imi ajuta mie, Cetateanul, Ziaristul si Investitorul sa va mai VOTEZ in conditiile in care Statul Roman este ZERO impotriva Grupurilor Infractionale Organizate ?! Presedintia ZERO, CSAT ZERO, Serviciile ZERO, Statul Roman ZERO ?!

Fiind un om liber si un ziarist liber voi trimite aceasta Solicitare Urgenta catre toti membrii CSAT, reprezentind STATUL ROMAN si o voi face publica ! Pe Site-ul oficial al NASUL TV, pe Televiziunea Libera, la Departamentul de Stat, in TOATA ROMANIMEA !

Nici nu conteaza ca „presa libera” din Romania nu va prelua aceasta Solicitare catre CSAT ! NASUL TV e suficient ca MESAJUL sa ajunga in LUME !

Radu Moraru
Cetatean, Ziarist, Investitor Roman
Bucuresti, 2 Iulie 2018

7 COMENTARII

 1. Eugenya;va dorim din tot sufletul mult succes si prosperitate spirituala, prin lumina care vine de la dumnezeul luminilor, care va poate chiar vorbi personal, in tot ce aveti nevoie in viata aceasta, in care vati zbatut cu multa dragoste, pentru poporul roman ,pe care si noi il iubim si chiar ne rugam pentru el ,si multi sunt cei ce va amintesc in rugaciunile lor .va dorim pacea domnului Isus Hristos pe mai departe,doar cu el inainte vom invinge, da, cu siguranta, va iubim si va apreciem privind la emisiunea Nasul tv.felicitari.

 2. Aveti dreptate totul este o regie Statul Onest este acaparat de o mana de alogeni infecti cu sange anti-autohton .Toti sunt complici la distrugerea tarii …mai sunt cativa patrioti care lupta altfel Romania era istorie .

 3. Domnule Radu Moraru!
  Romanii de pretutindeni ar trebui sa va ridice o statuie! Cred ca aveti ceva forte supranaturale, altfel nu-mi explic rezistenta dumneavoastra si forta cu care luptati! Oricine ar fi luat-o pe campii demult!
  Sau… da! Exista o explicatie! Dumnezeu, in care dumneavoastra credeti, va tine cu mintea limpede si va asculta rugaciunile! Si El va tine pentru noi, lasii, care nu stim sa luptam! Pentru noi va face si mai puternic, cu fiecare lovitura ce se abate asupra domniei voastre!

  Felicitari, respect si sa va intareasca Cel de sus!
  Maria

  • @poara gherasim
   Cred că tu ești TROLL soroșist-rezistac-LGBTQ-ist.
   Lecții de ROMÂNISM și CREȘTINISM pentru banda sataniștilor ateiști-sodomito-REGRESIȘTI:

   “Cine combate Ortodoxia NUMAI ROMÂN NU E!” (Mihai Eminescu)
   “Biserica răsăriteană e de optsprezece sute de ani PĂSTRĂTOAREA ELEMENTULUI LATIN de lângă Dunăre.
   Ea a stabilit şi A UNIFICAT limba noastră într-un mod atât de admirabil încât suntem
   singurul popor fără dialecte propriu- zise ;
   EA NE-A FERIT în mod egal DE ÎNGHIŢIREA printre poloni, unguri, tătari şi turci,
   EA ESTE ÎNCĂ ASTĂZI SINGURA ARMĂ DE APĂRARE şi SINGURUL SPRIJIN A MILIOANE DE ROMÂNI cari trăiesc dincolo de hotarele noastre.

   CINE-O COMBATE PE EA ŞI RITUALURILE EI poate fi cosmopolit, socialist,republican universal şi orice i-o veni în minte,
   DAR NUMAI ROMÂN NU E.”
   (M. Eminescu, Liber-cugetător, liberă-cugetare, “Timpul”,2.02.1879,în «Opere»,1989,vol.X,p. 187)

 4. Felicitari d le Radu Moraru
  Apropos, v-a răspuns “cel mai votat dintre romani” la reclamație?

Comentariile sunt închise.