anaf-antena-3-gadea

 

Daca Antena 3 era o televiziune libera si nu una de casa a lui Felix turnatorul, devalizatorul banilor Ceausestilor, tunarul post decembrist de 60 de milioane de euro, escrocul de contracte oneroase de sute de milioane de euro cu Statul, santajistul ordinar, solutia imorala suprema, atunci…

Atunci Antena 3 ar fi avut timp, 18 luni cit a durat “gratia” lui Gelu Diaconu ANAF de a nu respecta Legea si Decizia definitiva a Justitiei, da, ar fi avut timp sa se mute in alt sediu, in alt spatiu!

Dar Antena 3 nu e o televiziune libera! Varanul Felix nu e un patron de presa onest ! Gadea nu este un ziarist ci un predicator al mizeriei !

Imi pare rau pentru toti cei care au cazut in plasa lui Felix & Gadea! Foarte multi au o singura vina, naivitatea!

Ar fi culmea ca acest jeg al istoriei sa confiste ultimul bastion al Romaniei neconfiscat…presa libera! Mizind pe manipularea odioasa a romanilor, asa cum s-a intimplat in ’89!

Sper ca romanii sa nu fi uitat manipularea din noiembrie 2014, cind Gadea & Co va spuneau ca nu sint cozi la sectiile de votare din strainatate! Macar atit sper sa nu fi uitat romanii…

Culmea, Antena 3 este evacuata de catre Ordinul lui Gelu Diaconu, omul numit la ANAF de catre Ponta-Crin-Oprea-Rusanu-Fenechiu !!! Gasca pe care Voiculescu a lins-o cot la cot cu Gadea !

Radu Moraru