UPDATE: În acest moment, la fața locului se află 8 ambulanțe SAJ, 3 ambulanțe SMURD, 3 echipaje de descarcerare, 3 cu apă și spumă. Sunt așteptate noi forțe de la ISU Sibiu, Covasna și Prahova, scrie b1.ro

UPDATE: Potrivit unor noi informații, se pare că în autocar se aflau 37 de tineri care mergeau la un teambuilding. Un nou bilanț arată că 17 persoane au fost rănite, 12 cu traumatisme la mâini sau la picioare şi cinci în stare gravă (trei au traumatisme faciale şi două au traumatisme de coloană).

„Din primele informaţii a reieşit faptul că şoferul unui autocar în care se află 37 de pasageri adulti s-a răsturnat, cauza fiind pierderea controlului volanului în curbă, iar în urma evenimentului au rezultat două victime. Accidentul s-a produs în jurul orei 18:50, iar în prezent sunt blocate ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării la faţa locului”, anunţă reprezentanţii Infotrafic, citați de news.ro.

UPDATE: Accidentul s-a produs în condiții nefavorabile de drum. Din primele informații, se pare că o margine a drumului s-a surpat, iar autocarul, care are numere de Ilfov, s-a răstunat pe o parte. Oamenii veneau din București și se îndreptau spre o cabană.

Răniții sunt transportați la Spitalul din Brașov. Elicopterul de la Târgu Mureș este pregătit să intervină dacă va fi nevoie.

Acum se intervine pentru scoaterea unei persoane încarcerate.

UPDATE: Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a declarat că în autocar se aflau 37 de persoane, adulți și copii. 12 oameni sunt răniți, dintre care unul este încarcerat. 10 sunt cu leziuni la nivelul membrelor. Toate persoanele sunt conștiente.

Un autocar în care s-ar afla 40 de copii a fost implicat într-un accident în judeul Brașov. Numărul victimelor s-ar ridica la 35.

Accidentul s-a produs pe DN 73 A, între Râșnov și Pârâul Rece.

La fața locului au ajuns 3 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe, 3 echipaje cu apă și spumă, 3 pentru descarcerare. Acestea vor acționa în baza planului roșu de intervenție. Vor mai ajunge și ambulanțe SMURD pentru victime multiple din județele limitrofe.