accidTrei accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. 15 maşini şi un autocar s-au ciocnit, mai mulţi oameni au fost răniţi în drumul spre mare. Printre ei, şi un copil de 2 ani şi jumătate. Traficul este, la această oră, infernal. Sunt cozi chiar şi de 10 km.

Primul accident a avut loc la kilometrul 89 al autostrăzii şi nu s-a soldat cu victime, chiar dacă şase maşini au fost avariate. Poliţia Rutieră încă mai cercetează circumstanţele în care a avut loc accidentul, dar ipoteza preliminară este o frânare bruscă a unui autovehicul, urmată de ciocniri generate de faptul că nu a fost păstrată distanţa regulamentară dintre autovehicule.

La doar câţiva kilometri distanţă, peste câteva zeci de minute, alte patru maşini s-au ciocnit. De data asta un bărbat fiind rănit şi dus la spital.

Scenariul s-a repetat în jurul orei 12.30, în ciocnirea în lanţ fiind antrenate cinci autoturisme şi un autocar. De data aceasta, consecinţele au fost mai serioas. Printre răniți se află un copil de 2 ani, care a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgență din Constanța.

Poliţiştii încearcă să fluidizeze traficul, iar șoferii sunt îndrumați pe autostrada A4, care este și șoseaua de centură a municipiului Constanța. Circulaţia este îngreunată şi de faptul că drumul spre Constanţa este intens circulat întrucât bugetarii beneficiază de o minivacanţă de Sf. Maria. Potrivit polițiștilor, se circulă în coloană pe mai mulţi kilometri.

1 COMENTARIU

  1. Inca de ieri se simtea turbarea la poporul roman ca are o zi libera. De parca altfel am fi tare ocupati…nu te mai intelegi cu nimeni. Nici in trafic.

Comments are closed.