Joi seara, in exclusivitate, la emisiunea Nasul au fost prezentate imagini usor socante cu Crin Antonescu, care si-a inghitit guma de mestecat. In cadrul aceluiasi segment de emisiune, recordul RTV a fost doborat, emisiunea Nasul folosindu-se de cea mai mare burtiera din istoria televiziunii.
[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”30298″]

19 COMENTARII

 1. Radu moraru
  Emisiunea este de milioane
  Stiu, ca stii sa faci emisiuni de milioane
  Si ca,DACA VREI,poti obtine rating 100 la suta
  mi-ai oferit acest exemplu
  ATUNCI,de ce accepti sa intri in ridicol cu utopia meritocratiei,IMPOSIBIL de implementat in Romania?

 2. DOMNULE RADU MORARU, SUNTETI DE MILIOANE !
  AM LUNI DE ZILE DE CAND NU AM MAI RAS ! STIU CA ESTE ,,RASUL PLANSUL,, DAR AM RAS CU LACRIMI .

 3. ….si Ponta …..nimic , …..ia sa fiti atenti , merge numai cu mina in buzunar si sta si cu coatele pe masa …..gesturi de om …inteligent si dine crescut , ar zice el…..

 4. 😆 😆 😆
  Doaaamnelor si dooomnilor, ptr cine n-a vazut inregistrarea SENZATIONALA va relatez eu: fostul presedinte vremelnic , crin Antonescu–> mesteca „ciunga” si ptr ca si-a dat seama ca asa ceva nu se face la o intrunire cu ziaristii, n-a avut alta cale deca S-O INGHITA.

  • Asa este Alice, nu are gram de seriozitate, biata guma de mestecat ,ce soarta a avut…
   Acest aspect spune mult !

 5. Degeaba, ,,Nașule”, tot numai pe net poți fi urmărit! (Dacă urmărește cineva postul!) . Firmele de cablu nu se prea-nghesuie la…preluare sau retransmisie!

 6. Degeaba, ,,Nașule”, tot numai pe net poți fi urmărit! (Dacă urmărește cineva postul!) . Firmele de cablu nu se prea-nghesuie la…preluare sau retransmisie!

 7. Degeaba, ,,Nașule”, tot numai pe net poți fi urmărit! (Dacă urmărește cineva postul!) . Firmele de cablu nu se prea-nghesuie la…preluare sau retransmisie!

Comentariile sunt închise.