PROSPECTUL DE EMISIUNE DE ACTIUNI

INSTRUCTIUNI PRIVIND SUBSCRIPTIA PUBLICA PENTRU:

– PERSOANELE FIZICE DIN ROMANIA

– PERSOANELE JURIDICE DIN ROMANIA

– PERSOANELE FIZICE DIN DIASPORA

224 COMENTARII

 1. Va dau un sfat, uniti-va cu DD că si el este slugoi al lui Basescu, precum Radu Morar!!!!!!!!!!! Sunteti penibili si demni de milă!!!!!!!! Personal, nu m-am uitat la emisiunile lui Nasu, în momentul în care este trup si suflet cu puterea actuală, care este toxică pentru Romania. Să stea aici că stă bine.Vă are pe voi, ce-i ce-i lingeti rănile. Asa le trebuie trădătorilor de jurnalisti, care nu tin cont, de cei care-i urmaresc, si asteapta din partea unui jurnalist, să înteleaga ce-si doresc telespectatorii, nu ce vrea puterea. Peste tot în lume, presa are rolul de a veghea la derapajele puterii, nu de a o sluji.

  • Corina, tu esti de parere ca a tine cu cineva inseamna a fi tradator. In logica ta, si modetarorii antenelor sunt tradatori. Doar si ei tin cu cineva, nu? Si la cat de vehementa esti, iti pot transmite ca daca ai fi un pic corecta cu tine ai intelege faptul ca o televiuziune a unui turnator, nu poate fi niciodata impartiala sau macar corecta. Ai grija de unde-ti culegi informatiile ca s-ar putea sa fii dezinformata. Si probabil ca tot pe antene “inveti” limba romana. Ex: “Personal, nu m-am uitat la emisiunile lui Nasu samd…”-in primul rand se spune la emisiunile nasului sau in cel mai bun caz la emisiunile lui NasuL; iar daca nu te-ai uitat, atunci cum iti poti exprima opinia? Ex.2: “Ce-i ce-i lingeti ranile”-corect e CEI CE-I LINGETI RANILE. Off… nici semantica corecta, nici gramatica…

 2. pontanacul si antenescu doua caricaturi. acesti doi corifei sunt condusi de felix si ilici “bunica” kghebista.

 3. In discursul de azi presedintele iar a zis-o bine: singurul vinovat este opozitia si televiziunile. Nu m-a dezamagit nici de data asta…

 4. Au facut o revolutie sa ne mearga prost,Acuma vor sa faca una sa ne mearga si mai prost!

 5. A aparut si prima sanctiune de la UE , citat hot news:

  “Romania va primi notificare oficiala de la UE pentru ca nu a implementat decizia de interzicere a cresterii gainilor pentru oua in custi tip baterie ”
  🙂 🙂 🙂

  • 🙂 🙂 poate o fi vorba de ouale produse de gainile inchise in custile tip baterie ale lui BOMBONEL 🙂 🙂

 6. uitati-va si voi cine conduce demonstratia de azi, cine striga “Moarte FNI” si “Jos Basescu” si “dati-ne Romania noua ca stim ce sa facem cu ea”

  Cei care conduc sindicatul cadrelor în rezervă sunt foşti propagandişti din perioada comunistă. Unul dintre ei este colonelul în rezervă Mircea Dogaru, preşedintele SCMDRR. El a fost profesor de istorie şi a ajuns ofiţer “la apelul bocancilor”, înainte să facă vreo şcoală militară.

  Dogaru este secondat de Valeriu Pricină. Cei doi au făcut parte, până în 1989, din Consiliul Politic al Armatei, instrument de propagandă al elitei comuniste. Ulterior, colonelul Dogaru a făcut parte din structurile de contrainformaţii militare, fiind “specialist în manipularea maselor”, după cum spune unul dintre membrii organizaţiei. Aşa cum reiese din documentele SCMDRR, Dogaru este “istoric non-conformist”. Pricină, la rândul lui, este “specialist în propagandă media.

  Parteneriat cu USL

  Beneficiind de aceste “calităţi”, cei doi şi-au însuşit şi “ideile revoluţionare” ai unor lideri politici precum Dan Voiculescu. Spre exemplu, Mircea Dogaru a fost prezent la congresul Partidului Conservator, care a avut loc pe 3 aprilie . În plus, un lider local al SCMDRR, colonelul (r) Ioan Mişu Naon, preşedintele filialei Craiova, a încheiat, deja, un protocol de colaborare cu Uniunea Social Liberală (USL).

  Alţi lideri locali ai organizaţiei conduse de Dogaru participă la şedinţele alianţei social-liberale din teritoriu sau beneficiază de sprijin juridic din partea acesteia. Organizaţia are, chiar, sprijin în Parlament prin reprezentanţii opoziţiei. Astfel, membrii sindicatului condus de Dogaru au devenit o anexă a unor partide politice.

  • Mircea Dogaru s-a născut pe 30 ianuarie 1955 în Târgu Mureş. A absolvit Facultatea de Istorie şi Filosofie din Bucureşti, în anul 1979. Apoi “a fost chemat” în rândurile cadrelor militare active cu gradul de locotenent.

   Până în 1982 a lucrat ca istoric militar la Centrul de Studii şi Cercetări. Până în 1988, a fost istoric la Consiliul Politic Superior. Timp de doi ani a lucrat şi la Aeroportul Otopeni. După Revoluţie a lucrat, o perioadă, în structurile de contrainformaţii militare.

   Până în 2004, a mai lucrat ca cercetător ştiinţific, la Editura Militară şi în cadrul Direcţiei Siguranţă Militară. Între 2004 şi 2009, a fost consilier în Parlamentul României. Ce nu reiese, însă din CV-ul său este faptul că el a fost ginerele fostului general Vasile Petruţ, comandantul grănicerilor, desconspirat că lucra pentru ruşi.

   Tata socru a fost tras pe linie moartă sub comanda lui Ilie Ceauşescu, la Departamentul Propagandă. Acolo l-a adus şi pe ginerele său, Mircea Dogaru care şi-a început, astfel, cariera militară.

   • Conducerea sindicatului este acuzată de cheltuirea nejustificată a banilor pensionarilor din Armată.

    Printre acuzele care i se aduc lui “lider maximus”, cum i se spune, se numără cheltuirea nejustificată a banilor proveniţi din cotizaţii, agresivitatea şi limbajul ce nu fac cinste unui ofiţer.

    “La şedinţa care a avut loc în octombrie anul trecut (2010 n.r.), ne-a fost băgat sub nas un aşa-zis raport al Comisiei de Cenzori, despre a cărui existenţă nu ştiam. Ni se impunea să semnăm un document prin care să fie justificaţi trei miliarde de lei (vechi n.r.). Am refuzat şi mi-am dat demisia”, a precizat pentru EVZ unul dintre membri.

    La solicitarea mai multor reprezentanţi ai organizaţiei, s-a făcut şi un audit din care a reieşit o “gaură” evaluată la circa opt miliarde de lei vechi. În ciuda promisiunilor făcute, Mircea Dogaru nu a publicat nici până astăzi documentul pe pagina oficială a SCMDRR . Colonelul (r) Marin Neacşu care scrie pe blogul său : “Domnul Dogaru, în şedinţele Comitetului Director, nu dă doi bani pe părerile colegilor. Dogaru impune sistarea oricăror discuţii pe teme interne”.

 7. Citat hot news : cum arata revendicarile protestatarilor

  “Un grup care s-a autointitulat Consiliul National al Societatii Civile a trimis astazi, 24 ianuarie, la Cotroceni o lista de revendicari. Acestia solicita, printre altele, demisia presedintelui, alegeri anticipate separate, “dreptul la reprezentare parlamentara corecta prin anularea restrictiilor de tip politie politica si ‘lustratiilor'” si desfiintarea “instrumentelor politice tip Curtea Constitutionala, ANI, DNA, CNSAS”. Printre semnatari se numara Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), Oana Florea, directorul Fundatiei pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) si Dorin Lazar Maior, presedintele Blocului National al Revolutionarilor din Romania (BNR 89).”

 8. istoria o sa-l judece pe Basescu daca a facut bine sau rau Romaniei, pe drumul integrari an UE

 9. Ma bucur ca a aparut din nou unul dintre realizatorii tv de marca, i-am simtit lipsa si asteptam cu nerabdare acest moment.
  Vad ceva lume pe-aici, sper sa fie din ce in ce mai multi si sa se accepte discutiile civilizate si argumentate, indiferent de afinitatile politice ale comentatorilor.
  Este bine ca se face mult haz, multa lume glumeata pe-aici, dar sper ca noua televiziune sa uneasca, nu sa desparta si mai mult.

 10. Nasule asta clocea felix :

  12 puncte din Platforma Civica sunt urmatoarele:
  “1. Dreptul inalienabil si neingradit la munca decenta, fapt ce presupune:
  a) Locuri de munca garantate, indiferent de varsta, persoanelor majore, prin comtracte colective si individuale
  b) Libertatea alegerii locului de munca
  c) Salarii decente
  d) Protectie sociala
  e) Dialog social
  f) Pensii decente
  g) Alocatii pentru copii
  h) Ajutoare sociale pentru persoane cu dizabilitati
  2. Dreptul inalienabil si nerestrictionat al cetateanului la proprietate mobila, imobila si de calitate (grad militar, titlu stiintific, pensie dobandita, drept de autor sau proprietate intelectuala, etc)
  3. Dreptul inalienabil de proprietate al natiunii romane asupra solului, subsolului, apelor, spatiului maritim si aerian romanesc
  4. Dreptul la sanatate, fapt ce presupune refacerea retelei de spitale si unitati medicale de stat, a productiei farmaceutice romanesti si interzicerea desfiintarii Institutului Cantacuzino
  5. Dreptul la educatie prin reforma invatamantului in interesul imediat si de perspectiva al natiunii romane, cu interzicerea stricta a politizarii acestuia
  6. Dreptul la justitie obiectiva prin interzicerea amestecului Executivului si politizarea actului de justitie, desfiintarea structurilor de politie politica de tip stalinist si a instrumentelor politice tip Curtea Constitutionala, ANI, DNA, CNSAS, etc.
  7. Dreptul la cultura romaneasca si europeana, prin depolitizarea culturii si desfiintarea instrumentelor de tip stalinist gen CNA si ICR.
  8. Dreptul la siguranta nationala, prin refacerea si depolitizarea completa a structurilor militare, de ordine publica, siguranta nationala, penitenciare si reinvestirea in productia romaneasca de aparare.
  9. Dreptul inalienabil al natiunii romane la un stat social, ca expresie a vointei si intereselor cetatenilor
  10. Dreptul la un guvern responsabil in fata natiunii
  11. Dreptul la reprezentare parlamentara corecta prin anularea restrictiilor de tip politie politica si ‘lustratiilor’, a actualului sistem electoral ticalos si interzicerea migratiei parlamentare
  12. Dreptul cetatenilor de a declansa procedura de suspendare a Presedintelui prin depunerea unui milion de semnaturi”.
  Printre semnatarii documentului ce contine aceste revendicari se numara

 11. nici nu vor demisiona, atunci nu au leafä si nici masinä. ei cretinii puturosi, nu au altä meserie.
  vor face grevä, asea le are pe toate si nu muncesc. sunt niste mincinosi nerusinatzi.

 12. Salutare din nou !

  Cred ca toate televiziunile isi freaca palmele de bucurie, unde nu dadea Domnul subiecte sa faca si ei rating maxim acum in Ianuarie cand practic nu mai era nimic interesant dupa Sarbatori ? ???
  Cine crede ca PRO TV se abate de la acelasi calcul al ratingului maxim se amageste , mai ales ca de Revelion ratingul s-a cam dus la vale !!
  parerea mea :):):)

 13. Stefan RADOVEANU [anonim]

  Presa elvetiana spune, guvernarea actuala este cea mai serioasa din UE si Premierul nu trebuie schimbat, continuarea MODERNIZARII in domeniul activitatilor publice si centrale este obligatorie si accelerata.

  Intrebari :

  1, Care este parerea DVS ?
  2. La ce domenii credeti ca trebuie intervenit imediat ?

  Cordialement
  trimite
  r (Marţi, 24 ianuarie 2012

  r (Marţi, 24 ianuarie 2012, 15:30)
  Sebastian Lazaroiu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Stefan RADOVEANU
  si eu cred ca acest guvern a fost cel mai curajos in toate tarile europene.

  acum avem nevoie de o lege a sanatatii care sa schimbe sistemul, de care o mare majoritate a romanilor nu este multumita.

  avem nevoie de reforma Constitutiei.

  avem nevoie de reorganizarea administrativ teritoriala.

  avem nevoie de o reforma electorala profunda.

  • CRIZEL ANTONESCU :

   “Nici o persoana si nici un parlamentar al PNL nu a demisionat”, a afirmat marti presedintele formatiunii liberale, Crin Antonescu. Declaratia sa a fost facuta dupa ce mai multi liberali si-au scris demisiile din Parlament si i le-au inmanat liderului partidului, care a precizat insa ca deocamdata nu s-a luat o decizie privind retragerea opozitiei din Parlament, urmand sa aiba loc discutii cu partenerii din USL, respectiv PSD si PC.”

   Poate ne spui si in ce an ar uram sa se intample asta ,cu demisiile!!!

   🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Comments are closed.