comoara lui decebal - piratii din Caraibe
Lucrurile încep să se lege tot mai bine… Filmul artistic COMOARA LUI DECEBAL a stârnit deja interesul multora, către noi venind mai multe propuneri de colaborare.

Și cum în ultimii 25 de ani nu prea s-au mai făcut filme istorice de anvergură în România, lipsind astfel experiența realizării unor scene de luptă complexe, prin intermediul prietenului nostru – scriitorul și istoricul Vasile Lupașc – am contactat un actor și cascador japonez cu o mare experiență în coregrafia scenelor de luptă.

Foarte căutat, atât la Hollywood, cât și în Japonia, YOSHIO IIZUKA s-a remarcat, printre altele, dublându-l pe Johnny Depp în scenele periculoase din două dintre filmele seriei Pirații din Caraibe. De asemenea, el a participat ca și cascador în filme foarte cunoscute precum “Ultimul Samurai” (cu Tom Cruise), “47 Ronin” (cu Keanu Reeves) sau serialul “Star Strek”…

Ca actor a fost prezent în roluri episodice din filme precum “Little Boy”, “Mission: Impossible III” sau “The Time Machine”.

Banner Comoara lui Decebal_1

Interesați să beneficiam de experiența în coregrafia scenelor de luptă pe care YOSHIO IIZUKA o are, în acest moment ne bucurăm de acceptul său. Mai mult decât atât, împreună cu Vasile Lupașc, multiplu campion mondial la arte marțiale, va începe în viitorul foarte apropiat realizarea unor coregrafii de luptă necesare filmului artistic COMOARA LUI DECEBAL, proiect susținut de câțiva dintre marii actori români ai momentului – Dorel Vișan, Florin Zamfirescu și Mihai Gruia Sandu.

Yoshio_Iizuka

Află mai multe despre filmul COMOARA LUI DECEBAL aici: http://comoara-lui-decebal.ro/

Daniel Roxin