iohannis-ciolos

Se fac 20 de ani de cind sint implicat in campaniile electorale! Sint 20 de ani de cind cistig toate pariurile electorale dar vad ca, in continuare, avem “specialisti” care le stiu pe toate si se baga singuri in seama! Culmea, toata clasa politica pune botul! Electoratul NU ! Presa Sistemului Mafiot pune botul dar, de peste 20 de ani, si-o ia peste bot !

Se poate intimpla si acum?! Mai sint doar citeva zile… Sa o luam incetisor…

1. Toate sondajele sint mincinoase, nu mai pierd vremea sa explic de ce. Iata cum stau, pe bune, partidele, ASTAZI:

PSD – 44-45 %

PNL – 21-23 %

USR – 6-7 %

ALDE – 5-6 %

PMP – 4-5%

UDMR – 4-5%

Explicatii:

– PSD sta bine fiindca a mimat bine Opozitia desi s-au aflat la guvernare. Au lasat toate “bubele” pe seama lui Iohannis si Ciolos (din partea carora erau mari asteptari ! ). Lui Iohannis ii convine ca PSD sa cistige alegerile cu un scor cit mai mare pentru a confisca apoi lupta CONTRA PSD din postura de singurul “breaz” al Dreptei

– PNL-ul lui Crin a obtinut 15% la alegerile europarlamentare din 2014 (ultima competitie intre Partide) deci e o mare minune ca astazi este peste 20%, datorita lui Ciolos si partial Iohannis

– USR-ul lui Dan este un esec total al Securitatii (care spera la un minim de 15%!) USR va fi un ApR 2 de la alegerile generale din anul 2.000! Atunci era Melescanu, acum e Dan. Securisme…

– ALDE va intra in Parlament fiindca multi baroni si baronei din epoca de glorie a lui Tariceanu viseaza si contribuie cu bani!

– PMP-ul lui Basescu ar fi putut mai mult daca nu avea o campanie electorala dezastruoasa ! A obosit Cirmaciul ! Declaratia de razboi a lui Base contra Ungariei si mesajul ca va duce trupele romanesti pina la Tisa, sau la Budapesta, nu reflecta decit disperarea ! Base forteaza astfel intrarea in Parlament dar se descalifica pe termen lung! Trump sigur nu o sa-l sune!

– UDMR, ca de obicei, va intra in Parlament din pix si din mouse, cit sa vopsim din nou imaginea de tara care isi apara minoritatea UDMR dar se pisa pe saracia tuturor maghiarilor din Romania, la fel de saraci ca cei din Vaslui !

2. Securitatea poate frauda alegerile dar nu va salva Romania! Poti sa il umfli pe Dan si sa-l duci la 10%, poti sa salti PNL la 28%, poti sa bagi UDMR cu 6%, dar tot nu faci 51%! Decit daca il “lipesti” si pe Basescu cu un 7%! Si daca Basescu face Pact cu PSD si ALDE?!

3. Parerea mea este ca Iohannis va impinge lucrurile catre un Guvern PSD+ALDE, plus eventual Basescu si UDMR, renuntind cu zimbetul pe buze la PNL, Ciolos si Dan!

Este bine pentru Romania ?! Mai pot exista surprize in ultimele zile?! 5 zile?!

Raspunsuri:

1. NU este deloc bine pentru Romania!
2. DA ! Mai exista loc pentru MARI SURPRIZE!

Cea mai mare surpriza o pot produce PNL si Ciolos ! Dar nu cu sprijinul Securitatii! Care nu stim al cui joc il face ! Fiindca ajutorul securistic e un “sprijin” fals, oricum! Fara sanse pentru Romania ! Mai ales in actualul context geopolitic in care Romania nu mai are niciun ALIAT iar dusmanii Romaniei si-au cam aranjat “ploile”!

Abia acum vom vedea daca Ciolos si liderii PNL sint patrioti sau NU! Abia acum are sanse PNL sa isi spele imaginea de “partid mereu tradator” al Romaniei!

Pentru SALVAREA ROMANIEI sint gata sa ma implic! Am facut-o in 1996, in 2004, in 2007, in 2009, in 2012, in 2014 – cifre pentru “cunoscatori”! Depinde doar de Ciolos si PNL! Daca EI sint de buna credinta sau… doar parte a “coregrafiei”?!

TVR, Ghita-RTV, Gusa-Realitatea, Voiculescu-Antene, Teszari-Digi, toti si-au luat-o peste bot! Cine pariaza pe astia va sfirsi ca astia!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Simbata, 3 Decembrie 20163 Decembrie 2016