sarbuAdrian Sarbu ramane in arestul preventiv al Politiei Capitalei, incercarile sale de eliberare fiind pe rand respinse de judecatori. Acesta a ales sa se apere singur si compara justitia din Romania cu ‘o inchizitie care se autodivinizeaza’, cu ‘inchizitia stalinista’ si cu romanele lui Kafka, asemenea Elenei Udrea. Acesta isi prezinta punctul de vedere in legatura cu ce i se intampla intr-o scrisoare adresata jurnalistului Ion Cristoiu:”Draga Jack, iti multumesc!

Conteaza foarte mult pentru mine, mai ales acum cand traiesc experiente pe care n-as fi crezut ca voi fi obligat sa le traiesc.

E o lectie despre nedreptate, abuz, ingratitudine, tradare. Despre negarea a tot ceea ce am creat in ultimii 25 de ani. Kafka, inchizitie stalinista. Un test util care mi-a intarit convingerea in valorile in care am crezut si pentru care m-am batut. Un moment de reevaluare a oamenilor din jurul meu!

Din aceeasi pozitie de minoritar pe care o impartim, te admir pentru felul in care tratezi actuala situatie politica / juridica dar mai ales morala a Romaniei. Din subteran, pot sa-ti confirm ca ai dreptate.

Eu am decis sa ma apar singur, invatand caile secrete ale Justitiei. Am descoperit o inchizitie care se auto divinizeaza. Prin cei ce, jenant, se considera oameni de opinie. Deocamdata esti singurul care se exprima altfel. Liber. Ai tot respectul meu.

Douzeci si cinci de ani m-am exprimat prin fapte. Am creat oameni si institutii. Ca si tine. Acum simt ca e momentul sa ies din tacere. E o datorie fata de mine si de prietenii care au crezut in mine. Esti printre ei! ”, i-a scris Sarbu lui Cristoiu.

Scrisoarea a fost facuta publica de jurnalist pe blogul sau personal.

3 COMENTARII

  1. Scrisoarea e scrisa in arest, dar el umbla liber prin Bucuresti ! Bravos ,natiune, halal sa-ti fie , securistii tot securisti…

  2. ”Dacă luăm doi oameni cu relativ acelaşi nivel de inteligenţă, mediu social, aceeaşi educaţie şi experienţă, cel care va trăi cea mai mare intensitate a scopului, va fi întotdeauna cel învingător.”
    Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la
    adresa de email: [email protected]

Comments are closed.