Seful de campanie ARD, Adriean Videanu, a declarat, duminica in cadrul unei conferinte de presa, ca potrivit exit-poll-ului comandat de alianta, lucrurile stau bine, insa a refuzat sa ofere mai multe detalii. In plus, el a subliniat ca prezenta la vot masurata de catre ARD, pana la ora 10, este de 4,5%, procent apropiat de cel oferit de BEC, 4,52%,

Videanu a precizat ca ARD nu face numaratoare paralela a voturilor, iar daca USL face acest lucru, liderul PDL a anuntat ca va sesiza Parchetul General, considerand ca  ilegala aceasta actiune.

„Conform exit-poll-ului si as vrea sa fac aceasta corectie a numararii paralele, daca USL face numarare paralela o face ilegal, pentru ca inseamna ca ei contacteaza reprezentanti in sectiile de vot sau presedintii sectiilor de vot, motiv pentru care solicitam Parchetului General sa se autosesizeze pentru ca, daca in timpul desfasurarii procesului de votare se face numarare paralela, ea este ilegala.

Ceea ce noi facem este un exit-poll cu institutiile specializate si, conform datelor pe care noi le avem, prezenta este de 4,5% la ora 10.00, foarte apropiat de 4,52% cat a dat BEC ca prezenta la vot la ora 10.00. Sa nu imi cereti procentele, ca nu vi le dau, doar atat va pot spune: e de bine!”, a declarat Adriean Videanu, duminica.

Conferinta de presa o puteti viziona, integral, aici.

4 COMENTARII

 1. Si eu va zic, „e de bine”,asa-mi spune inima mea,dac-or face(cu mare greutate,fraudare)uslasii 40%DRAGI ROMANI,NU ESTE TIMPUL TRECUT DE A MERGE LA URNE,VOTATI ARD,SA-I ZDROBIM PE USLASI SUB CIZMA NOASTRA.HAI ROMANIA!

 2. Att: „ndumiritu”.
  Ma excrement ordinar si pestilential, cine ma-ta te-a invitat pe acest forum? Ba jegosule, nu te mai baga atit
  in seama, ptr ca o faci in zadar! Nimeni nu da nici
  macar o basina pe tine! Hai la fecale si sa dispari
  odata ptr totdeauna in „ndumirirea” ta de jeg
  handicapat!
  PS: OAMENILOR ADEVARATI le cer sincere scuze ptr vocabularul suburban, dar aceste gunoaie nu merita un
  vocabular elevat, iar acest mesaj le este strictamente
  adresat jegurilor si gunoaielor gen „ndumiritu”! Din
  pacate, sint prea multi in tara noastra si nu cred ca le vom putea face fata vreodata…

 3. redactia!
  f bine ca ni-l dati pe acest ciocoi.
  dar de la tg jiu,nici o veste?

Comentariile sunt închise.