Pe 2 Iunie 2017 au avut loc doua AGA ! 

Una ordinara, convocata de mine, ca Presedinte al CA, cu un Convocator legal si cu o Ordine de zi ! La AGA ordinara nu se poate schimba Consiliul de Administratie !

Dar, in paralel, Paul Alexandru Moraru, a tinut o alta AGA, desi e actionar minoritar, dar tot o AGA ordinara ! La care a schimbat Consiliul de Administratie in mod ilegal ! 

AGA tinuta legal de mine a fost publicata in Monitorul Oficial pe 6 Septembrie 2017 !

AGA tinuta ilegal de Paul Alexandru Moraru nu a fost publicata in Monitorul Oficial pina la data Asediului asupra Televiziunii Libere ! Fiindca Monitorul Oficial nu poate publica Doua AGA ! Prima AGA publicata este legala ! A doua AGA ar fi penala !!!

Dar indiferent de ce am scris mai sus, Proprietarul NASUL TV sint eu, persoana fizica Radu Moraru ! Ori acest drept constitutional imi este impiedicat sub privirile blege ale Statului Roman !

Deci nu conteaza munca mea de 17 ani sub acest Brand, nu conteaza investitia mea, nu conteaza ca Televiziunea este Libera, nu conteaza ca nu are Datorii, nu conteaza ca am intrat pe profit, nu conteaza ca Statul Mafiot a incercat sa ne omoare in ultimii 4 ani ! Nu conteaza ca eu si sute de actionari sintem Proprietari ! Nu conteaza ca eu sint Proprietarul Principal si Majoritar ! 

Vine un actionar minoritar, ales de Sistem, sau fortat, si imi confisca dreptul la Proprietate, garantat prin Constitutie ! Desi nimic nu e mai presus de Constitutie ! Doar Dumnezeu !

Eu nu pot intra pe Proprietatea mea ! 

Eu, Radu Moraru, prin toate actele legale, sint Proprietarul Nasul Tv, al Studioului Nasul Tv, al Licentei Nasul Tv, al Site-ului Nasul Tv ! Eu sustin Televiziunea Libera inca de la infiintare ! Paul Moraru a avut de recuperat 79.000 de lei, drept Creanta, bani pe care i-am pus la dispozitia lui prin Executor Judecatoresc, direct in Contul Transilvania Bank ! Paul Moraru nu a dorit sa ridice acesti bani desi a semnat de primire in fata Executorului Judecatoresc saptamina trecuta. Am probele si le voi prezenta anchetatorilor !

Dar cine e Paul Moraru ? Cum poate fi el NASUL TV ?! Un escroc care a mintit milioane de telespectatori, inclusiv pe mine, ca este farmacist ! Si, in urma anchetelor jurnalistice, am aflat acum citeva saptamini ca nu este farmacist !

Asa cum nu este Presedinte al Consiliului de Aadministratie ! Asa cum nu poate fi Nasul Tv ! Asa cum nu poate sa imi interzica Dreptul la Proprietate ! A facut-o insa ! Dar numai temporar ! Si cu sprijinul Statului Mafiot ! Doar nu credeati ca Paul Aalexandru Moraru, un escroc patentat, e de capul lui ?!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru