caini-de-terapie-UCOS-autism-3-631x420

Aksel, Golden Retrieverul de terapie care este prietenul a zeci de copii cu deficiențe, se află acum, în stare gravă, la spital. Câinele este dializat și urmează un tratament la o clinică veterinară din București, relatează turnulsfatului.ro

Zeci de mesaje de susținere au curs pe pagina de facebook a terapeutei Alexandra Stăncescu, cea care coordonează orele de terapie alături de câinii Golden Retriever. Aksel este unul dintre aceștia și, de-a lungul timpului, au fost nenumărate cazuri în care câinele a fost prima ființă cu care copiii bolnavi de autism au stabilit un contact cu real. Înainte, chiar, de propria lor mamă.

Tratamentul lui Aksel de la clinica din București este, însă, extrem de costisitor, respectiv 1.120 de lei pe zi. Motiv pentru care cei care îl au în grijă au nevoie, acum, la rândul lor, de sprijin.

Aksel GoldenRetriever si Alexandra au nevoie URGENT de ajutorul nostru atat moral dar mai ales financiar. Acum pleaca spre Bucuresti pentru DIALIZA , care costa 1120 ron /zi…. VA ROG din suflet sa adunam bani… tratamentul este foarte scump….
NICULA-STANCESCU ALEXANDRA
RO73BTRLRONCRT0154074501, deschis la Banca Transilvania.
In momentul de fata Alexandra cu Aksel GoldenRetriever se afla la Hemodialivet,in incinta FMV Bucuresti” – se arată în anunțul postat de rețeaua de socializare.

Alexandra Stăncescu a postat și ea un mesaj, în urmă cu câteva ore:

„E copleșitor totul… voi oamenii cu suflete aurii, ajutorul vostru, mobilizarea, dar boala este mai cruntă, azi am simț…

Posted by Alexandra Stăncescu on Thursday, March 3, 2016

Turnul Sfatului a scris despre efectele incredibile asupra copiilor cu deficiențe, pe care le au câinii Alexandrei. Aksel apare în imaginile de mai jos:

caini-de-terapie-UCOS-autism-14

caini-de-terapie-UCOS-autism-5

caini-de-terapie-UCOS-autism-18

caini-de-terapie-UCOS-autism-34

caini-de-terapie-UCOS-autism-34