dragnea-iohannis

Cifrele din exit-polluri le-am estimat pe data de 3 decembrie, gasiti articolul pe Blogul meu. Dar sa intram in misterele acestei campanii electorale, originala dar cu un scop precis: distrugerea FORTEI pe care o are electoratul autentic de dreapta!

Timp de 26 de ani, acest electorat de dreapta a fost spaima PSD-ului, a Serviciilor si a Presedintilor. Tot anul 2016 m-am intrebat de ce Sistemul Mafiot se straduieste sa tina in case acest electorat! Am inteles in urma cu 2 saptamini. Sa o luam pe rind.

1. PSD NU a cistigat alegerile! Scorul urias in procente, unic dupa anul 2.000, este dat de absenteismul la vot al electoratului autentic de dreapta! Prezenta la vot este undeva la 40%! Asa s-a dorit de catre Statul Mafiot caruia ii convine un PSD mare, undeva la 49,5 % cu Dragnea si Firea profund santajabili prin „maciuca” DNA! Practic, PSD si-a pastrat bazinul electoral din ultimii 16 ani ! Nu e nicio performanta a cuplului Dragnea & Firea!

2. Iohannis este marele cistigator al acestui „joc pervers” al Serviciilor! Abia acum Prezidentul isi poate construi „Partidul Meu”, de fapt al Serviciilor! Abia acum se naste „Tatuca” Iohannis pentru a-l face uitat pe tatuca Base. Iar pe Base vor sa-l faca zob si sa nu-l primeasca in Parlament. Asadar, „opozitia” o va face Iohannis cit sa cistige un nou mandat prezidential imunitar.

Iata ce a facut Iohannis ca sa distruga prezenta la vot a electoratului autentic de dreapta:

1. A inventat USR-ul iar prin Ciolos a faultat PNL-ul timp de un an de zile. A bombardat ALDE zi de zi, tragind in Tariceanu, desi stia bine ca ALDE va obtine 5-6 procente. Daca adunam PNL 22, USR 10, ALDE 5, obtinem din start 37%, exact cit a obtinut PSD-ul lui Insusi Nastase in 2004! Mult mai mult decit bazinul liberal obisnuit, de 30%!

2. Daca adaugam PMP 5 si UDMR 5, ALIANTA Iohannis putea obtine oricind, mai mult decit PSD!

3. Iar daca Iohannis nu injura poporul roman cu „fanaticii religiosi” si stimula prezenta la vot si o campanie electorala cinstita si pe bune, Alianta de Dreapta scotea lejer 55-60%!!!

Deci Iohannis si Serviciile au avut in mina o mare VICTORIE impotriva stingii pesediste dar nu si-au dorit-o! Semnalul dat pe Bucuresti prin alegerea lui Firea era extrem de puternic si ar fi fost timp!

Pe 3 decembrie am scris pe blog cifrele de astazi si pe 5 decembrie i-am invitat pe Iohannis si Ciolos sa rasturnam aceste Alegeri. Niciunul nu a raspuns!

(Mi-a placut de Rares Bogdan care infiera PNL! Pai PNL si-a bagat toti banii de Campanie in Realitatea Tv si Antena 3!)

I-am avertizat pe toti bastanii care se dau de dreapta, Iohannis, Ciolos, Basescu, Dan sa nu neglijeze romanii NASUL TV, multi si in tara dar multi si in Diaspora!

Asa zisa „dreapta” a preferat sa ignore si sa umileasca telespectatorii NASUL TV. Evident, bastanii dreptei aveau planurile lor! De aceea am ales sa nu merg la vot! Eu, personal, nu am obligat pe nimeni sa procedeze la fel, nici macar pe cei din familia mea ! Dovada ca membri ai familiei au votat! Asa am considerat sa fiu solidar si consecvent cu ceea ce au simtit telespectatorii nostri!

As fi vrut sa votez, sa vin sa „salvez” Romania de PSD, cum sunau apelurile patetice si false! Dar cum poti salva Romania cind Presedintele Iohannis si Serviciile isi doresc contrariul?!

Vestea buna este ca planurile Sistemului Mafiot nu se vor implini nici de aceasta data! Asa e Romania, baftoasa!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

P.S.

Milioanelor de romani NASUL TV, din tara sau strainatate, le spun ca NOI IMPREUNA vom reconstrui FORTA care ii va spulbera pe toti politrucii, tradatorii si falsii Romaniei !