Putin

Daca in urma cu o luna de zile estimam ca Trump are sanse sa cistige si multi au zimbit cu superioritate, este pentru ca America este predictibila! Cu citeva zile inainte de alegerile din 8 Noiembrie calculasem deja ca Batalia va fi pe muchie de cutit si va fi decisa in 4 State cheie : Florida, Pensylvania, Ohio si Michigan. Trump era obligat sa cistige 3 din aceste 4!

Culmea, aceste 4 State sint State unde traiesc multi romani, foarte multi, si cred ca romanii au fost decisivi votind cu Trump. Am reusit chiar sa estimez, cu o zi inainte de alegeri, ca romanii din Ohio si Michigan pot inclina balanta in favoarea lui Trump. Cunosc bine aceste comunitati! Singura surpriza pentru mine a fost statul Wisconsin, nu ma asteptam sa cistige Trump! Dar am aflat secretul: Hillaryoasa a fost atit de sigura de Wisconsin incit nu l-a mai vizitat in ultimele 7 luni! Aroganta!

Am facut aceasta introducere ca sa va arat cit de predictibila este America, desigur, nu pentru prostii si mincinosii din presa romaneasca prostituata. America este predictibila fiindca Rusia nu poate juca niciun rol in alegerile libere din USA! In plus, America We Trust in God este mai puternica decit Cealalta America .

In schimb, in Moldova, Rusia joaca 24 de ore din 24, 365 de zile din 365! Ce calcule sa faci? Ce estimari?! Ele pot fi dejucate in utima secunda! Mai ales ca Romania joaca prost in Moldova, prost de peste 100 de ani!

Nu pot sa fiu naiv fata de fratii mei de peste Prut si sa vin cu indemnuri pentru votarea unuia dintre cei doi candidati sau sa le spun, ca in cazul celorlati Presedinti pe care am pariat si au cistigat, ca Maia Sandu va fi Presedinte!

Adica a fost mult mai usor sa spun in 2009 ca Basescu va iesi Presedinte, in 2014 sa pun pariu cu o luna inainte de alegeri ca Ponta nu va fi Presedinte sau sa pariez pe Trump in urma cu o luna !

Teoretic, in Moldova va iesi Presedinte cine e dorit de Rusia! Daca, in plus, studiem pozitia Germaniei si pozitia Ambasadorului american de la Chisinau (trimis acolo de Hillary), e evident ca va iesi Dodon, omul care indeplineste Planurile ca Moldova sa fie o Zona Tampon (solutie convenabila Rusiei, Germaniei si Hillaryoasei care a luat 2,35 milioane de dolari de la Putin!).

In mod sigur, Trump nu a avut timp sa schimbe ceva si nici nu cred ca stie inca unde este Moldova!

Asadar, cine sa se puna cu Rusia?! 

Doar Dumnezeu o poate face miine! E adevarat, e posibil ca Rusia sa aiba cite un scenariu in ambele variante, Maia sau Igor! Dar…

Asa ca, dragi romani de peste Prut, votati dupa ce va spun inima si mintea, dar nu inainte de o rugaciune strasnica ! Doar Dumnezeu stie planul ascuns al lui Putin pentru Moldova si numai EL ii poate incurca socotelile, prin voi cei multi drept credinciosi! Fiindca Putin joaca in divizia Lucifer, indiferent cit de mare „salvator” al Ortodoxiei se vopseste!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

12 Noiembrie 2016, ora 22.30