Alice Nastase si Simona Catrina, invitate sambata seara, la emisiunea Nasul, au facut dezvaluiri tulburatoare legate de avort. Marturisirile realizatoarelor emisiunii „Damen Tango” au fost facute in timpul dezbaterii „Pro si Contra” avort.

[jwplayer config=”600×394″ file=” https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/04/CN.m4v” image=”https://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2012/04/CN.jpg” html_5=”https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/04/CN.m4v”]

7 COMENTARII

 1. Domnule Radu Moraru!Am o misiune ingrată!BUNI te-o țucat IN DIRECT si te-o inchinat!(82 de ani).Este o fană NEINBLINZITA ,te admiră de cind ai apărut in vietile noastre!Iti transmite că EA este lingă tine!(ce o fi vrut să spună?)

 2. Este o problema mult prea delicata ca sa pota fi comentata in cateva minute.Oricum o iei tot rau iese. Cei care-si permit atat din punct de vedere material cat si social nu prea fac copii,fac in schimb cei care au ca singura sursa de venit alocatiile copiilor.Ar trebui gasita o modalitate de a fii consiliati iresponsabili care fac copii pe banda rulanta copii ce vor deveni viitori asistati socxiali.

 3. @Mihai ,cred ,ca ai dreptate ,o consiliere de cuplu. Dar mai e drum lung pana atunci…Ma dispera impotenta societatii noastre ,a politicienilor nosti … poate sunt un pic subiectiva ,dar acesti factori sunt raspunzatori ca fiica mea si familia ei (sotul si copiii)au plecat in Austria.Din 89 de cand a pornit „revolutia” lupt prin cuvinte ,argumente,manifestatiile din anii 90 (pt.punctul 8 de la Timisoara)etc .Este greu si va mai dura ceva timp …poate voi cei mai tineri sa traiti in alta Romanie…eu traiesc cu speranta si sunt optimista. Mai primesc cate o gura de oxigen de la entuziasti precum Nasul …Uneori am impresia ca sunt un don Qihjote care se lupta cu morile de vant..dar nu ma las invinsa caci exist.

 4. Cred ca avortul trebuie privit sub aspectul moral. Cine apara dreptul la viata a noii fiinte proaspat concepute? In primul rand viitoarea mama, spune bunul simt. Dar daca aceasta este incapabila, din diverse motive, atunci familia, comunitatea, statul, trebuie sa se implice. De aceea cred ca este necesara o lege care sa apere dreptul la viata a fiintei nenascute inca.

 5. Ce mi s-a parut ciudat e faptul ca ati vorbit doar de femei.
  Pai, oameni buni, doar ele nu fac singure copii!
  Daca o lege ne va obliga sa ne informam, e ok!
  Eu sunt pentru, si mai mult, daca e maritata trebuie sa-l ia pe barbat de manutza si sa mearga cu el, ca sa fie si el informat. Daca nu e maritata poate exista si o derogare de la regula…
  Daca s-ar face la scoala aceste informari ar fi mult mai bine si n-ar mai fi nevoie de o lege in acest sens.
  Daca va fi o lege care ne obliga la altceva in afara informarii nu-s de acord cu ea.

 6. Nu am citit pana acum „TANGO”, dar promit sa ma documentez. Mi-a placut sinceritatea d-nei Alice N. Desi sunt inca dezamagita de fuga d-lui Dugulescu(al carui tata a fost membru PNTCD,si nu si-ar fi dorit niciodata o alianta cu Iliescu ,pt.ca baptistii au fost cam persecutati de comunisti), trebuie sa recunosc ca legea e buna ,poate perfectibila pe ici pe colo.Sunt ortodoxa,ca religie si sunt impotriva avortului”negandit bine”.Cand eram tanara studenta (inconstienta tineretii si a educatiei ),am provocat unor colege,care erau disperate ,avorturi „empirice”(cu sonda).Era per .ceausista ,eu credeam ca fac un bine acelor femei. Dar mult timp mi-au macinat constiinta acele crime. Am fost si la biserica sa cer iertare.Eu personal nu am avut nici un avort ,dar am facut destule crime ,de care imi este greu sa-mi amintesc. De aceea cred ca este nevoie de educatie,consiliere psi-medicala si pe ultimul loc libertatea de alegere a fiecarei femei (in cunostinta de cauza).Trebuie gasit traseul cel mai scurt dar bine articulat ,prin care fetele,femeile sa fie informate de la mijloacele contraceptive(prevenirea sarcinii )pana la consecintele unui avort. Probabil va fi greu dar va exista un inceput.

Comentariile sunt închise.