4 Croatilor ! 

4 Englezilor !

4 Francezilor ?

All 4 One, All 4 Love, un celebru hit cu Bryan Adams, Rod Stewart si Sting, toti microbisti, se potriveste perfect ECHIPEI RO U21 !

Analiza:

 1. Franta va juca pentru victorie fiindca se teme rau de ultima secunda a partidei cu Romania ! Ai NOSTRI pot reveni in ultimele secunde, e deja o traditie ! Francezii nu pot risca sa rateze Semifinala ! S-ar pierde multe zeci de milioane de euro si impresarii pun presiune !
 2. Francezii au un golaveraj slab si, daca pierd, rateaza Semifinala ! Italienii stau mai bine.
 3. Francezii stiu ca pot lua 4 goluri ! Noi stim ca putem sa le dam 4 goluri, e reteta !
 4. Francezii au un portar inferior Capitanului RO U21, Andrei Ionut Radu !
 5. Franta nu e echipa, RO U21 e SUPER ECHIPA ! 
 6. Mirel Radoi a trait extazul si agonia in fotbal ! Si e baiat de cartier, ciinos si rau la lupta ! Curajos !

Ca psiholog va spun, este evident ca frantujii sint sub o presiune uriasa ! Si nu sint pregatiti pentru meciul cu RO U21 ! Dar… Am citeva sfaturi :

 1. Capitanul Andrei Ionut Radu a fost factorul motivational, pina acum ! Pentru a-l usura de presiunea meciului cu Franta, adevarata Finala de la Euro U21, e timpul ca „Haita lui Radoi” sa strige MOTIVATIA ! Si Capitanul are nevoie de sprijin !
 2. „Printul Hagi”, asa cum urla presa, nu exista ! E doar o capcana ! Ianis va dovedi ca este egalul tatalui sau in ani, nu acum ! Sau il va depasi pe Gica, dar pentru asta e un drum luuuuung ! Ianis, te admir ca joci ca in „curtea scolii”, sa o faci asa si in meciul cu Franta ! Sterge „vrajelile” din presa ! Presarii te fac azi „print” si miine „cersetor” ! 
 3. Mirel, iti dau un sfat psihologic, nu fotbalistic, si sper ca Florinel Coman sa inteleaga. Florinel trebuie introdus, in meciul cu Franta, in minutul 60 ! Iti dai seama ce spaima bagi in frantuji ?! Coman poate creea 2-3 goluri cu niste frantuji obositi !!! In rest, Florinel poate fi titular oricind, a dovedit !
 4. Si mai e ceva. Baietii Nostri sint Patrioti ! Totul pentru Tara ! Frantujii non !
 5. Uitati cu totii declaratiile abracadabrante cu zecile de milioane de euro cu care veti fi vinduti, voi jucatorii ! Fake News ! Pierzatorii nu valoreaza nimic ! Invingatorii, chiar si rezervele, se negociaza la cele mai inalte burse ale transferurilor ! Jucati fotbalul vostru si banii va vor cauta !

Concluzie.

RO U21 poate 4 ! Important e sa nu luam 3 in plus !

Aveti peste 70% sansa la victorie cu Franta ! Profitati !

Invingeti Franta ! Nu va lasati pacaliti de un egal ! „Calcati-i pe cap”, cum va spunea Capitanul!

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru, NASUL – candidat la Presedintia Romaniei 2019