banner-casting-1
În partea a doua a acestui an vom începe filmările pentru filmul artistic de lung metraj ZALMOXIS.

Proiectul, anunțat în urmă cu câteva luni, a trezit foarte mult interes și o susținere pe măsură. Alături de cunoscuții actori Dorel Vișan, Florin Zamfirescu și Mihai Gruia Sandu – care și-au anunțat public susținerea – au venit și alți actori, tehnicieni și oameni de afaceri, cu toții dorind să pună umărul la realizarea acestui ambițios și dificil proiect artistic.

De acum lucrurile intră în line dreaptă… Prin urmare începem și castingurile. Primul dintre acestea este cel pentru figurația războinică din film. un casting deschis tuturor: și celor cu experiență și celor fără experiență de film.

Așadar, dacă dorești să faci parte din echipa care va realiza filmul artistic ZALMOXIS, trimite-ne un set de fotografii reprezentative cu tine. Căutăm figuri de războinici geto-daci, greci și sciți, pentru figurația din film.

Caracteristicile în care trebuie să te încadrezi:

  • trăsături ferme, hotărâte, masculine;
  • constituție robustă (mușchii bine definiți prezintă un avantaj);
  • păr scurt, barbă scurtă sau fără barbă în cazul războinicilor greci;
  • păr lung sau până deasupra umerilor + barbă pentru războinicii geto-daci și sciți.

Vă rugăm să ne precizați înălțimea și greutatea!

Reprezintă un avantaj dacă trimiți fotografii din față, din profil și într-o atitudine războinică. Dacă ai mușchii bine definiți, e bine să ne arăți acest lucru. Alături de fotografii avem nevoie de un număr de telefon, o adresă de e-mail și numele localității în care ai domiciliul.

Toate aceste informații și setul de fotografii trebuie trimise pe adresa de e-mail [email protected]. Nu trimiteți pe Facebook pentru că nu vor fi luate în considerare!

Vă așteptăm alături de noi!

Pentru mai multe detalii despre film, accesați site-ul oficial: http://zalmoxis.info/

Daniel Roxin