Tove Bruvik Westberg

Doamna Ambasador, v-ati pus vreodata problema unei asemenea tragedii, adica Protectia Copilului din Romania sa va rapeasca cei 4 copii?

Motivul? Pai un „turnator” roman sustine ca v-ati enervat si i-ati bruscat pe copii fiindca nu doreau sa isi puna centura de siguranta. „Turnatorul” sustine ca ati condus masina fara ca doi dintre copii sa poarte centurile de siguranta si le-ati pus viata in pericol. E adevarat, „turnatorul” a fost bine recompensat, cu bani multi pentru aceste „turnatorii”, exact cum se intimpla in Norvegia!

Doamna Ambasador, cind va intilniti miine cu securistii de la Barnevernet, sa nu mergeti cu cei 4 copii, e posibil sa vi-i rapeasca! Nu stiu daca stiti, dar creierul unui minor poate fi usor manipulat, intrebati orice psiholog norvegian (daca mai exista vreunul in Norvegia). Bine manipulati, copiii d-voastra ar putea declara ca sinteti o „mama criminala”!

Dar daca, Doamne fereste, copiii d-voastra vor fi rapiti de catre Barnevernet, atunci sa ma sunati sa va recomand citiva experti romani in traumatologie (in Norvegia nu cred ca mai exista) ca sa nu va sinucideti! Si sa va explice pe larg ce traume imense vor suferi cei 4 copii ai d-voastra dupa „rapire”!

Cazul Breivik va spune ceva? Cind era copil s-a plimbat prin 5 familii adoptive! Cind a devenit adult a omorit 77 de norvegieni nevinovati ai caror parinti vor plinge toata viata!

Doamna Ambasador, Barnevernet va citi acest articol, deci sinteti in pericol. Aveti convingerea, ca diplomat, ca cetatean norvegian si contribuabil, ca cei 4 copii ai d-voastra ar putea trai mai bine departe de d-voastra si sotul domniei voastre? Sinteti sigura ca Norvegia nu va creste alti „Breiviki” ? Stiu ca aveti o incredere oarba in Statul Norvegian si securistii de la Barnevernet, dar totusi, sinteti sigura astazi ca nu va veti sinucide de durere in cazul unei asemenea tragedii? Sa ramineti fara copii… Ne puteti garanta ca vom putea vizita Norvegia in viitor fara sa mai fim expusi unor „Breiviki” ?

Eu nu doresc nici dusmanilor mei sa treaca printr-o asemenea tragedie, dar uite ca, niste buni crestini, cetateni romani si norvegieni, familia Bodnariu, trec printr-o asemenea drama! Daca nu rezolvati cazul, devenit planetar, va rog, Doamna Ambasador, sa nu va mai intoarceti in Romania! Ramineti in Norvegia si sa tremurati in fiecare clipa ca Barnevernet va va rapi copiii ! Oricind se va gasi un vecin norvegian pe post de „turnator” care sa fie bine recompensat baneste de Statul Norvegian atunci cind securistii norvegieni se vor supara ca nu faceti ce trebuie!

In Romania, cu toate relele tratamente aplicate copiiilor, cu care nu sint deloc de acord, inca nu am avut, si sper sa nu avem niciodata, un caz „Breivik”! Asa tarani cum sintem noi, ca inca nu am ajuns la nivelul „democratic” din Norvegia!

Daca nu returnati copiii romani rapiti, voi numi tara d-voastra NO vegia si voi boicota toate produsele si serviciile NO vegiene!

Radu Moraru