De catre escrocul Paul Alexandru Moraru ! Cu falsuri si smecherii ! Investitorii americani care au venit astazi in Romania, sa investeasca miliarde de dolari, au aflat oare ca Proprietatea in Romania nu este sigura ?!

Domnule Ambasador Hans Klemm, le-ati spus conationalilor d-voastra ca in Romania s-a furat o Televiziune ?! O DITAMAI TELEVIZIUNE !!! Cu falsuri si smecherii !!!

Le va spune Ambasadorul Hans Klemm investitorilor americani ca NASUL TV este Televiziunea Libera si ca toti realizatorii si sute de actionari, inclusiv americani, au fost jefuiti si interzisi sa intre in Proprietatea Lor ?!

Ambasadorul american Hans Klemm este din Statul Michigan, acolo unde Proprietatea se apara cu arma in mina !

Domnule Ambasador Klemm, daca ACTIONARIATUL AMERICAN, de peste 20% din NASUL TV, a fost deposedat de Proprietate, prin falsuri, cu ajutorul Justitiei si al unor Institutii ale Statului, OARE MILIARDELE INVESTITORILOR AMERICANI VOR FI IN SIGURANTA ?!?!

Oare Ambasadorul American le va spune miliardarilor americani, care au sosit la Bucuresti ca sa investeasca in Romania, ca am avertizat SRI, pe 5 IUNIE 2017, ca se pregateste Furtul NASUL TV – Televiziunea Libera ?!

Domnule Ambasador Hans Klemm, stiu ca am fost pe baricade diferite: d-voastra ati sustinut-o pe Hillary Clinton iar eu si NASUL TV l-am sustinut pe Actualul Presedinte al Statelor Unite, Donald J. Trump ! Stiu bine ca stiti acest lucru !!!

Domnule Ambasador Hans Klemm, ii veti informa pe Presedintele SUA si pe investitorii americani care doresc sa investeasca miliarde de dolari in Romania, ca a fost FURATA si CONFISCATA singura TELEVIZIUNE din Romania PRO-TRUMP ?! Toate probele si dovezile FALSURILOR si a JUSTITIEI se afla la DNA si DIICOT !

Daca Ambasadorul American Hans Klemm nu a stiut nimic, e foarte grav ! Din acest moment va sti !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru