Anca Boagiu a declarat miercuri ca il va da in judecata pe Victor Ponta pentru “prejudiciile pe care le-a adus statutului roman” si “ pentru incalcarea tratatului de aderare al Romaniei la UE”.

„Am luat decizia sa-l dau in judecata pe candidatul Ponta pentru prejudiciile pe care le-a adus statului roman, pentru blocajele pe care le-a produs in economia romaneasca, pentru prigonirea pe care a pornit-o impotriva investitorilor din Romania, pentru incalcarea tratatului de aderare a Romaniei la UE. De ce pentru tratat? Pentru ca planurile noastre de dezvoltare sunt angajamente ale acestui tratat, pe care suntem obligati sa-l respectam”, a declarat intr-o conferinta de presa vicepresedintele PDL.

De asemenea, Boagiu i-a mai cerut lui Ponta sa spuna public “daca orientarea sa este europeana”.

„Ii cer public candidatului Victor Ponta sa ne spuna daca orientarea sa este europeana si sa si-o asume inainte de 9 decembrie, ii cer public sa ne spuna daca are o alta orientare, pe care sa si-o asume inainte de 9 decembrie, nu sa ne faca ceva, ce ne pregateste pana la urma, sa ne scoata din Europa”, a adaugat Boagiu.

Vicepresedintele PDL a precizat si faptul ca avocatii ei lucreaza la documentul de dare in judecata. Dupa ce il va da in judecata, Boagiu ii va cere o singura despagubire: “Cea mai mare despagubire care trebuie ceruta candidatului Ponta este sa ne lase in pace, sa lase Romania in pace”.

„Domnul Ponta ne minte, ne spune ca nu exista bani in bugetul de stat, dar are bani sa finanteze centura Targu -Jiu”, a mai declarat Boagiu.

La randul sau, Ponta a spus despre Boagiu ca „fatuca” aceasta care a fost ministrul Transporturilor, este vinovata de blocarea POS Transporturi, prin „acordarea în mod ilegal” a contractului pentru autostrada Nadlac-Arad, astfel ca „probabil va merge la DNA sa explice cum a dat contractul”.

Saptamana trecuta in timpul unei conferinte de presa la Cluj-Napoca, Ponta a fost intrebat cum comenteaza afirmatiile lui Boagiu referitoare la dreptul de veto al Romaniei la Consiliul European.

„Doamna Boagiu, aceasta fatuca ce a fost ministrul Transporturilor prin meritele sale personale si pregatirea extraordinara, este direct vinovata si, probabil, va merge si la DNA de blocarea Programului Operational Sectorial pe Transporturi, prin acordarea in mod ilegal a contractului, alaturi de doamna Traila, pentru Nadlac-Arad, unei firme pe care o stie foarte bine si pe al carei patron il stie foarte bine. Din cauza organizarii ilegale a licitatiei, Romania are acest program pe transporturi presuspendat. Ce sa ii mai raspund doamnei Boagiu, ca probabil va merge la DNA sa explice cum a dat contractul si cum o ajuta castigatorul contractului in campanie. E mare indrazneala, sa vorbesti de funie in casa spanzuratului. Mi se pare tipic pentru un PDL-ist”, a raspuns seful guvernului.

19 COMENTARII

 1. Va felicit d-na A.Boagiu ,daca mai pastrati chiloteii cu buline rosi pe care iati aratat lui T. Basescu an fata blocului si erati la Gradinita ?daca DA, va rugam s-a ni aratati si noua alegatorilor? Inca de atunci Dl,Basescu va promis ca veti fii Ministru la Trans. si Autostrazi ? si de atunci Romania are multe ,multe ,multe ,,,Autostrazi? „NU” ATI FURAT NICI UN eURO ?

 2. ( Soti ) ?Dragule USL-ul este o forta Politica puternica care vor justifica de unde au banii pentru afise ?Dar Ancuta este an atentia Comisie Europene ca s-a Jucat dea ….fondurile Europene la Autostrazi ? care voi pedelisti le stiti ?Si…Eu nu le vad !!!De cat ; IN afisele Ancutei Boagiu???? Soti , USL-ul Nu se-a schimbat culoarea ,Nu este Camelion , P.D.L-listi au furat an dreci si la Putere si an Opozitie ? Toata Tara spune ca sunteti niste hoti si iati saracit pe Romanii ?

 3. Ati auzit cum vorbeste un premier adevarat!

  Doamna Anca Boagiu premierul Romaniei! Doamne ajuta!

  Ponta si Adrian Tamara Nastase scaunul electric! sau, 560 de ani de inchisoare cum ar lua oricine ca ei in USA!

 4. Bravo Dna Boagiu, daca nu eratzi corecta nu primeatzi un loc in randul vicepresedintzilor PP European,atzi fost verificata si paraverificata…deci cei de mai sus care au comentat contra… ‘SCHARAP’!
  Sunteti o curajoasa si atzi facut multe in mandatul scurt pe care l-atzi avut ca Ministru al Transporturilor,felicitari!Daca JUSTITZIA e corecta in Romania nu are de ce sa va fie frica…cu Dumnezeu inainte!E.U. alaturi de noi!

 5. Poate n-ati vazut banerele electorale ale USL din sectorul4, intinse pe cateva etaje de bloc.Va reamintesc, ca astia au fost in opozitie .Oare de unde au avut bani ?

  • Asai …Cei care au facut mult rau Romaniei sunt;T,Basescu,Mona Macovei ,V.Blaga C.Preda ,Anca Boagiu ,M.R.Unguianu ,si alti.Tradatorii de Neam de Tara ????sa ma pis pe fata lor de hoti dar si pe tine .

 6. Felicitari, doamna Boangiu ! Numerosi români asteapta ca toti acesti darâmatori de tara sa fie judecati si sa plateasca pentru raul facut României noastre.
  Astept un proces al pucistilor.

 7. @ Gheorghe, DeMirel Dumitrescu, Claudiu Alexoaie & CO ,

  MAI RASFIRATI, BAIETI, MAI RASFIRATI !

 8. Doamna Anca Boagiu lasal pe V.Ponta ,Nu face campania pe seama lui . Spune Ancuta ,de unde ai bani ca sa anbraci toti stalpi din circonscriptia unde candidez tu ?Un afis cu tine costa cat pensia mea pe o luna ?Eu zic ca ai furat de te-a gasit toti draci !! cand vei da socoteala an fata justitiei pentru salariu tau de bujetar ,la micuta ta avere ?si pe cand la puscarie ?ce hota mizerabila esti ?

 9. Doamna Anca Boagiu lasal pe V.Ponta ,Nu face campania pe seama lui . Spune Ancuta ,de unde ai bani ca sa anbraci toti stalpi din circonscriptia unde candidez tu ?Un afis cu tine costa cat pensia mea pe o luna ?Eu zic ca ai furat de te-a gasit toti draci !! cand vei da socoteala an fata justitiei pentru salariu tau de bujetar ,la micuta ta avere ?si pe cand la puscarie ?ce hota mizerabila esti ?

 10. Doamna Anca Boagiu lasal pe V.Ponta ,Nu face campania pe seama lui . Spune Ancuta ,de unde ai bani ca sa anbraci toti stalpi din circonscriptia unde candidez tu ?Un afis cu tine costa cat pensia mea pe o luna ?Eu zic ca ai furat de te-a gasit toti draci !! cand vei da socoteala an fata justitiei pentru salariu tau de bujetar ,la micuta ta avere ?si pe cand la puscarie ?ce hota mizerabila esti ?

 11. Ia spune Ancuta ,de unde ai tu baii sa faci mii de afise care au acoperit toti stalpi stradali din circomscriptia unde candidez ??Ancuta ,un afis cu tine costa cat am Eu Pensia mea pe o luna ?? Zimi Anca Boagiu ,cum ai adunat tu atata avere ? care este legatura ta cu ..T Basescu ,zine Public ? Lasal pe V.Ponta si nu Ati mai face campanie pe seama lui.Nu mai merge cu prosteala si cu milogeala . spune cat ai FURAT ? Pe cand la Puscarie ?

 12. La esafod cu plagiatorul! Scaunul electric! Injectia letala! Plutonul de executie! Streangul! Orice! Numai sa scapam de aceasta oroare!

  • Ma bucur ca ai citit mesajul meu !asta anseamna , ca a atins coarda sensibila ?? Eu Nu fac politica ? Nu urasc Partidele Politice ,asa trebuie sa fie antr-o Democratie ,dar am dreptu sa antreb un Politcian care a ocupat o functie Publica ,,Inalta de mai multe orii? asa ca „anda” sa ma P.pe fata ta de pede-lista cretina ce esti.

 13. Ancuta ,Eu zic ca tu esti o Hoata care ar trebui sa dai socoteala an justitie ?daca V.Ponta ar face ce trebuie. Ia zimi tu mie de unde ai tu o avere foarte mare din salariu de bujetat ? te cunoaste t. basescu de cand erai la gradinita ? ce proasta si jegoas esti.

Comentariile sunt închise.