andreea-marin-tuncay

Andreea Marin, în vârstă de 41 de ani, a lămurit încă o dată aspectele legate de motivele despărţirii de Tuncay Öztürk, explicând că nu doreşte să mai accepte compromisuri nici măcar de dragul persoanei iubite, potrivit stiripesurse.ro

Invitată la emisiunea „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, Andreea Marin a fost întrebată de Cove, fostul său coleg de la „Surprize-Surprize“, cum face faţă ultimelor schimbări din viaţa sa şi cât de greu este să îţi asumi o astfel de decizie ca persoana publică, într-o lume în care vedetele încearcă pe cât posibil să păstreze aparenţele. Andreea a explicat că a luat decizia de a divorţa de medicul turc Tuncay Öztürk, în vârstă de 30 de ani, deoarece simţea că el nu mai lupta ca şi ea pentru căsnicia lor.

„Am făcut pentru omul de lângă mine ce n-am făcut pentru nimeni în viață mea, nici pentru rudele de sânge. Dar când vezi că nu ești apreciată și îți dai seamă că meriți mai mult, mergi mai departe. Uneori iubim o imagine pe care ne-o facem în mintea noastră, dar trebuie să fim realiști. Nu am luat această decizie (c.n. despărțirea de Tuncay) cu zâmbetul pe buze, dar cu realism. El a fost dragostea mea la 40 de ani, iubești mult mai profund la acestă vârstă, dar ești un om mult mai pregătit pentru eșecuri. Nu simt nevoia să mă mai căsătoresc, pentru că am făcut-o deja. Îmi reproșez prea multă toleranță” a spus Andreea Marin la Protv.