Co-presedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu au avut, luni, in timpul unei conferinte de presa,un schimb de replici la adresa lui Traian Basescu. La un moment dat, Ponta a spus ca nu stie de ce Antonescu il bruiaza cand vorbeste despre Presedintele tarii.

„Nu știu de ce domnul Antonescu mă bruiază când vorbesc de Președinte. Așa voi manifesta respect și față de Președinte și când veți fi dumnevoastră, domnul Antonescu”, i-a spus Ponta, lui Antonescu, râzând.

„Eu nu făceam decât să râd, eu nu vă bruiez cu nimic”, a raspuns Antonescu.

„În 2013 primul semestru trebuie să avem finalizat textul de revizuire a Constituției, în așa fel încât să intrăm în 2014 cu regiuni prevăzute în Constituție, să intrăm cu un cod electoral, cu un sistem al referendumului foarte clar. Și nu va mai fi vorba că e contra lui Băsescu. Domnul Băsescu își termină mandatul cel mai târziu în 2014”, a afirmat Ponta.

„Nu-l vedeți până la finalizarea mandatului la termen pe domnul Băsescu?”, l-a intrebat un jurnalist pe Ponta. „Nu-l vede. Nu bate atâta”, a spus Crin Antonescu , râzând.

„Nu știu dacă domnul Președinte Băsescu dorește sau nu, Dumnezeu știe, să-și termine mandatul. Asta este o decizie care-i apaține domniei sale. Nu mie și nu nouă. Eu mă refeream – maxim 2014, sper să nu-și prelungească mandatul. Că și-l micșorează sau nu, e un lucru care-i aparține”, a spus Ponta.

Acelasi jurnalist l-a mai intrebat pe Ponta daca se pune problema “unei noi suspendari” a Presedintelui. “A cui, a lui Antonescu?” a raspuns Ponta.

Dupa acest schimb de replici,Victor Ponta a devenit serios, precizand ca daca Presedintele nu va incalca legi ale Constitutiei,nu se va pune problema unei suspendari.

11 COMENTARII

  1. Societatea civila,aproape intru totul asewrvita USL-ului,n-a luat atitudine decat la comanda politica a acestora,asa ca mai lasati-ma cu societatea civila.Ea nu exista decat ca o anexa a PSD-ului,la fel si celelalte partide ce compun USL-ul.Cei doi saltimbanci politici,se manifesta asemeni tipului umanoid din care fac parte.Cred ca nici acum nu realizeaza penibilul in care se complac,ptr.asa ceva iti trebuie un minim de inteligenta si bun simt si nu poti cere unui om ceea ce n-are.

  2. Doi mascarici se joaca cu o tara, pentru ca li se permite. Unde e opinia publica?
    Unde e societatea civila?

  3. Atata pot si atata fac. Doamne ce prostime ar vota cu astia????Asta e nivelul tarii in care traim!

  4. Ce pretentii poti avea de la un repetent,chiulangiu si narcisist,si un plagiator.Ei n-au invatat ce inseamna responsabilitate,onoare,respect,nu au treaba cu asa ceva,probabil ei se cred pe maidan.

  5. Domnul Ponta daca ar avea un minimum de onoare siar da demisian caci, un premier care a obtinut doctoratul copiind si este dovedit si acest fapt este cunoscut in toate cancelariile europene, nu mai are credibilitate la nici o negociere externa.

Comentariile sunt închise.