basescu
Cit timp a fost Jupin la Cotroceni, Traian Basescu a reusit sa tina Sistemul sub poala lui. Trebuie sa recunoastem, Base a fost Jucator !

Sa tii in friu un Sistem ticalosit, sa ii tii in friu pe Voiculescu, Vintu, Patriciu, Ghita, Ponta, PSD, PNL si PDL, sa rezisti 10 ani in functie, sa cistigi doua suspendari, sa rezisti inconjurat de “paienjenisul” sovietic creat sub obladuirea lui Iliescu si sa convingi Statele Unite ca Romania e musai dpdv strategic, e MARE LUCRU !

Procurorii DNA au descoperit ca politicienii si firmele au invirtit bani negri in campaniile electorale! Pe bune?!

Pai cum ar fi facut fata Base + PNL + PDL in 2004 in fata lui Nastase + PSD ?! Pai Nastase avea totul si vindea totul ca sa ajunga Presedinte Tradator !!! Daca Base si ai lui nu ciupeau ceva si nu faceau niste bani de campanie si astazi eram cu Nastase la conducere, un fel de Putin si Iliescu la un loc ! Nastase 4 case si 6 Mandate!

Oare cum ar fi cistigat Base alegerile din 2009, cu Blaga manager, daca nu invirteau niste bani?! Puteau ei sa isi faca o campanie nationala, din sat in sat, in fata ofensivei mediatice si financiare, adica numai bani negri, din partea celorlalti?!

Vad ca acum au aparut virginile si virginii ! Bre, toate campaniile s-au facut din banii furati de la acest popor rabdator! Si Coldea, si Kovesi, Oprea, Maior, Ponta, Tariceanu, Iohannis, Hellwig, Blaga, Dragnea, Gorghiu, UDMR, etc, toti s-au infruptat din banii furati din Romania! Inclusiv Base! Inclusiv Udrea si Cocos!

Pai din ce bani ii zicea Coldea lui Cocos sa ii duca 500.000 de euro lui Ghita de la RTV?! Credeti ca avea Cocos banutii lui la pusculita?! Dadea de la el?! Hai sa fim seriosi! Dar oare din ce bani isi plateste Coldea armata de ziaristi acoperiti si oare din ce bani sustine ziarele, site-urile si televiziunile acoperite?!

Viziunea lui Adrian Sirbu este catastrofala! Tara a fost pe mina politrucilor iar Iohannis a dat-o pe mina “securistilor, parchetarilor si birocratilor”! In ambele variante noi romanii sintem falimentati! Iar Basescu ii explica lui Sirbu : si pe vremea politrucilor tot Sistemul era Jupin!

Il inteleg pe Base dar vina e a lui. El trebuia sa restarteze Romania, cu subiect si predicat! Dar s-a crezut invincibil, nemuritor! Puterea absoluta de a tine Sistemul sub picioarele lui i-a luat mintile! Fratele, nepotul, fiicele, ginerele, Elena, au crezut ca au protectie pe veci! Base le-a insuflat-o!

Imi pare rau sa vad ca Base a ajuns sa se ia in coarne cu niste ziaristi. Tapalaga, Malin Bot, Mircea Marian, Cartianu, Ciocazanu, chiar sint niste oameni care nu trebuiau jigniti. Pai se compara ei cu sleahta de securistoizi acoperiti sau descoperiti care au inveninat Romania in ultimii 10-15 ani?! Base, e o uriasa diferenta de clasa! Astia pe care i-ai facut “lingai” chiar joaca in alta Liga!

Domnule fost Presedinte, nu acesti ziaristi au adus Romania in asemenea hal! Ci voi toti, cei enumerati mai sus: politrucii, securistii, parchetarii si birocratii! De 26 de ani Romania supureaza si astazi a ajuns in metastaza finala! Doar O MINUNE ne mai salveaza!

Are dreptate Base. Sistemul ii foloseste pe politruci, de 26 de ani, ca sa ii fie lui bine si noua rau! Dar e prea tirziu Mr Base pentru asemenea “panseu”, e prea tirziu pentru Romania! Aceste vorbe le asteptam in 2010, 2011, hai, macar in 2012!

Pina la urma, asa e, Base are dreptate. Sistemul ne va distruge pe toti. Si cind nu va mai fi Romania, o tara si un neam, baietii Sistemului se vor cara in tarile calde sa isi cheltuie banii. Pina atunci, cine sa se mai bata cu acest Sistem?! Cei care o puteau face au emigrat demult! Am mai ramas citiva prosti si naivi care le mai bagam batul prin gard cit sa ii mai incurcam pe “baietii destepti”!

Eu macar recunosc, astept MINUNEA ! Si visez frumos sa pot subzista in tara mea, ca si voi, ceilalti naivi, pentru copiii nostri! Fiindca imi iubesc tara si acest neam de fraieri! Si eu sint un fraier…

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru