Adrian Moraru si invitatii sai Stefan Vlaston si Anton Hadar vor discuta despre problemele din sistemul romanesc de educatie.

9 COMENTARII

 1. Bai Hadar, cind mai apari prin emisiuni pe la realitati si antene si injuri la Funeriu zi-ne ma gunoiule ca Ecaterinca Andronescu abramburica e sora ta de cruce din politehnica.
  Alex_T

 2. Plagiatorii sint din clasa lor,care au obtinut diplome la duzina,pe bani,auzi!,”nevinovat?,pai,trebuie sa-si apere colegii de partid care sint in procese de plagiat,auzi domne,copiezi o lucrare,iti pui numele pe ea,nu schimbi nimic si zici ca este a ta,curat,murdar!!! 😆 😆 🙄

 3. Hadar e mortal, cica poti ajunge plagiator chiar si daca esti nevinovat, daca vor unii sa te pirasca.
  Super abordare !

  Alex_T

 4. androneasca,este tot ministru al invatamintului?,sau „face”pe minestereasa?!!,ea tot timpul cu bla,bla,bla,solutii,ioc!!!!,m-am cam saturat sa vad fata asta , la televizor,vad ca are chef de vorba,nu gluma!Solutiile pe care ar trebui sa le adopte, sint cele din noua lege a invatamintului,facuta de Danil Funeriu.

 5. auzi ce zice ecaterinca: „trebuie sa ne educam populatia”
  Cati, cit de tare te-ai lovit la cap ?!!!!!!!!!
  Deci aia cu partidu’ e in toate e inca vie in mintea lu’ cati.Mare inventie socialismul asta cu fata umana.
  Alex_T

 6. nu va suparati dar eu nu vreau sa- i vad nici sa-i ascult, m-am saturat de ei.Sunt ‘VECHI’.

 7. corect dna ecaterinca, scoala trebuie sa-l formeze pe om in sensu’ in care el trebuie sa inteleaga inca din scoala ca TREBUIE SA DEA SPAGA ca sa ia note, bac, etc.

  Alex_T

 8. E foarte bine ca ati introdus-o pe ecatrinca in emisiune, sunt sigur ca acum dl birfitor Hadar nu se mai simte asa de singur ca inainte.

  Alex_T

 9. Anton Hadar era bun pe post de glumaret pe la realitati si antene. Probabil emisiunea asta e de glume si nu am aflat eu.
  Oricum, dracu’ mai crede ce zice Hadar, el e doar un birfitor tv.

  Alex_T

Comentariile sunt închise.