superluna

Super luna plina din data de 29 august 2015 ne pregateste o furtuna emotionala de proportii: intuitii, telepatie, serendipitate, calatorii imaginare, sentimente de comuniune cu Universul – totul este posibil sub influenta acestei luni pline care va fi pusa sub semnul celei mai emotionale zodii a horoscopului: PESTI.

Ce se intampla cand adaugam si influenta lui Uranus in acest dans al astrilor ceresti? Uranus in Pesti ne trage catre profunzimile fiintelor noastre, ajutandu-ne sa ne conectam la intelepciunea universala. Conjunctia Luna-Uranus poate sa provoace sentimente emotionale puternice, pentru fiecare dintre noi. Este posibil ca sub aceasta puternica energie astrala ce se va manifesta in data de 29 august, sa se petreaca miracole, sa ne simtim absorbiti de o stare incredibila de magie.

Empatia si energia pozitiva se vor manifesta de asemenea, in moduri neobisnuite. Este un bun moment sa ne conectam cu ceea ce avem noi mai frumos in noi in aceasta zi. Si sa lasam magia sa ne cuprinda vietile si sa credem ca totul este posibil si ca ceea ce ne dorim se va manifesta.

Trebuie sa fiti atenti la visele pe care le veti avea in data de 29 august, pentru ca acestea pot contine mesaje criptate cu intelepciune divina. Fecioara ne va ajuta sa ne mentinem focusul si luciditatea, Iar balanta capacitatea de sinteza si analiza.

 

Cititi articolul integral pe garbo.ro