rca
Europa FM a dezvaluit cea mai mare mirsavie a Statului Mafiot din ultimul timp. Bravo! Speriat ca vor da camionagii peste el, Misu Negritoiu, seful ASF, a dat inapoi in fata transportatorilor (care au dreptate 100%) dar a pus biruri noi, uriase, pe seama tuturor persoanelor fizice din Romania care detin o amarita de masina!

Au marit RCA-ul, peste noapte, cu 30% !!! Unde in lumea asta s-a mai vazut ca o taxa obligatorie sa cresca in halul asta de pe o zi pe alta ?!?!? Milioane de romani vor plati minim 50 de euro in plus pentru RCA.

Facind o medie, Statul Mafiot va baga in buzunarele Asiguratorilor, anul viitor, numai din RCA, 500.000.000 de euro in plus !!! Ce bine e sa fii sef la ASF si sa nu te deranjeze nici Ciolos, nici Parlamentul !

O noua „Taxa pe Prost” inventata de Statul Mafiot ! Ce ziceti ?! O „sugem” si pe asta ?!

Eu va propun ca VINERI, 21 OCTOMBRIE, intre 7 si 10 dimineata, sa circulam cu CLAXONUL la MAXIM ! In toata Romania ! Sa-i vad eu pe politistii care au tupeu sa ne amendeze! Sa-i claxonam pe MAFIOTI pina le iese pe nas si pe urechi TUPEUL de a-si rezolva SMENURILE pe seama „prostilor” !

VENITI SA CLAXONAM PASNIC ! Pina le bagam morcovul…adinc de tot, mama lor de banditi !

VINERI, 21 OCTOMBRIE, 7-10 DIMINEATA

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru