Agenția Națională de Integritate a lansat pe pagina de Internet o secțiune distinctă, destinată declarațiilor de avere și de interese depuse în cadrul procesului electoral de către candidații la alegerile parlamentare din luna decembrie 2012. Pentru a facilita accesul la informație, secțiunea beneficiază de câmpuri avansate de căutare, precum nume / prenume, județ și funcții alese (deputat, senator).

 

CLICK PE IMAGINE PENTRU A ACCESA DECLARAȚIILE DE AVERE

 

În anii electorali anteriori, practica a evidențiat o serie de nereguli, atât în procedura de completare a declarațiilor de avere în cadrul procesului electoral, cât și în cea de transmitere a acestora către Agenția Națională de Integritate. Astfel, Agenția a recepționat și gestionat un număr mare de declarații de avere și interese care nu conțineau unele informații relevante, cum ar fi: numele persoanei respective, funcția pentru care candidează, veniturile realizate, patrimoniul soțului / soției declarantului etc.

6 COMENTARII

  1. ce averi ”are” ??? pai ei nu ”stie” sa numere si de aia nu declara tot !!! si cand fura, fura fara oprire ca nu ”stie” sa numere, ei ”n-are” nici o vina, cum sa te plangi ca ”acelasi” infractori conduce Romania??? pai ”unii” l-a votat, ei ”n-are” nici o vina !!!

  2. Singura lor avere este inteligenta, cinstea, bunul simt, onestitatea, corectitudinea, competenta, fidelitatea, patriotismul si profesionalismul!

  3. Ce averi au candidatii… Din experienta ultimilor 23 de ani, mai mari decat alegatorii.

  4. am incercat si nu a mers.
    In plus nu exista o rubica pentru candidati deputati DIASPORA

Comentariile sunt închise.