valul X

Specialiștii susțin că un val de energii cosmice vor invada Pământul și se vor produce schimbări majore pentru viitorul omenirii. 

Pământul se mișcă într-o regiune a galaxiei, care conduce la creșterea energiilor cosmice afectând soarele nostru și modificând ADN-ul uman. Este prezis că acest lucru va duce la mai multe schimbări în societatea umană, inclusiv la descoperiri majore de tehnologii avansate, programe spațiale secrete și de viață extraterestră.

Dr. Simon Atkins, un celebru doctor în bioelectromagnetică, specialist în prognosticarea riscurilor de dezastre, susține că Pământul și omenirea vor face un salt în evoluție, odată cu un episod de erupții solare care va avea loc în luna septembrie.

O accelerare și o creștere a energiei electromagnetice de la soare, dar și a altor energii cosmice, care vor avea loc de la sfârșitul lunii august până la finele lunii septembrie, vor provoca, în jurul datei de 28 septembrie ceea ce este descrisă ca o „schimbare de frecvență” în conștiință. Energia cosmică așteptată este denumită „Valul X” (Wave X).

Vom experimenta un „val de evoluţie”, spune dr. Simon Atkins. „Ce suntem pe cale de a afla la un nivel mare, nemaiauzit în istorie, la scară largă, este adevăratul răspuns la întrebările «Cine suntem noi?», «De unde venim?» și «Care este scopul nostru?». Planeta are de gând să «decoleze» în astfel de moduri incredibile”, spune Atkins.

El precizează că exercițiul Jade Helm, care a început la 15 iulie și se execută până la 15 septembrie, are adevăratul scop de a obține informații cu privire la efectele energiilor cosmice primite în scopul de a gestiona mai bine schimbările pe care le declanşează în umanitate. Acest exercițiu este foarte mult legat de schimbarea de frecvență în care statele mici, în care exercițiile sunt efectuate, se vor confrunta cu o frecvență mai mare în câmp, în iulie și august – scopul fiind de a învăța de la acestea și de a gestiona efectele asupra populației din statele mai mari, în luna septembrie.

Comunitatea de informații din Statele Unite ale Americii este conștientă de efectele potențiale ale energiile cosmice de intrare și ia măsuri pentru a gestiona acest lucru. Simon Atkins consideră că serviciile speciale americane nu sunt singurele entități, la nivel mondial, conștiente de energiile cosmice de intrare, și iau și ele măsuri pentru a gestiona acest lucru.

O schimbare de frecvență va avea loc în septembrie, în intervalul 23-28, fiind foarte semnificativă. Aceasta va coincide cu întâlnirea dintre Papa Francisc președintele american, Barack Obama, la Casa Albă (în 23 septembrie), urmând ca papa să se adreseze Congresul SUA (în 24 septembrie). Atkins susține că va exista o încercare de a folosi celebrul CERN de la Geneva (Consiliul European pentru Cercetări Nucleare) pentru a devia acest masiv val de energie care va veni.

După vizita de la Washington, Papa Francisc se va adresa liderilor politici mondiali la Adunarea Generală ONU din 25 septembrie. Serviciul de informații al Vaticanului este, de asemenea, conștient de aceste val de energii cosmice. E mai mult decât o coincidență faptul că liderii religioși și politici puternici ai lumii se întâlnesc în momentul în care aceste energii invadează planeta.

Efectele Valului X

Energii cosmice primite au efecte profunde asupra ADN-ului uman și vor declanșa descoperiri majore. Atkins susține că anumiți ambasadori stelari din Federaţia Galactică staționată pe Pământ au fost deja numiți delegați la un grup de extratereştri numit Ființa Alianței Sphere. Acest grup a venit în perioada 2012-2013 cu sfere de dimensiuni uriașe, cât planeta Neptun, care au format scuturi de frecvență în jurul sistemului solar și a Soarelui. Una dintre cele mai importante funcții ale acestor sfere a fost de a regla cantitatea de energie cosmică care vine în sistemul nostru solar și pământul, astfel încât omenirea să poate integra mai bine și să se pregătească pentru schimbări majore.

Printre modificările care vor fi declanșate prin intrarea energiilor cosmice este eliberarea de informații referitoare la tehnologii avansate, la programe spațiale secrete și la viața extraterestră în ceea ce Corey Goode, un specialist în tehnologii avansate, cunoscut ca o persoană empatică intuitiv, a descris ca fiind un eveniment de „dezvăluiri totale”. Goode a anunțat recent că aceste sfere de dimensiuni uriașe sunt pe cale să părăsească sistemul nostru solar, deoarece acestea și-au îndeplinit scopul. Există, desigur, destul de multe alte evenimente care au loc înainte de acest ultim eveniment, după care vom fi lăsați pe cont propriu.

Atkins anunță că, pe 28 septembrie, la ora 11:11, Valul X va bombarda pământul cu particule de lumină foton-gamma, călătorind cu viteza luminii și producând o schimbare de ADN instantanee. Ființele care au o frecvență, pe rezonanța Schumann, de cel puțin 17 Hz vor fi propulsate în a 5-a dimensiune.

Numărul de persoane proiectate să aibă o ascensiune pe frecvență este un pic peste 2,3 miliarde, iar numărul exact depinde de conştiinţa colectivă a umanităţii pentru a manifesta modificările. Energiile cosmice au început să intre, iar sferele care au jucat rol de tampon le blochează din ce în ce mai puțin. Toate acestea sugerează că, la finele lui septembrie, ar putea fi un moment de vârf în care energia cosmică va produce schimbări semnificative în fiziologia umană, declanșând astfel o ascensiune în masă a fiinţelor de lumină care au ridicat frecvențele lor la un nivel ridicat de iubire de sine.

Data de 9 septembrie 2015 este cunoscută că „Event Horizon” și este cea mai importantă zi din istoria umanității, este de părere Simon Atkins, precizând că acesta nu este sfârșitul, ci începutul unei ascensiuni în masă, la nivel mondial, al ființelor a căror vibrație trece din a 4-a dimensiune în a 5-a, notează sursazilei.ro

23 COMENTARII

 1. LINK PT GOSPODINE ȘI PREȘCOLARI !!!!!!!!!!!!!
  VREUN PSIHIATRU AVAILABLE AVEM ?????

 2. pacat ca nu se face un control psihiatric la cei ce scriu articole pe aici… Ce rezultate cosmice ar obtine… Si ce tratamente…. Li s-ar modifica si ADN-ul…

 3. Ufff…
  Parca OTV-ul fusese inchis…
  Acum…ce sa zic…
  Din ceva tre` sa manance si oamenii astia;
  Ca nu traiesc cu aer..
  Cat despre fizico-chimico-astronomie si radio- kineto-terapie…. muti au sarit gardul!
  Citesc din copilarie ( nu aveam 10 ani) SF- dar parca in ultimul timp totul e SF;
  Oricum- la cati merg la biserica zilnic si fac cruci dupa cruci ( contribuind la bunastarea popilor )…ce mai conteaza inca un grup care merge incolonat in a 5-a dimensiune;
  Totusi …cam putini… n-ar fi bine sa se incoloneze si arabii ( nu conteaza IQ-ul oricum aia n-au… 🙂 si sa se duca cu totii…
  Si asa planeta asta nu-i tine pe toti ( si in cativa ani va fi si mai mare „inghesuiala” )

 4. se va face intr-adevar o schimbare de frecventa de vibratie. Din tot ce am citit pana acum am scos cateva idei care duc toate intr-adevar la ideea de ridicare a vibratiei personala, ei spun prin iubirea neconditionata emanata de fiecare…asta inseamna dimensiunea 5. E bine daca e vorba de modificare ADN-ului uman, care mii de ani a fost restrictionat daca pot spune asa, de a nu avea acces la capacitatile asa zise paranormale…care in mod firesc ar trebui sa fie normale pt fiecare om in parte. Exista acele rase extraterestre care nu doresc inaltarea noastra vibrationala, ca ar insemna sa nu mai fie condusi oamenii asa cum doresc ei.Acele nave tampon de care se vorbeste, asta isi si au rolul de a incerca sa opreasca acele frecvente inalte de care are nevoie planeta la ora actuala. Dar din cate am inteles nu prea au succes. Deci sa nu va fie frica de lumina, ci ca veti ramane in intuneric.

 5. este foarte asemanator cu o povestire sf pe care am citit-o intr-un almanah, pe vremea cand acestea se mai tipareau. o sa fie mai greu sa tai oile si vacile care vor deveni si ele fiinte rationale. japonezi au rezolvat problema cu delfinii asa ca o sa devenim toti destepti,dar ptr scurt timp ca in noiembrie vine intunericul!

  • am încercat să postez normal dar n-am reușit. poate am făcut eu ceva greșit nu știu. așa că îmi iau libertatea de a scrie ca răspuns la postarea dvs pt că ceilalți bat cămpii. mulțumesc și scuze.

   ATKINS ĂSTA NU ERA ĂLA CU DIETA ??????
   HAAAAA !!!!!
   STAI AȘA CĂ M-AM PRINS :
   CĂȚEII SE VOR TRANSFORMA ÎN PISICI, PIGS WILL FLY, DELFINII VOR ZBURDA NESTINGHERIȚI PRIN IARBA VERDE DE ACASĂ, SIRENELE VOR PURTA TOCURI IAR BRUSC OAMENII VOR DEVENI TOȚI DEȘTEPȚI !!!

   ABSOLUTELLY IMPOSSIBLE !!!!!!!!!!!!!!

 6. Oare cati nu au fost arsi pe rug sau arestati de catre inchizitie de-a lungul istoriei pentru ca au spus niste adevaruri care atunci nu erau acceptate.
  Oare chiar poti sa spui cu siguranta ce se poate intampla maine?

 7. OH DA, un val, sau mai bine zis … un tsunami de bazaconii pseudostiintifice. Atatea prostii intr-un singur articol, mai rar… Nici nu stii de unde sa incepi. Astia care le debiteaza trebuie sa se „propulseze” energetic undeva in clasa a 5-a, sa puna mana pe carte sa invete FIZICA, CHIMIE si BIOLOGIE de baza. The 101, cum s-ar zice. Bioelectromagneticienii astia nu stiu nici pe unde se pisa gaina. Se pare ca trebuie sa fii nitel idiot ca sa ai rezonantele ridicate si sa poti… „transcede”. Din nefericire, cred ca multi nu raspundem cerintelor…

  • Ma minunez si eu cum poate exista o asemenea prostie intr-o singura minte.., ;d si cu diploma ha ha ha

  • Chestiunile astea, debitate cu frecventa din ce in ce mai mare, de hominizii de nestiinta crasa sunt tratabile nu la clasa a 5-a, ci direct la un spital de profil, la etajul 5, sectia „psihopupu”…

 8. Spune Nasu TV si trage apa. Macar gaina care nastea puii vi era mai amuzanta.

 9. TARE DE TOT! Mai tare ca fularul de matase!
  Avem acum la ce ne gindi pentru ca „democratia sionisto-judeo-americana” trebuie sa inainteze mai repede!

 10. Mă documentez de mulți ani depre cum evoluază întregul nostru sistem solor bineînțeles și planeta noastră.S-a scris enorm pe măsură ce se descoperă zilnic în ce ape ne scăldăm să zic așa.Se pare că întregul nostru sistem solar va traversa pentru o periaoadă destul de lungă o zonă de mari concentrări energetice care în mod cert își va pune amprenta asupra a tot ce există pe pământ.De exemplu s-ar putea produce mutații semnificative în genomul uman și multe altele.Deci nu mi se pare deloc fantezistă informația apărută recent, sunt lucruri de mult știute, rămâne de văzut ce se va întâmpla. Noi buricii pământului nu putem modifica nimic.Amin.

  • Ai dreptate, si eu citesc de vreo 5 ani tot ce tine de acesta schimbare. Este vorba de intrarea in Centura Fotonica, care se realizeaza o data la 12500 de ani. Omenirea se va reseta, asa cum s-a intamplat si pe vremea civilizatiei Atlantilor. Ramane de vazut daca asta se va intampla acum, sau in generatiile viitoare.
   Oricum, drum bun si Lumina!

 11. Ajutooooooooooooooooooor ! Solicit de urgență loc pe o altă planetă locuibilă și unde nu vine sfârșitul lumii în luna septembrie, nu lovește cometuta în cap în octombrie, nu dispare lumina în noiembrie si nu fuge vecinul cu tigaia după mine fiindcă eu m-am uitat prea zoftos la nevasta lui. Măi oameni buni, lăsați-mă să trăiesc și nu mă omorâți lună după lună. Nu am șapte vieți, ci doar una. Pe singura pe care o am vreau să nu mi-o mai perturbe toti măgarii ăstei lumi, luându-mi-o lună după lună. Să vă lovească pe voi damblaua în cap, eu unul vreau să trăiesc și să îmi flocăi baba. S-a înțeles ?

  • Din pacate manelistii nu ne lasa ci trag IQ-ul in jos (si asa e el taaaare jos)!
   Se pare ca slabe sanse sa fii lasat s-o flocai pe frumoasa baba….sunt destui care se baga sa faca zgomot pe aici!

 12. Un val de prostie, de proportii cosmice, face deja ravagii in randurile oamenilor… Lumea trece la dimensiunea a 5-a, a prostiei absolute, facand posibila instaurarea unei noi ordini mondiale – „idiocratia”…
  Pentru cei normali, nu se intrevede nimic bun…

  • :)))))))))))))))))))))) (Y) asa ziceam si io:))))) unde mai pui ca nimeni nu iese din viata viu! :)))))

Comments are closed.