sigla-nasul-tv

Cronica de noapte cu Reporter Virtual, emisiune produsa de obicei de Grigore Cartianu, se va difuza luni, marti, miercuri si joi de la ora 22.30 pe Nasul tv. In mod exceptional, in lipsa lui Grigore Cartianu aflat in Europa intr-un periplu editorial, emisiunea este produsa de Reporter Virtual prin Razvan Corneteanu.

rv„Istoria care nu se invata la scoala”

Marti la ora 22.30 in cadrul emisiunii „Cronica de noapte cu Reporter Virtual” incepe un serial care  intentioneaza sa se concentreze in fiecare marti si joi pe evenimente deosebite din Istoria Poporului Roman:„Istoria care nu se invata la scoala”

Asa se va numi serialul pe care il vom prezenta in fiecare marti si joi. Detalii incendiare pe subiecte ocolite cu buna stiinta de cartile de istorie, de Ministerul Invatamantului, la final.

Marti 6 Octombrie, „Istoria care nu se invata la scoala”: 

Istoria urata a masacrului de la Odessa, infaptuit de armata romana. Relatia dintre Mihai Antonescu si Ion Antonescu. Generalii demisi de Ion Antonescu pentru ca se impotriveau invaziei teritoriilor straine.

ion-antonescu-dc

Joi 8 Octombrie, „Istoria care nu se invata la scoala”: 

Americanii au vrut sa dea Transilvania maghiarilor. Stalin ne-a tinut partea. Englezii au inclinat balanta in favoarea Romaniei dar ne-au vandut la schimb cu grecii. Relatia complicata SUA – Marea Britanie. Astazi rusii sunt o mare amenintare pentru Romania iar americanii si UE ne garanteaza securitatea. Grecii sunt veriga slaba a UE. Ironiile istoriei.

Marti 13 Octombrie, „Istoria care nu se invata la scoala”: 

Exceptionalele initiative de politica externe ale lui Nicolae Ceausescu. 10 mari motive pentru care noi nu iubim rusii. Povesti din anii 1968 – 1971.

communist-dictator-nicole-ceausescus-

Joi 15 Octombrie, „Istoria care nu se invata la scoala”: 

Detaliile asasinarii si batjocorirea lui Nicolae Iorga.

n1_0

Nu pierdeti emisiunea de la ora 22.30 de pe Nasul tv, „Cronica de Noapte cu Reporter Virtual”. Puteti accesa emisiunea si la adresa www.nasul.tv/live

7 COMENTARII

 1. Bai Nasule!

  De unde l-ai adus pe prostovanul asta de Razvan Corneteanu? Asta e platit de sionisti? El nu stie ca COMUNISMUL a fost invitat de „evreii” khazari si ca la Odesa soladatii romani – de la vremea aceia – stiau ca „j-I-d-a-n-I-I erau de fapt in majoritate comunisti?

  Mare RUSINE pentru NASU acest SUB-MEDIOCRU: Razvan Corneteanu! SUB-MEDIOCRU!!!!!!!!!!!!

 2. Nu sunt de felul meu repezit cu sentințele mai ales când este vorba de istorie.După ce am citit cu mare atenție absolut tot ce a publicat domnul Alex Stoinescu,materialele fiind stufoase și puternic documentate nu am rămas deloc cu impresia că este vorba de manipulări.În primul rând a avut șansa să poată accesa documente care la vremea respectivă erau ținute sub cheie cum se spune.Cred, până la proba contrarie că ce a publicat este corect și probabil foarte aproape de adevăr.În materie de istorie cercetarea este anevoioasă și de foarte multe ori fragmentată și înșelătoare, grea meserie, așa că mă abțin încă odată de la orice comentarii în plus, chit că nu m-i la cerut nimeni.

 3. Din sursă absolut sigură de la martor ocular și auditiv a discuției dintre N.Iorga și regele Carol al II-lea ofer această informație.După ce Carol al ii-lea a fost refuzat de Codreanu șeful mișcării legionare de a prelua el conducerea partidului care devenise un partid de mase, consultându-se cu N.Iorga cum făcea deseori îl întrebă:domnule profesor ce să mă fac cu legionarii că au ajuns o mare problemă (problema lui era amanta evreică care spioană fiind pentru cercuri evreiești de la Paris îl presa să marginalizeze cumva avântul mișcării legionare).Iorga răspunde calm ”omorâții majestate” de unde să știe un biet politician că și pereții palatului au urechi,mare savant dar s-a băgat în ce nu îi fierbea oala.A doua zi conducerea legionară a aflat ce a spus Iorga și l-au pus pe lista neagră știind cu precizie că cine ia informat este cineva din anturajul zilnic al regelui.Până când Carol al II-lea nu a adat dispoziție să se treacă la lichidarea fizică a conducerii legionare nu s-a întâmplat nimic.Când însă s-a trecut la fapte cu sinistrele omoruri săvârșite și cu ajutorul sefului SSI Moruzov care trecuse de mult timp în barca palatului, din acel moment lista neagră a legionarilor a devenit operațională în frunte cu chiorul cum îi se spunea primului ministru agent Britanic după ultimele date.Ochi pentru ochi dinte pentru dinte, legionarii în privința asta treceau imediat la plătit polițele.Și așa marele savant și-a semnat singur condamnarea la moarte gura bate c…Un om de talia lui profesională să se bage într’un asemenea rahat să mai debiteze cuvinte de mare gravitate spune multe despre felul lui de a fi, acesta este purul adevăr,restul sunt povești care să susțină interesele celor care manipulează istoria în interes propriu.Nota bene și regele Carol a fost trecut pe lista neagră bineînțeles.A scăpat printr’o întâmplare fericită atunci după ce a abdicat plecând cu trenul care a fost atacat în gara Lugoj de milițiile legionare care îi vroiau capul și pe bună dreptate deoarece devenise prin ordinele date într’un criminal, a scăpat cu viață și cu o avere serioasă pusă bine la păstrare care a păpat-o cu iubita lui.Dar cum a scăpat cu viață asta este o altă poveste.Să auzim numai de bine.

 4. @Razvan Cornățeanu, vă rugăm mult să postați emisiunea pe canalul de youtube : Nasu Tv. Să o putem să o urmărim si noi mâine dimineață. Mulțumim anticipat. Toată stima noastră,
  . Malone_Gerald@brussels.

 5. Istoria care se invata la scoala este subectiva si scrisa in functie de epoca,regim politic.Cel mai grav este ca elevii nu sunt invatati sa caute si alte surse de informare si li se prezinta faptele de maniera „exact asa a fost”.In realitatea nu asa ar trebui invatata istoria.Nu am incredere in invitatul emisiunii Alex Stoenescu deci nu ma voi uita la emisiunii.Invitati istorici seriosi nu „patrioti”vopsiti.

 6. De-abia așteptam o emisiune cu caracter istoric realizată profesionist. Cu deosebit respect pentru domnul Radu Moraru și echipa Nașul TV.

Comentariile sunt închise.