ponta-si-basescu-310x329Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a promulgat, joi, 21 februarie, Legea bugetului si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2013, anunta Ziare.com

Astfel, Basescu a semnat Decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2013 si Decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2013, conform unui anunt al Administratiei prezidentiale.

Bugetul intra in vigoare dupa publicarea in Monitorul Oficial.

Curtea Constitutionala a stabilit, in urma cu o saptamana, ca legea bugetului de stat pe anul 2013 este constitutionala. Plenul Curtii Constitutionale a dezbatut, in cadrul controlului anterior promulgarii, obiectia de neconstitutionalitate asupra Legii bugetului de stat pe anul 2013, formulata de un numar de 54 de deputati apartinand Grupului parlamentar al Partidului Democrat Liberal.

In 7 februarie, Parlamentul a adoptat proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013, in favoarea adoptarii proiectului de act normativ propus de Guvern pronuntandu-se 309 senatori si deputati si fiind inregistrate 108 voturi “impotriva”.

PDL a sesizat CC ca Legea bugetului pe 2013 a fost adoptata fara cvorum si fara a lua in considerare amendamentele opozitiei, iar fundamentarea bugetului s-a facut pe Statutul parlamentarilor, act inca neadoptat.

Pe de alta parte, PSD a denuntat demersul PDL ca fiind unul politicianist si i-a acuzat pe social-democratii ca au falsificat semnaturile pe contestatia depusa la Curtea Constitutionala.

4 COMENTARII

 1. Dragul meu “Fane” , ma simt insultat de replica “cum nici tu nu esti” , ce te face sa dai asemenea verdicte ? Faptul ca reiau un comentariu care si pe mine m-a surprins ? Pentru stiinta ta , eu sunt cel ce a creat pagina “Alaturi de Nasul TV” de pe FB si te invit cu toata seriozitatea s-o vizitezi si sa vezi cum sunt eu si cei care posteaza acolo ! Si poate revii cu un alt comentariu !

 2. Reiau mai jos un comentariu aparut pe un grup FB ce a fost trup si suflet langa proiectul Nasul TV ! Poate cineva sa explice de ce oameni care iubeau acest proiect , acum cand a devenit realitate ajung sa dezavueze ce se intampla la aceasta televiziune ?

  Lincoln Abraham
  vazind aseara pe nasul ,vreau sa spun ca ma dezic total de el,sa schimbat omul la 180 de grade,a devenit un fel de antena 3,incepe sa darime dreapta.sa dus dracului mitul nasului.este o pasare calatoare,vrea sa ciuguleasca si el ceva de la putere(bani).nasul este deplorabil,nu stiu la ce mai criticau antena 3 pt manipulare???Q!!!!acelasi lucru il face el acum.ziarist pervers.vede el in blaga scaparea pdl-ului de la inec????nu ii mai placea nici basescu!!!!dute dracului de nas.

  • Astia nu au fost niciodata sustinatorii proiectului nasul tv,cum nici tu nu esti.Cunosc foarte bine primii sustinatori ai nasului.

  • Problema este ca multi au crezut ca Nasul.tv este o televiziune de dreapta … NU…este o televiziune independenta, ce isi permite sa critice si pe unii si pe ceilalti.
   Si eu sunt de dreapta, dar pentru asta nu inseamna ca nu ascult criticile altora…prefer un post ce critica si lauda in egala masura pe toti (in functie de rezultate) decat un post axat pe o singura directie (de stanga, sau dreapta). Din greseli poti invata si performa…daca toti te ridica in slavi, s-ar putea ca la sfarsit sa iti rupi oasele, pentru ca nu a fost cineva sa-ti spuna “atentie, gresesti” 😉

Comments are closed.