????????????????????????????????????

Niște creiere de la SRI au gândit acțiunea pentru compromiterea clasei politice cu arestările și au dus la creșterea mișcărilor extremiste, a declarat duminică seară la România TV fostul președinte Traian Băsescu, scrie flux24.ro.

Cei care o fac o fac conștient, a precizat Traian Băsescu.

Analiza se face la vârful SRI de către generalul Coldea, iar execuția o face Kovesi la DNA, nu mai știe nimeni, a acuzat Băsescu.

Există o sectă a Securității naționale în instituțiile statului, a susținut Băsescu, care i-a dat drept exemple în Guvern pe Vasile Dâncu și Adrian Curaj.

Acest spectacol cu arestările săptămânal în Parlament a indus în populație că tot Parlamentul e corupt, ceea ce e fals, a mai afirmat fostul șef al statului.

Nu mi-e frică de DNA sau de Parchetul General, pentru că ştiu ce am făcut şi credinţa mea e că toate acţiunile mele s-au încadrat în lege. Eu mă întreb de ce am ajuns la candidaţi de tip Marian Munteanu, faţă de care am o poziţie neutră. De ce am ajuns să fim ţara care găzduieşte o întâlnire la vârf a naţionaliştilor europeni? De ce se înfiinţează tot mai multe partide naţionaliste? Cred că am răspunsul: pe de o parte sunt realităţile clasei politice existente, pe de altă parte exagerările unei decizii de a curăţa abuziv clasa politică, cu cătuşele arătate în fiecare zi. Populaţia nu o să mai vadă alt orizont decât acela al naţionalismului. Există nişte creiere care ordonă şi nişte instituţii care execută această luptă anticorupţie cu discreditarea clasei politice. SRI este implicat, categoric creierele sunt de la SRI. Este o sectă a securităţii naţionale, răspândită în toate instituţiile statului, care are un lider nevzut în SRI, un executant care e DNA şi care are ca obiectiv discreditarea instituţiilor politice. Creierele sunt din România şi sunt oameni care deţin informaţia şi oameni care deţin cătuşele, a afirmat Traian Băsescu.