ponta-basescu

Fostul președinte, Traian Băsescu, a vorbit duminică, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, despre demisia lui Victor Ponta din funcția de premier după protestele organizate în urma tragediei din clubul Colectiv, conform stiripesurse.ro

Traian Băsescu a respins scenariile dezvăluite de Ponta, conform cărora acesta ar fi renunțat la funcție pentru că a aflat că s-ar fi pregătit manifestații violente și a precizat că fostul premier a plecat ”ca un laș” din fruntea guvernului.

”Oricât de luptător este, domnul Ghiță încearcă în mod incorect să apere un premier care a abdicat. Cei care au lăsat să se instaleze un guvern tehnocrat și l-au votat sunt cei din PSD. Este o minciună că premierul a primit informații că nu știu ce teroriști vin și dau foc la primării.

Asta este scăparea mincinosului Ponta, scăparea publică, s-a gândit el să creeze o poveste. Victor Ponta are multă imaginație.

O funcție nu se abandonează în mod necinstit, iar el a fost un laș care și-a abandonat funcția fără să fie teroriști.

Povestea pe care o construiți acum, după un an de la eveniment, că nu știu ce teroriști erau acolo, n-o mai folosiți domnule Ghiță. Știu ce informații s-au dat lui Ponta.

El a fost pur și simplu laș.

Nu are nicio scuză Victor Ponta că a demisionat ca un laș pentru 30 de mii de oameni.

Povestea pe care ați inventat-o, o inventați pentru a apăra onoarea unui laș, punct. (…)

Dacă încercați să investiți ideea că Soros poate răsturna sau poate pune sub control statul român este o copilărie”, a declarat Traian Băsescu, la B1 Tv.